בחורה במצוקה

RoniShalev

New member
בחורה במצוקה

אני מודה. אני זקוקה לגבר בחיי. ולא, לא בשביל אהבה. אלא בשביל שאוכל ללכת למוסך נורמלי בלי שיעבדו עליי ויותר מזה - כדי שאוכל למצוא סוף סוף קטנוע נורמלי. אז בטח כבר נמאס לכם מסיפורים של בחורות על מערכת יחסים כושלת עם התחום המכני, אבל בכל זאת החלטתי להעזר בפורום - כתחליף לחבר האולטימטיבי. ובכן, כבר שבועיים שאני מחפשת אחר קטנוע שיתאים לצרכיי. אחרי כל המחקרים באינטרנט החלטתי שזה יהיה סאן יאנג או קימקו. אנשים הצליחו ממש לבלבל אותי. "הקימקו יותר אמין", "הסאן יאנג נגנב יותר" , "צריך להחליף לקימקו צמיגים בתדירות גבוהה יותר" ומה לא... אז אחת ולתמיד- אשמח לשמוע את תגובותיכם - הגברים ( שוביניזם במיטבו) - מה עדיף? כנ"ל לגבי שני קטנועים שראיתי: הראשון - קימקו http://www.winwin.co.il/levad.aspx?Z=C&TZ=USEDCAR&nKotCd=2731652&cmp=l השני- סאן יאנג http://www.winwin.co.il/levad.aspx?Z=C&TZ=USEDCAR&nKotCd=2739825&cmp=L תודה רבה,

מיצו

New member
תגובה אחת

לעניין הצמיגים - מכיוון שלא ציינת דגם ספציפי, אז אני לא יכול להתייחס לטענה בצורה מקצועית, אלא רק לומר שאין קשר בין יצרן האופנוע לרמת שחיקת הצמיגים. ההבדל הוא לא בגלל היצרן אלא בגלל הדגם, אם בכלל. בכל מקרה מכיוון שמדובר בסופו של דבר בקטנוע, מחירי הצמיגים שלו נמוכים משמעותית ממחירי צמיגים של אופנועים.

בורגמן

New member
אין מקום הרבה להשוואה

למה? כי את משווה קטנוע 200 סמ"ק ל 125 סמ"ק אם התקציב מאפשר ועלות הביטוח לא מפריע---ברור ה דינק 200 חזק יותר מרווח יותר אחיו הותיק השאיר סה"כ טובות עליו לצורך ההשואה אם היית שואלת דינק 200 או גוירייד 200 כאן עולה הדילמה מה עדיף סה"כ במבחן ההשואתי הסאן-יאנג כמדומני היה זול יותר בטיפולים. אבל לזוג שהצעת--- אישית---דינק

AVNER XR

New member
הצעה ידידותית רוני קחי את הניו ליד החדש של

הונדה גם במחיר מבצע וגם הונדה .

creth11

New member
ננסה לעזור לך - תגדירי את הצרכים שלך מהאופנוע

ואת התקציב העומד לרשותך ללא הסכום הנידקש למיגון וביטוח מכיוון שפנית לפורום אופנועים נישמח לייעץ איזה אופנוע יתאים לדעתנו אבל אם הבנתי נכון את מחפשת קטנוע ? למה לא תישאלי בפרום המתאים בו יושבים המומחים לקטנועים ? הקטנוע האחרון שרכבתי עליו היה לפני 35 שנה עם 3 הילוכים ביד שמאל, אני לא חושב שתירצי כזה. לא ניראה מוזר שניכנסים לפורום זוגיות ואהבה כדי לישאול על מסלולי טיול מומלצים באוסטלריה ? ( יש קשר , הרבה זוגות מטיילים שם) COLT ניקרא לדגל אחרי ההצפה שעשה המנהל הטרול של הפורום

פרסאוס

New member
קודם כל, גברים לא מיועדים

לאהבה. גברים כמו מכוניות, מיועדים לצורך קיומי. הם מטנפים תסביבה, זוללים שמן וסתם תופסים מקום. בשביל אהבה יש אופנועים. שממש כמו נשים, הכי כיף לרכב עליהם בטורים גבוהים. קחי 200 סמק אם יש לך רשיון.

למעלה