בחורה יפה עם כרס

ALIsuperstar

New member
תיבת הדואר שלך עם כרס, זה מה שבטוח...

אם מחמיאים לך על המראה, אז איני רואה כל בעיה בזה שיש לך כרס, או זה שאת שמנה.
מראה חיצוני תמיד מפריע לגברים, אבל מדובר ברוב העילג והלא מתורבתת שלא לדבר על בגרות...
בכל אישה מסתתר הפרח הכי יקר בעולם, ולצערי לא תמיד מסתכלים בתוכו, כי הפרח הכי יקר בעולם תמיד מסתתר מאחורי שכבות אינסופיות של פגמים, ולצערי הפגמים הללו נמצאים רק בגלל שאת מאמינה בהם. את צריכה להאמין בעצמך, את צריכה לקום כל בוקר להסתכל מול המראה, תתחילי מהישבן, מלמטה למעלה, תסתובבי קצת, שימי אצבע משולשת, כי יש בחוץ כל כך הרבה גברים שהיו מתים לאחוז בשומנים שלך...
את צריכה לדעת כמה גברים אני מכיר שהיו מתים לזרוק אותך על השולחן, לזרוק עלייך חמאת בוטנים, כמה אגוזים, וקצת מייפל פה ושם, ותני ללשון לעבוד.

כנסי לפייסבוק שלך, תמחקי את הרוח רפאים הרזה שלך, שימי תמונות חדשות עם פנייך היפות וגופך הסקסי ותראי לטיפשים האלה ממה את עשויה...

Fuck the WORLD
Bitches
Shit
Balls

Berethor

New member
כמובן שיש גברים שלא מפריע להם אם אישה מלאה

אבל מה הסיכוי שלגבר שבעצמו אתלטי זה לא יפריע? לכן אם היא לא מתכוונת או יכולה לשנות את זה כנראה שהם לא מתאימים.

ALIsuperstar

New member
היא צריכה לדעת שכל הסיכויים תמיד לטובתה

כמו שהוא יודע שהסיכויים לטובתו... זה כמו הסיכויים למצוא מישהי חטובה ורזה, אבל בפנים היא קקטוס נטול רגשות... איפה הפייס פה בדיוק?
הפייס נמצא תמיד בפנים, לא משנה איך היא נראית... כן יש רזות וחטובות עם פנימיות מדהימה, אבל הסיכוי למצוא את זה, הוא תמיד רע.
אז לפשפש כמו גשש ולחפש את הסטריאוטיפים שכל מעצב אופנה מכר לנו או כל צלם אופנה מוכר, זה לא שווה את זה.

Berethor

New member
אתה אופטימי מדי לדעתי, רק תדאג לא לתת לנשים תקוות שב

זה מוביל ליותר אכזבה מצידן, כאשר זה האשליות מתנפצות, בנוסף זה גם ניפוח אגו מוגזם ולא ריאליסטי. "לא משנה איך היא נראית" אל תמכור את האשליות האלה לגבר אחר, רק אישה תמימה יכולה לקנות את הקלישאה הזאת. כל גבר שכנה עם עצמו ועם אחרים יודע שמראה חשוב לנו לא פחות מאשר אופי, לחלק לא קטן מהגברים זה חשוב אצל אישה אפילו יותר מאופי. אתה באמת חושב שנשים משקיעות במראה שלהן רק בגלל מעצבי אופנה? ממש לא, זה גם בגלל הגבר הממוצע שזה חשוב לו בדרך כלל.

אתה מדבר פה על פשרות למעשה, זה לא משנה איך תסתכל על זה, גבר שיוצא עם אישה שלא נראת טוב מספיק, למעשה מתפשר, והוא מתפשר אף יותר אם הוא בעצמו נראה טוב. כמובן שבכל הקשור לקשר רציני, עדיף אישה שגם נראת מספיק טוב וגם עם אישיות מספיק טובה או נסבלת, אבל לגבר שמחפש סטוץ, תמיד הוא יכול עשות את זה בחושך, עם עירום חלקי או לשים לאישה קסדה על הראש. חלק "מהסטריאוטיפים" הם נכונים וחלקם לא נכונים, אין שום דבר לא נכון בכך שגוף חטוב, לא אנורקסי, נחשב לדבר שהוא עדיף, גם מבחינה בריאותית וגם מבחינת מראה. בכל אופן משקל בדרך כלל ניתן לשינוי ולכן בדרך כלל יש תקווה בנושא. מה שכן גבר לרוב יפסול מראש לקשר רציני מישהי שלא נראת לו מספיק טובה, משום שמראה רואים גם בלי להכיר.

