בחורה עובדת

דנה803

New member
זה לא מפריע

אם משהו שיכול להפריע לך בשידוכים זה שאת חכמה מדי או יותר מדיוק זה שאת חושבת כך

אני58

New member
צודקת. צטדקת לחלוטין!

רק שב"ה אני לא חושבת ככה על עצמי... מה שכתבתי היה רק כדי להבהיר את השאלה- האופי שלי שונה לחלוטין, הוא לא כפי שמשתקף מהשאלה. תגובה יפה ולעניין.

לכל דבר יש מחיר.

ברור שכל שינוי מהנורמה יש לו תג מחיר מסויים. גובה `התשלום` נגזר ישירות מגודל השינוי שאת עושה. מי שמודע למחיר ומוכן לשלם אותו, לאמור, שיתכן וכמות ההצעות שלו וסגנונם ישתנה, אזי אין סיבה שלא ימצא את הראוי לו בתוך מסגרת שאולי מעט שונה מהמקובל. הבעיה היא שיש רבים כאלה שכלפי עצמם `מבינים` את השינוי מהנורמה, וגם מלינים על `סטיגמות מטופשות` אבל לא יסכימו לקחת אחד כזה ששינה מנורמה מקובלת אחרת. לאלה האחרונים צפויה דרך לא פשוטה ומתסכלת. קבלי טיפ לחיים; אין דבר כזה בעולם `חינם`. בהצלחה.

דיתIש

New member
קראתי בעיון

את דברייך, אולי זה לא חכמה שאני מגיבה בשלב זה של חיי, כי אני בה נשואה באושר . אבל התחתנתי כמעט בגיל 25. אני גם בחורה חרדית לא סטדנדרטית בהרבה דברים משאר הבנות החרדיות ושונה מהם בהרבה נישות, לא מבחינה חיצונית, אלא מבחינה פנימית,(מבחינת תחומי ההתענינות שלי, מקומות שהייתי בהם [לא בקולנוע ולא בפאב. זה בחיים לא!] דברים שהתעסקתי בהם ועוד..) גם הנתונים המשפחתיים שלי מבחינת הרבה דברים לא נקראים נתונים מזהירים בעולם היחוס החרדי. והרבה הצעות ובחורים ירדו על כל מיני דברים שונים. תאמת- אבל לי זה לא היה ממש אכפת. ושמחתי על כל בחור שהוריד אותי. כי אני תמיד האמנתי, ועדיין מאמינה שהזווג האמיתי של האדם- אי אפשר לקחת לו אותו ,ושבאתי לפגישה חיפשתי רק את האופי של הבחור לראות שיתאים לי מבחינת הראש.. כמובן שיש דברים רוחנניים שעמדתי עליהם. אבל בעיקר חיפשתי בחור שיתאים לי מבחינת ראש שיבין אותי. ושיהיה לו לב טוב. . ובה , בזמנו, התארסתי והתחתנתי עם בחור מקסים ממשפחה מקסימה שנקראת משפחה די ידועה (אני כמובן לא ידעתי את זה לפני, אני לא טורחת להכיר אנשים שנקראים חשובים כי אני לא חושבת שאם את הנכדה של.. או הבת של... זה עושה בן אדם טוב יותר וחכם יותר) והם קיבלו אותי כמו שאני כי התאמתי לבן שלהם שחצי יום עובד וחצי יום לומד. מה שאני באה להגיד שהדבר היחיד שיכול לעזור במצב הזה זה רק תפילה תפילה ותפילה., פשוט להתפלל לקב"ה שישלח לך את הזווג הכי מתיאם לך מכל הבחינות! ואת מבחינתך, אל תתיחסי לאף אחד טפש ממך (ויש מלא כאלה!!) ותמשיכי לעשות דברים שאת חושבת שאת צריכה אותם ובא לך כי זה הזמן, אם לא עכשיו מתי תעשי את זה??? כי זו זכותך המלאה!!! ואל תשימי על אף אחד שבטוח שהוא יכול לנהל לך את החיים!!!! כי כשייגע הזמן שלך להתחתן, לא משנה איזה נתונים יש לך , או מי שניסה ח"ו לעמוד בדרכך- את פשוט תמצאי אותו, מנסיון..

למעלה