בחורה פגועה...

בחורה פגועה...

אתמול נפגשתי עם בחור שדיברתי איתו במשך 8 חודשים בטלפון אתמול נפגשנו והוא פשוט התנהג אחרת. השיא היה שהוא שאל אותי אם אני ממהרת אמרתי שלא ושאלתי אותו למה אתה כן? אז הוא אמר לי האמת שכן. אני צריך ללכת. חברה שלי עשתה לי שיחת ועידה הוא לא ידע שאני על הקו . הוא אמר לה שבחיצוניות אני "עוברת" והיה בסדר.. נפגעתי קשות. רוצה עידוד. ענבל.

sidi

New member
אוי אוי

לא נעים, הבחור פשוט אפס!!! אבל מצד שני לא היית צריכה לצותת, מה שהוא אמר לחבר אחרי הדייט תכל´ס לא צריך כל כך לעניין אותך אם את מבינה למה אני מתכוון. אבל זה שכביכול הוא מיהר? חתיכת חרא, באת כבר אז תן כבוד גם אם זה לא נראה לך.

Queen Of Love

New member
סידי, בוא נתבע אותו!

תראי חמודה, זה באמת קצת מבאס שאחרי שאתם מדברים 8 חודשים בפגישה אחת הכל מתפוצץ, זה בהחלט מאכזב קצת! יש בזה משהו.. אבל תחשבי שאם הוא מתנהג ככה, בחוסר ג´נטלמניות, הוא בכלל לא שווה את זה! "מבחינה חיצונית עוברת"... מי הוא בכלל שיחליט?! אל תגידי לי שאת באמת לוקחת ללב את מה שהוא חושב או אומר! תאהבי את עצמך ותרגישי גאה בעצמך! אני בטוחה שיש לך המון אהבה להעניק והיא ממש לא מגיעה לו. אל תקחי ל-
(שוב אני אדגיש!!) קחי את זה חפיף, היה ונגמר, אני בטוחה שאת עוד תמצאי את ה-1 , שיתאהב
בך, וייתן לך את כל האהבה בעולם שמגיעה לך! תתעודדי בובה! מכל ה-
Queen Of Love

jess ועוד

New member
בשביל מה עשית שיחת ועידה ????

את מחפשת להפגע??? אמר שהוא ממהר לא מתוך זה שאולי נורא מצאת חן בעיניו אז לא צריך להיות בוטה כדי להבין אז הלכת וחיפשת סיבה להפגע יקירתי הוא אמר את מה שאמר ואת לא צריכה להפגע כי חיפשת את זה שמעת ??? תעברי הלאה הוא כנראה לא שווה את זה

../images/Emo7.gifחשבתי אולי זה ישתנה..

חשבתי אולי שלא הבנתי אותו.. אולי הוא באמת מיהר. כל הביטחון העצמי שלי ירד אני מרגישה 0 שבחור אומר שהבחורה עוברת זה סימן שהיא בגבול.. וזה פוגע. אחרי הכל 8 חודשים דיברתי איתו. אני מתלבטת אם להתקשר אליו. כי הוא לא התקשר מאתמול בערב.

Queen Of Love

New member
לא להתקשר!!!!../images/Emo36.gif

שכחי ממנו אחותי יש המון...
רק לא לבחור להבא
!
!!

mariana

New member
מצדיקה לגמרי את המלכה

הוא לא מתקשר סימן שאולי הוא לא רוצה. אם תתקשרי אליו אוטומוטי האגו שלו חוגג אולי בעצם זה מה שהוא רוצה שיהיה. אז לא להיתקשר

ה צ ל

New member
תגובה

דבר ראשון בשם המין הגברי תרצי לי להתנצל על שיצא חלאה כזה מקירבנו אז אלפי אלפי סליחות
דבר שני אל תשימי קצוץ עליו למה מי הוא בכלל תשכיחי ממנו ותודה לאל שראית את האופי האמיתי שלו כבר בהתחלה

אהבתי מאוד את התגובה של הצל ושלי

ואני בדרך כלל לא מדברת ככה זבל זה דבר מסריח צריך להתרחק כדי לא להגעל וגם כדי לא להדבק במחלות ולא להתקרב (להתקשר) ביי אוהבת מגיע לך יותר אז נכון שזה פוגע אבל שילך לקיביני מט שמעת

למעלה