ALIsuperstar

New member
זה לא נכון בעיניי... אבל אתה זה לא אני.

אז מה זה משנה בכלל מה אתה חושב בשבילי, או מה אני חושב בשבילך.
לא כל הגברים שמוקים... ומה שנראה טוב בעינייך, לא נראה טוב בעיניי אחר. זה בעצם העולם, על טעם ועל ריח וזה.
אני לא דואג לה, היא מספיק משכילה בשביל להעיף כל גבר שינסה לנצל או למכור לה שטויות, כמו שאתה ניסית כרגע למכור לי, אז תודה אני לא קונה.

Berethor

New member
אני זה לא אתה ואתה זה לא אני

השאלה היא מה גורם לך לחשוב שאתה מצייג את הרוב בנושא, אפילו אם אתה כנה לגבי זה שמראה לא חשוב לך, ואפילו בכך אני מטיל ספק רב. "לא כל הגברים שמוקים" מה קשור "שמוקים" בכלל? כל מי שמראה חשוב לו הוא "שמוק" לדעתך, אז יש לך תפיסת מציאות מאוד מעוותת או מתחסדת. מראה חשוב לגבר לא רק מסיבות מיניות, למעשה זה גם מסיבות רציונליות, זאת אומרת שמראה חשוב לגבר מכל הסיבות שמזוהות עם גברים, זה אפילו לא חכם מצידו של הגבר לטעון שמראה זה לא חשוב, זה הדרך הבטוחה לצאת פראייר, למי שבאמת מאמין בזה ולא אומר את זה רק כדי להשלות נשים משום שהוא בעצמו נראה ממש רע, ובמקרה שזה כדי להשלות או/ו לרמות נשים אז כמובן שהוא גם "שמוק".

ALIsuperstar

New member
אל תשכח, שאתה לא מייצג את הרוב.

אני מעדיף לחשוב שלאן שאני שייך זה הרוב, אבל הרי כל אחד חושב כך על עצמו לא?

עצה שלי כבחורה לבחורה

בהודעה שלך נשמע שאת לא קצת
אלא הרבה חסרת ביטחון

תבדקי את עצמך האם ישך נטייה לחפש פגמים בעצמך (חוץ מהבטן)

לדעתי ,ואולי אני אטעה
אבל דברים כאלו כדאי לעבוד בראש
זאת אומרת
אולי אם תעשי שאיבת שומן, ותהיה לך בטן שטוחה
עדיין יהיה לך עוד ועוד... דברים לרדת עליהם על עצמך...

קשה להיות אישה שאוהבת את עצמה בימנו, בייחוד כשאנחנו משוות את עצמנו
לדוגמניות ממגזינים...
ורואות עד כמה אנחנו רחוקות מהן...

תקראי ספרים, תלכי לסדנאות התפתחות אישית
ותעבדי על מטרה אחת-ללמוד לאהוב את עצמך כמו שאת.
עם כל ה'פגמים'...

זה לא קל... אך אפשרי..

הבעיה תתחיל, כשאת תמצאי בן זוג... חוסר ביטחון עצמי שלך... החבר שלך ירגיש אותו...
וזה תלוי באופי שלו איך הוא יתנהג איתך כשיגלה את חוסר הביטחון שלך.
מקווה שחוסר הביטחון הזה לא יפריע לך לנהל זוגיות בריאה.

