בחדשים

dune d

New member
בחדשים

מזמן לא רשמנו על קצת דברים חדשים שיצאו בשוק, אז הנה מקבץ קטן, אתם מוזמנים להוסיף כמובן. The Roots - U2 Tribute הרבה מילים אין מה להוסיף כאן, כדאי פשוט לראות את זה ולהנות מהביצוע שלהם. Kanye West - Throw Some D’s Freestyle בעיקרון זה פריסטייל שנעשה ברעיון איתו ב-הוט 97, מבוסס על Throw Some D’s של Rich Boy. עכשיו הוא גם הוציא לזה קליפ קטן. על הדרך למי שעוד לא שמע את השיתוף פעולה שלו עם Terriyaki Boyz, זה הזמן.

dune d

New member
Mims - This Is Why I'm Hot

הגיע הזמן לדבר על הבחור הזה שהגיע דיי רחוק והוא רק בתחילת דרכו. זה הסינגל הראשון שלו מתוך האלבום החדש שלו שייצא ב-27 לחודש, M.I.M.S. משמעותו Music Is My Savior (מרגש אני מוכרח לומר)... הסינגל הגיע רחוק מאוד במצעדי השחורה בבילבורד כולל במצעד הסינגלים וה-R&B, כולל מקום ראשון במצעד הרינגטונים. הסינגל מסמפל כמה שירים בהפקה המוסיקאלית שלו: Kanye West - Jesus Walks E-40 - Tell Me When to Go Dr. Dre - Nuthin' But a "G" Thang Mobb Deep - Shook Ones צפוי לו עוד דרך ארוכה אבל הדרך כבר סלולה לו דיי יפה, נראה מה צפוי לנו באלבום. Like This יהיה הסינגל השני שלו ד"א.

TakTik

New member
וואו, ידעתי שקירק דגלאס, הגיטריסט

מלך על, אבל לא ידעתי שבלאק טות' יודע לשיר ככה .... וזה למה הם ההרכב הגדול ביותר בהיפ הופ כיום!

dune d

New member
Beyoncé ft Shakira- Beautiful Liar

הסינגל החדש של בי ,בקרוב בכל מצעד אפשרי, ככה נראה. הסינגל יוצא במקביל לסינגל Upgrade U ביחד עם ג'י-זי. הוא לקוח מתוך ההוצאה המיוחדת של האלבום החדש שלה B'Day. הקליפ כבר יצא והוא ממש מצוין. בכלל כל השילוב הזה של שתי הדיוות הללו הוא מבורך ככל הנראה, יצא אחלה של דבר כאן.

פשוט גרוע

שיר בינוני וקליפ מבוזבז... אין ביטוי ליכולות כזמרות בשיר. יופי של עינטוזים אבל חרא קליפ

אתה רוצה להגיד שהקשבת לזה?

אני פשוט הנמכתי ונתתי למראות לעשות את העבודה...

איך אפשר לשנוא את קנייה אחרי זה?

אחד הדברים המצחיקים של השנים האחרונות, נראה לי שזה הוא בקליפ למרות שכתוב שלא. חייבים להכיר את השיר המקורי של rich boy כדי להבין את גודל הבדיחה של קנייה...

StasikD

New member
ביצוע אדיר של הרוטס,

התוספת של הגיטרה לקטע הראשון מעולה.

dune d

New member
סינגלים...

Timbaland ft. Fall Out Boy - One and Only הסינגל השני כנראה מתוך האלבום החדש של טימבלאנד. שילוב מאוד מוזר יש כאן, וזה גם נשמע מוזר, אני אישית לא אהבתי כל כך אבל אולי זה עוד ישתנה בעתיד הקרוב. האלבום צפוי לצאת בסוף החודש כאמור. Ludacris - Slap הסינגל הבא של לודה מתוך האלבום האחרון שלו, אחלה של בחירה לדעתי. Brandy - Just Like Tommy סינגל ראשון וחדש של ברנדי מתוך האלבום החדש שלה שצפוי לצאת בחודש הבא. היא כתבה את המילים ועל ההפקה נמצא Mike City, השילוב לא רע בכלל, אבל כמו שאנחנו מכירים את ברנדי אין כאן הרבה למה לצפות... Bone-Thugz-N-Harmony ft. Bow Wow, Mariah Carey - Lil' L.O.V.E הסינגל השני מתוך האלבום החדש של הבון. שילוב דיי מבטיח יש כאן (עם מוציאים את בו-וואו), ככה שיש למה לצפות לאור הסינגל החדש שלהם ביחד עם איקון. Mark Ronson feat. Daniel Merriweather - Stop Me הסינגל הרשמי הראשון מתוך האלבום של מארק... לאחר ששמענו את הקאבר המבריק שלו לטוקסיק של בריטני ,הנה עוד שיר שכנראה מבטיח לנו אלבום משובח מאוד מאחד המפיקים הטובים כרגע בשוק. Snoop Dogg f. Nate Dogg - Boss' Life הסינגל הבא של סנופ מתוך האלבום האחרון שלו, גם כאן בהחלט בחירה טובה. Musiq Soulchild f. Lupe Fiasco Buddy remix הסינגל הראשון של מיוזיק מקבל כאן רמיקס חביב ביחד עם ידידו הטוב לופה. האלבום צפוי לצאת ב-13 לחודש והוא הולך להיות מעולה כמו הסינגל, ככה מנבאים לפחות, אני ממתין בקוצר רוח.

glass vegas

New member
תודה רבה אחי על ההשקעה!

וואלק אין עלייך אתה מפציץ כל פעם מחדש...

TakTik

New member
../images/Emo45.gif לא יוצא הרבה להגיד את זה

אבל תודה דיון. הרבה כבוד על ההשקעה בפורום

dune d

New member
בכיף, כשיש זמן אז רושמים קצת

בקרוב לא יהיה זמן אז מקדימים תרופה למכה :)

למעלה