זה מציאות אחרת
יש הבדל בין משפחות שעברו גירושין אצל ההורים לעומת מות של אחד ההורי המשפחה שלו עברה משבר בגלל האובדן של האם , אז הבנות יותר תלויות בו רק הוא נותר להם תמיד אני צוחקת ב"הומור שחור" מה ההבדל בין אלמן לבין גרוש , אצל הגרוש נגמרה האהבה והמשפחה פורקה אצל האלמן מתה האהובה הוא שומר לה פינה חמה בלב והמשפחה שלמה עם המלאכית שלו לכן לילדים שנשארו קשה לראות אשה אחרת "לוקחת" את המקום של המלאכית שלהם ותבינו אין להם הורה אחר להתחבר אצלו רק הוא נותר להם , הם רגישים מאד אני כבר שנים כותבת פה , מעט מאד אלמנים שהכרתי פה בנו פרק ב , ולקח זמן לבנות קשר עם הילדים את צריכה להבין זה משולש הוא אשתו המתה שהיא חלק מחייו ואם ילדיו ואת הילדים שלך תמיד יכולים ללכת לגרוש שלך הילדים שלו נשארים רק איתו , ואם לא יסתדרו איתך הם יהיו לבד , ללא הורים ידיד שלי אלמן לאחרונה פירק זוגיות , כי שהיא עברה לגור איתו, אחרי תקופה ארוכה שיצאו , והילדים סבלו מאד , התחילו להעלם מהבית או להסתגר בחדר שלהם , הוא הרגיש שהוא מאבד אותם , מזלו שהאמהות של החברים אמצו אותם הוא בחר לפרק זוגיות שגרו ביחד , לי הוא אמר יקח זמן עד שאשה נוספת תכנס לחיים שלי , כמעט ואבדתי את ילדיי אם את רוצה בו את צריכה להיות סבלנית , ברגע המתאים הוא יכיק לך אותם ותקפידי לזכור שאת רק החברה של אבא את בחיים לא תוכלי להחליף את האמא במשפחה שלהם , וזה המפתח להצלחת הקשר, לשמור איתם על קשר נחמד ופתוח הם מקבלים את זה שלאבא יש חברה , ומה שלא יודעים ורואים לא כואב , שזה מול העיניים אז יש לזה אפקט אחר לכן בהמון סבלנות להתייחס לנושא, קחי את הזמן , תזכרי שעדיף אלמן על גרוש כי הוא עדיין יודע מה זה לאוהב