בהצלחה

נ.ב
הנה תרגיל מעולם הקואוצ'ינג
תקחי מחברת -תכתבי בה איזה תכונות אופי את מחפשת בגבר שלך -זה ימקד אותך
ובצד השני-תכתבי את כל היתרונות שלך, את כל התכונות הטובות שלך, את כל הכישורים שלך, שיתרמו לזוגיות שלך
לדוגמא -נגיד את אוהבת לבשל ,זה יתרון, את יפה כתבת פה, (תפרטי לעצמך מה בדיוק את אוהבת בעצמך -עיניים, שיער וכו)

ואז תקראי את כל הרשימת התכונות הטובות שלך-לעצמך 2-3 פעמים ביום. כל יום.
במשך כ40 יום ברציפות.
ואחרי זה, אם תתמידי, תראי שאת תואהבי את עצמך יותר... וביטחונך העצמי יעלה

Berethor

New member
יש דרכים טבעיות ועדיפות יותר להשיג גוף רזה או גוף אתלטי

פחות אוכל ויותר ספורט, אני לא ממליץ על שום דבר בסגנון של שאיבת שומן, חוץ מזה לאישה זה בדרך כלל יותר פשוט להרזות מאשר לגבר. הבעיה אצלה זה לא רק השוואה לנשים אחרות, אלא שאפילו הבן זוג הפוטנציאלי יהיה חטוב יותר ממנה, ואין צורך להתכחש לכך.

martineden

New member
תשני את התמונה לעדכנית

מה הראיון לשים תמונה ישנה זה כמו לקנות חתול בשק

Berethor

New member
אם רשום הגיל שלה שם או מתי צולמה התמונה אז זה בסדר לדעתי

כמה כבר אדם יכול להשתנות "לרעה" במשך שנים מועטות? בדרך כלל לא הרבה, זה ממש לא כמו לא לדעת לחלוטין איך היא נראת.

Berethor

New member
אם לא תהיי מוכנה להתאמן אם תהיי איתו אז אין טעם לדעתי

המשקל ניתן לשינוי בדרך כלל, השאלה האם את מוכנה למאמץ הזה, לגברים זה יותר קשה בדרך כלל "להיפטר מהכרס" מאשר לנשים, אז אם הוא מצליח ואת לא, אז החוסר ביטחון שלך בנושא מוצדק כנראה. חוץ מזה אם את נראת גדולה ממנו זה גם לא נראה טוב, כי גבר צריך להיות יותר גדול מאישה ולא להפך. אם ספורט זה לא משהו שמעניין אותך או אין לך רצון להשקיע בזה, אז קשר זוגי עם גבר אתלטי אין לו עתיד לטווח הרחוק לדעתי. את עושה בשכל שבדרך כלל את נמנעת לצאת עם גברים כאלה, באמת יש כאן חוסר התאמה מסוימת.

טיפלה3

New member
כולם ממש מגיבים! נשים וגברים...החלטתי לעלות תמונה שלי

היי אני שוקלת 65 על גובה 165...זאת תמונה עדכנית שלי...בלי פנים כמובן

ALIsuperstar

New member
הכל אצלך טוב...

לא שמתי לב לכרס כלשהי, המשקל שלך מצויין לגובה שלך...
אם זה עוזר, אני מופתע שהביטחון החיצוני שלך לא טוב כרגע... הבחור צריך להיות דביל בשביל לא לקבל אותך...

Berethor

New member
גם אני לא שמתי לב "לכרס" שלך

אבל אני גם לוקח בחשבון שאולי הלבוש מסתיר את הכרס. לכן עד שמינימום אני לא רואה תמונה שלך עם חולצת בטן, אני לא יכול לדעת בוודאות אם אין כרס. בכל אופן הכרס עדיין לא בולטת לדעתי, אפילו אם הכרס קיימת, ויש לציין שאת נראת הרבה יותר רזה ממה שהרבה אנשים חשבו פה, כלל אנכי. אז אולי את המקרה הקלאסי של בחורה ששיפוטית מדי לעצמה בנושא המשקל. את צריכה לזכור את הכלל שאומר, זה לא משנה כמה את שוקלת במספרים, זה משנה איך שזה נראה עליך, משקל, בניגוד לגובה, יש לו הרבה צורות על אנשים שונים. בכל אופן קבלי ח"ח על התמונה, ולפחות על פי התמונה את נראת בסדר גמור לדעתי, ואני לא אומר דברים כאלה סתם.

טיפלה3

New member
עדיין אני משווה את עצמי לבחורות יותר רזות...

עדיין אני משווה את עצמי לבחורות יותר רזות ואיך שהייתי בעבר יש לי בטן גדולה לא רואים אותה עם הבגדים כלכך....אבל עדיין מרגישה לא מספיק יפה מה לעשות! זאת אני ...טוב אני שומרת ומקפידה ומקווה שארד קצת במשקל...

למעלה