בחורה שמתעניינת

seymore butts

New member
אותי מעניינת שאלה אחרת אבל מאותו איזור

מה הקטע של נשים מגיל העשרה פלוס עם הסרת שיער ? למה מפחיד אתכן כל כך שנראה שערות על הרגליים/ ידיים/ סביב חור התחת/בבית השחי/ בכוס שלכן ? למה זה כל כך מפחיד אתכן ? כל הנשים ולא רק בעבודה שלי מתעסקות עם זה כל הזמן.

בוא וניסחף- מפחיד..../images/Emo3.gif

פשוט יפה יותר בלי, ואנחנו מנסות למצוא את השיטה הכי פחות כואבת להעיף ת'זה...

seymore butts

New member
מי קבע שיפה יותר בלי ?

יש לי הרגשה שהנהירה אחר העדר להוריד שיער בכל מקום אפשרי לא נובעת משכנוע פנימי שאסתטית זה יותר יפה, אלא מכניעה לתכתיבים שובניסטיים של שני העשורים האחרונים לטעמי האישי הרבה יותר אירוטי ומגרה עם, לפחות באיזורים האינטימיים. ועובדה שאם תצפי בסרטי פורנו שנעשו בשנות ה-70 ותחילת ה-80 של המאה הקודמת תגלי שם שיחים מפוארים בין רגלי השחקניות.

כל אחד והטעם שלו אני מניחה

אני אישית מעדיפה את עצמי חלקה, אבל כל אחת עושה מה שטוב לה...

yohaim2

New member
../images/Emo45.gif

Shaved is the way to go. אני חושב שגם לגבר יותר יפה מגולח,וגם לאשה. אני לא שעיר במיוחד,אבל בכיף הייתי רוצה להיות חלק לגמרי. לא אוהב שיער,חוץ מעל הראש.

פנומן 72

New member
אתה יודע מה אני חושב ?

חלק לגמרי ? לא ממש הכרתי אחת כזו - אבל אם אני אכיר זה ייתן לי תחושה של מישהי בת 16 . אז אם היא לא רחוקה משם - גג 25 - וגם נראית ככה - אז אפשר לעבור על זה - אבל אם היא נניח בת 40+ ומחליקה לגמרי זה נראה לי הזוי לגמרי, הזוי כמעט כמו לראות גבר בן 60 עושה קוצים בשיער ראשו משל היה טיפשעשרה... יש דברים שהם מתאימים לגיל מסוים.

Gollum2

New member
כנראה לא ראית בת 16 עירומה בחיים שלך!

בגיל 16 יש להן וואחד בוש!

זיקן

New member
מנהל
ולמה אתה חושב שמישהו פה רוצה לראות

עירום של ילדה בת 16?

Gollum2

New member
זיקן, כמה שאתה טיפש ואם לומר את האמת...

יש לך בעייה חמורה בהבנת הנקרא! כמה טמטומיישן יש כאן בחלק מהאנשים... התגובה שלי היתה לתגובה של עליק "פנומן" " חלק לגמרי ? לא ממש הכרתי אחת כזו - אבל אם אני אכיר זה ייתן לי תחושה של מישהי בת 16 . אז אם היא לא רחוקה משם - גג 25 - וגם נראית ככה - אז אפשר לעבור על זה - אבל אם היא נניח בת 40+ ומחליקה לגמרי זה נראה לי הזוי לגמרי, הזוי כמעט כמו לראות גבר בן 60 עושה קוצים בשיער ראשו משל היה טיפשעשרה... יש דברים שהם מתאימים לגיל מסוים."

זיקן

New member
מנהל
אם אני טיפש בשביל מה אתה טורח להסביר לי את זה

רק טיפשים מיתווכחים עם טיפשים אז גם אתה טיפש?

Gollum2

New member
מי מתווכח../images/Emo13.gif

רק מסביר לך מאחר ולפעמים העיניים רואות רק מה שהן רוצות לראות ... If You Know What I Mean

למה להעיף משהו טבעי שהיה אמור להיות שם

מלכתחילה? הרי לכל איבר בגוף שלנו יש תפקיד, וכך גם לשיער שצומח לנו באיזורים מסוימים. השיטה הכי פחות כואבת להפטר משיער הערווה היא על ידי גילוח, אבל יש לה חסרונות... השיער צומח מהר בחזרה ויש לו זיפים קוצניים ומאוד לא נעימים למגע. אז לדעתי, עדיף כבר לא להוריד בכלל

yohaim2

New member
בתור מתקרח מגיל 26

ועוד כמה חודשים בן 30,אפשר להבין,אולי. אני אישית אוהב לגלח את הראש,ואני חושב דווקא שהכי יפה לגבר זה קצוץ או קרחת,אבל כל אחד והסרט שלו. אני מגיל 17 מספר את הראש על 0. מעולם לא הייתה לי בעיה של נסיגה,עד גיל 25-26 ככה. אולי תנסי לחשוב שאת חוששת שיצמח לך שפם,ולא ירד. אנא ערף,לא יודע למה הם מתרגשים. אין שיער?גלח.(עם כל הצער שבדבר......)

למעלה