בחוץ לבדה.

טטלונס

New member
בחוץ לבדה.

כשירה של ירדנה מ-1992. ארזי היא זמרת נערצת, אדירה, בעלת איכויות קוליות, עוצמה והופעה מהמרשימות שידענו, אך היא מבוזבזת וליבי קמל עליה. שוב 'מה נתת לי' ושוב 'היא רוקדת'... כבר מספר שנים. איפה שירים חדשים? (מלבד בודדים אחת ל..) איפה העוצמה של שירים כמו 'קרוב לים'? הרגש כמו ב'הביתה'? למה להצניע את הרפרטואר המרשים שלה?. עצוב לי לראות את המלכה שלינעלמת אי שם בענני האבק של הפנתאון הנשכח. "...היום זורח, קומי התלבשי, עולם שלם עוד מייחל אלייך, אם תפתחי מעט את סגור ליבך - ייפול אפיים ארצה לרגלייך." (מתוך: הוא אהב נשים רבות) ושירו שיר אמן!!! אקווה שכך תנהג, אני בכל אופן, אמשיך להמתין בצימאון.

דודו טל

New member
ברוך הבא לפורום...../images/Emo140.gif

אני ממש שמח לומר שהתרשמתי מכמויות הידע שהרעפת פה... כל הכבוד. מקווה לראות אותך אצלנו, והרבה.

טטלונס

New member
בשמחה.

כמעריץ ותיק ואיכפתי הרשתי לעצמי לקטר, בתקווה שדברים ישתנו, אשמח לחלוק בידע שיש לי וללמוד דברים חדשים. ממליץ בחום על הפחות ידועים של ירדנה לסחרור חושים. אז, להשתמע.. ותודה על ההזמנה ועל האתר היפה והיוחד. בהצלחה.

יש לי הרגשה שאנחנו מכירים טוב????

תקן אותי אם אני טועה
שרית

טטלונס

New member
את לא טועה, כפרה - זה אני ולא אחר!!

הי שרית. כן, לא טעית! מי עוד יכול להיות פסימי כמוני? מלא נוסטלגיה לדברים הישנים והטובים?. שלחתי לך תגובה באחת ההודעות הקודמות שלך ואני מזכיר לך שמישהי חייבת לי מרק תירס ועוד מחורף 2001 (או חורף 73???!). להשתמע בקרוב. מלא געגועים - תקוה והמקקים....

אכן, לא נותר לי אלא להסכים...

אם היא מתנגדת לחידוש, אז לפחות שתנסה לגוון. בשנים האחרונות כל הופעה בטלוויזיה הסתכמה בשירים: "מה נתת לי?" "אתה לי ארץ" "שהשמש תעבור עלי" "היא רוקדת" מחרוזת מהצועני ואם היא מגדילה לעשות אז היא שרה את "הביתה".ואני שואל האם ב-5 שירים ניתן לסכם קריירה מפוארת??? יש לה עוד הרבה מה להציע.מה עם הלהיטים הגדולים של אמצע שנות ה-80' שהפכו אותה לכוכבת באותה תקופה?! יש לי הרושם שהיא לא אוהבת את השירים האלה במיוחד. יש לה מה להציע...אז למה לא לנסות?!

טטלונס

New member
הצדק איתך.

הצדק איתך וכל המוסיף גורע. יושמע "קרוב לים" לאלתר!!!!

למעלה