בחדשים...

dune d

New member
בחדשים...

לקראת הסופ"ש הקרוב, הנה קצת דברים חדשים וקצת חדשות אתם מוזמנים להוסיף... Plan B - No Good פלאן מקבל הוצאה אירופאית לסינגל הראשון שלו, הסינגל יוצא ב-19 לחודש והוא מתוכנןו להכנס בעיקר למצעד הבריטי כאשר נוספו לסינגל עוד שני רמיקסים חדשים ומעולים, אותם אפשר כמובן לבדוק במייספייס שלו. ומי שלא שמע עדין את הרמיקס לשיר של SAM שירוץ. הסינגל החדש: A1: NO GOOD A2: NO GOOD (A. BRUCKER REMIX) B1: NO GOOD (CHASE AND STATUS REMIX) B2: WHERE YA FROM (REMIX FT JME AND SKEPTA)

dune d

New member
Plan B- Paint it Blacker

מיקסטייפ חדש שלו בסיבוב ההופעות החדש שלו לחורף הזה. המקסטייפ הזה נמכר בהופעות ועושה אחלה של רעש מסביבו. לחובבי פלאן זה מתנה משמיים אחרי האלבום המעולה. הפעם הוא לקח כל מיני שירים שהוא אוהב ועשה עליהם בתים שלו ופריסטייל, בין השאר גם שירים כמה שירים חדשים ומעולים:
1. "Paint it Blacker" feat The Rolling Stones (Paint It, Black) 2. "Lucicus (skit)" (Money (That's What I Want)) 3. "Who Needs Actions" feat Nirvana (Plateau by The Meat Puppets) 4. "Happy as Larry" feat Larrikin Love (Happy As Annie) 5. "Missing Links" feat Radiohead (Pyramid Song) 6. "Not This Time Gal (skit)" 7. "Kidz" feat Willy Mason (Where the Humans Eat) 8. "Dave From Leicester (skit)" 9. "Knoxville Girl" feat Lovvin Brothers The Knoxville Girl 10. "Hustling" feat Coldplay and Rick Ross (God Put a Smile upon Your Face) 11. "Mama Loves A Crackhead" feat Hall & Oats (I Can't Go for That (No Can Do)) 12. "Wild Horses" feat The Rolling Stones (Wild Horses) 13. "Couldn't Get Along" feat Thom Yorke (The Clock) 14. "James Brown is Dead (skit)" 15. "Suzanne" feat Leonard Cohen (Suzanne) 16. "Cast a Light" feat José González (Crosses)​

Rapid נאור

New member
מעניין אותי לשמוע מה הוא עשה

מסוזאן של לאונרד כהן.. שיר מעולה.. איפה אפשר להשיג את הגרסא שלו?

kraz11

New member
השיר עם תום יורק...

על הביט של ANALYZE ולא THE CLOCK המיקסטייפ נשמע ממש טוב וזה השיר שהכי אהבתי

סֵג

New member
יו

אני ממליץ בחום על deadelus - dumbfound )edit remix) ובכלל, כל מיקס שאתם יכולים למצוא של אדיט.

dune d

New member
כמה שירים...

Redman - Put It Down מה נשאר להגיד??? פשוט מלך הבחור הזה, זה הסינגל הראשון שלו מתוך האלבום Red Gone Wild שיוצא בקרוב מאוד ובהחלט היה למה לצפות ולחכות שהוא ינחת עלינו. Kanye West Ft. Nas & Rakim & KRS-One - Classic זה השיר המקורי שיצא לפני שנתיים בערך, לא מזמן יצא לו גירסת רמיקס של DJ Premier, במקור זה שיך לריק רובין הענק. פרמיר עירבל קצת ,שיכלל קצת ויצא לו יופי של דבר. 4 יוצרים מדהימים בשיר אחד, לא לפספס.

KOOL MIC

New member
במקרה של Classic הרימיקס עולה על...

המקור וראדמן מאכזב(טימבה עם ביט ניטחן)

dune d

New member
מכירות השבוע בבילבורד..

(LW) TW. Artist - Album - TW (Total Sales) (6)4. Akon - Konvicted 64,643 (1,500,092) (26) 32. Young Jeezy - The Inspiration 27,821 (830,143) (41) 48. Eminem Presents: The Re-Up - 18,896 (854,507) (50) 53. Nas - Hip-Hop Is Dead - 17,552 (615,989) (52) 54. Birdman & Lil Wayne - Like Father Like Son - 16,870 (603,967) (96) 55. Gym Class Heroes - As Cruel As School Children - 16,727 (144,627) (54) 56. Jay-Z - Kingdom Come - 16,660 (1,335,631) (49) 59. Snoop Dogg - Blue Carpet Treatment 16,333 (767,184) (70) 65 Ludacris - Release Therapy 13,966 (1,061,090) (82) 79 The Game - Doctor's Advocate 12,417 (833,567) (71) 86 Bow Wow - Price of Fame 11,113 (408,006) (137) 111. Gnarls Barkley - St. Elsewhere 9,127 (1,205,398) (116) 118. Diddy - Press Play 8,339 (520,302) (113) 122. Lil Scrappy - Bred 2 Die Born 2 Live 8,181 (223,623) (126) 132. Jim Jones - Hustler's P.O.M.E. 7,048 (332,355) (144) 141. Jibbs - Jibbs 6,497 (232,972) (134) 142. Tupac - Pac's Life 6,340 (392,959) (180) 199. Fat Joe - Me Myself & I 4,711 (164,288)​
בסוגריים זה המיקום בשבוע שעבר, שימו לב בעיקר לג'ים קלאס ולעליה האדירה שלהם, אני שמח לראות שהם מצליחים גם בארה"ב.

