בחורה חרדית נוהגת ......

בננה147

New member
בחורה חרדית נוהגת ......

אז ככה..... מה אתם אומרים על בחורה רווקה נוהגת ??? זה נראה לכם פרחי מידיי או שזה בסדר ואין משו חריג.... והשאלה פנויה לבחורי הישיבות והירושלמים הדוסים כמוני .... מה הייתם אומרים על זה ??? זה צנוע ? והייתם יוצאים עם בחורה שהיא נוהגת ??? אני מתה להוציא רשיון אבל לא יודעת מה לעשות ... כי לא בא לי לצאת חוצץ (ארץ נהדרת חחח) מכולם אבל מצד שני אני מתתתהההה להוציא רשיון ... ושלא תבינו לא נכון .... אני חרדית לגמרי וגרה בירושליים בשכונה חרדית ולא בדיזנגוף צנטר...... ותעשו לי מבחן אפילו .... כן !! אני מכירה את החנות חור בקיר ויש לי פוקס..... אז זה אומר שאני ירושלמית הדוקה ...... אז מה הייתם חושבים על בחורה שנוהגת .... בתור ״וואלה מעניין איפה היא מסתובבת זאתי״ או בתור בחורה רגילה שקצת פתוחה יותר אבל איין לה עבר פלילי ..... אשמח עם תענו ..... ואינשאללה שאלה יהיו הצרות שלי .......;)

ללא נושא

זה בסדר גמור! למה שאישה לא תנהג?! תשמעי אם רווקה חרדית נוהגת במוזיקה פול ווליום,סיגריה ואודם אדום זה פרחי ולא מתאים ולחרדית בכלל!!! אבל סתם ככה זה בסדר גמור! רכב זה נוחות,זו הנאה ואין סיבה שבחורה חרדית רווקה לא תהנה מיזה בגלל שהיא בחורה!

בין כה

את נשמעת פתוחה,ככה שתמשכי לטיפוס פתוח שלא יהיה לו משנה......ומקסימום יצא ביחד איתך לנסיעה לילית להרי הקרפטים

לא יודעת

עד כמה הרמה הדתית שלך חזקה. אבל את נשמעת צעירה אז אני לא חושבת שזה יתקבל בתור משהו אהוד בציבור החרדי...

התפיסה

של מה יגידו כל הזמן מיותרת.. תתעסקי ברוחניות שלך יעם בורא עולם.. בחורה יכולה להיות צנועה ומורנית ובסדר בכל מצב תלוי בה עצמה . אגב לא היה בחור אחד שהרים גבה ששמע שיש לי רישיון

יהודי23

New member
לי אין בעיה עם בחורה עם רשיון נהיגה, והסביר

רשיון נהיגה זה לא עברה, מה רע בבחורה שנוהגת בעיה בצניעות? בחורה שהיא לבושה על כל כליל הצניעות אין בעיה שתוציא רשיון עם מורה.. בחורה עם רשיון נהיגה מראה על בחורה מסודרת זה דעתי!

בחורה חרדית שנוהגת.................

אין בזה שום בעיה ואם את רוצה להוציא רישיון רוצי על זה רק תנהגי בזהירות יש מצלמות חדשות שמעתי דרך צלחה

קליט

New member
התגובה הזאת כדי שאראה את התגובות של השעות האחרונות...

yb2011

New member
לי זה לא יזיז

אבל כפי שאתם יודעים מידת הסלקטיביות שלי צריכה להיות הרבה יותר נמוכה.

הכל תלוי בסגנון הבית שאת רוצה לבנות

אם את רוצה לבנות בית של תורה, שבעלך ישב ללמוד כל היום, ולהקפיד על כל החומרות שבהלכה, אז לא כדאי לך לעשות רישיון. אבל אם את רוצה לבנות בית חרדי פתוח, אז יש מספיק בחורים כאלה, שלא יהיה אכפת להם שיהיה לך רישיון (כמובן אם את לא עושה את זה כשאת עדין בסמינר).

Silly Wisdom

New member
בולשיט!

אפשר לבנות בית של תורה אם לבחורה יש רשיון. אל תצייר את זה כאילו זה תלוי ברישיון. הבעיה היא בטאבו של עולם הישיבות, שהרבנים לא מסכימים לבחורים להוציא רישיון קל וחומר לבחורות... ולכן יהיה יותר קשה למצוא בחור מישיבה טובה.

למעלה