U DUN

New member
Snowgoons - German Lugers

לא צריך פה להרחיב במילים אלא פשוט להראות את האורחים שאיתם עבדו באלבום הזה צמד המפיקים מגרמניה בשם Snowgoons: Sean Price, Living Legends, Jus Allah, Chief Kamachi, Rasco, Wise Intelligent of Poor Righteous Teachers, O.C., Wordsworth, Reef The Lost Cauze, MED, Virtuoso, Last Emperor, Doujah Raze, Born Unique, Celph Titled, Majik Most, Edo G, J. Sands, Baby Blak, Craig G, Breez Evahflowin', Pumpkinhead of Brooklyn Academy ועוד. יש פה שילוב מעולה של סגנונות של ראפ על הפקות מגוונות ומותאמות לכל אחד מן הראפרים המתארחים, מה שהופך את האלבום הזה לכל כך מרענן וטוב לאוזן לכל אוהבי ההיפ-הופ אי שם. מה שגם Jus Allah יורק את הבית הכי טוב של השנה עד כה בשיר "Gunz". אל תשנו!

MrMinus

New member
רק חבל שהאלבום השני של ג'ים קלאס

לא מתקרב בכלל לאלבום הראשון.

dune d

New member
עם זה אני לא מסכים

אחד האלבום הטובים שיצאו בשנה שעברה לדעתי, אלבום משובח שאני שומע כמעט כל שבוע ,עדין!!

Pootie Tang

New member
משהו חמוד מאוד שנתקלתי בו,

עם הטירוף וויל סמית' הזה שנכנס בי בזמן האחרון (ג'אסט קרוזינ' זה שיר מושלם), וההמלצות שרצו פה לפני כמה ימים על קטע של ג'אזי ג'ף עם ריימפסט, התחלתי לחפש קטעים של דיג'יי ג'אזי ג'ף, ומצאתי אוסף שיצא לא מזמן ונקרא The Return of the Magnificent. מדובר על EP קצר מאוד (כשהוצאתי אותו מהווינראר הוצאתי רק 5 שירים שאחד מהם אינסטרומנטל. גירסאות נקיות של שירים ושטויות אחרות לא מעניינות אותי מידי), אבל זה פשוט קטעים מצויינים. עם ראפרים מעולים על 3 שירים מהארבעה: ריימפסט שעושה קטע מעולה מאוד, והוכיח אצלי את עצמו כראפר מעולה. ליטל בראת'ר שמפציצים וCL SMOOTH שעושה את מה שהוא עושה, ועושה את זה מצויין. בנוסף יש זמר מצוין על השיר הרביעי שנקרא Raheem Devaughn (אם כבר ראחים, היום יש DO THE RIGHT THNIG ב-יס1 בשמונה. תהנו). מבחינתי, ריימפסט הביא את הקטע הכי טוב, שאני בטוח שכבר דיברתם עליו כבר כאן. כל השירים מופקים מעולה ומשאירים טעם של עוד. נראה לי שבימים הקרובים אני אוריד עוד כמה מהאלבומים האלה של ג'אזי ג'ף. בתור אחד שעדיין זוכר אותו כג'אז שזורקים מהמרפסת, נראה לי שפספסתי הרבה. בכל מקרה, מומלץ מאוד.

Pootie Tang

New member
ועוד שני שירים

Gwen Stefani featuring Akon - The Sweet Escape. מאיפה זה בא? אייקון עושה מעט מאוד, וזה טוב. והאישה הכי יפה בעולם בערך אירגנה כאן אחלה שיר. מלא באנרגיות חיוביות... גם אני בהתחלה ביטלתי את זה (הסינגל הראשון שלה היה מזוויע), אבל זה מסתבר כאחד הדברים הטובים יותר ששמעתי בזמן האחרון. Jane's Addiction- Superhero. השיר פתיחה של "הפמליה". קטע ענקי. ענקי ענקי ענקי. לא הכרתי אותם לפני, אבל הם נשמעים (אע"פ שקצת הרבה קיטשיים) בנזונה. הקטע הזה הוא הטוב ביותר ממה שהספקתי לשמוע שלהם, וזה באמת קטע מצוין.

למעלה