בחדשים...

dune d

New member
בחדשים...

Amy Winehouse - Tears Dry Own Their Own סינגל הרביעי וחדש לאמי. בחירה מעולה לסינגל חדש, השיר הכי דומיננטי כרגע באלבום שלה לדעתי, יש גם קליפ כמובן. השיר מסמפל את Ain't No Mountain High Enough של Tammi Terrell.

dune d

New member
Alicia Keys אלבום חדש

לקראת סוף השנה תוציא אליסיה את האלבום החדש שלה, מה אנחנו יודעים עליו כרגע?! אז ככה: על ההפקות יושבים טימבלאנד שעבד איתה באלבום האחרון שלה, ג'ון מאייר כבר הקליט איתה כמה שירים ועובד איתה צמוד, As I Am יהיה שם האלבום שייצא ב-23 לאוקטובר כנראה. הולך להיות מעניין.

dune d

New member
Ja Rule Ft Merc Montana, Lil Wayne - Uh Oh

סינגל חדש לג'ה רול ,האלבום החדש בדרך. The Mirror יקרא שם האלבום החדש שלו שצפוי לצאת בעוד כמה חודשים, כרגע הסינגל הזה מיועד להיות הראשון מתוכו.

dune d

New member
Will.I.Am - Songs About Girls

זה האלבום החדש של וויל שיצא בחודשיים הקרובים, סינגל ראשון כבר צפוי לנחות עלינו והוא יקרא I Got It From My Mama (Genetics). האלבום יוצא במקביל לסרט שהוא עבד עליו בחודשים האחרונים.

dune d

New member
T.I. vs. T.I.P

Act I (T.I.P.) · “Big Sh– Poppin’ (Do It)” · “Raw” · “You Know What It Is” (featuring Wyclef Jean) · “Da Dopeman” · “Watch What You Say to Me” (featuring Jay-Z) · “Hurt” (featuring Alfamega and Busta Rhymes) Act II (T.I.) · “Help Is Coming” · “My Swag” (featuring Wyclef Jean) · “We Do This” · “Show It to Me” (featuring Nelly) · “Don’t Wanna Be High” · “Touchdown” (featuring Eminem) Act III (T.I. vs. T.I.P.) · “Tell ‘Em I Said That” · “Respect This Hustle” · “My Type”​

HapoHell

New member
לא רע בכלל...

קצת אכזבה מהשירים עם ג'יי זי ואמינם, יכלו להוציא יותר. השיר עם באסטה מצוין, הוא נותן שם בית ענק. בנוסף, וויקלף כרגיל גדול. סה"כ דיסק לא רע בכלל.

dune d

New member
Yung Joc - Hustlenomics טראקליסט:

1.“Hustlenomics Intro” 2.“Play Your Cards” 3.“Coffee Shop” Feat. Gorilla Zoe - First Single 4.“BYOB Ref” Feat. Pharrell 5.“Bottle Poppin’” 6.“Hell Yeah” 7.“Cut Throat” Feat. The Game & Jim Jones 8.“I’m A G” Feat. Bun B & Young Dro 9.“Hustlemania” 10.“Pak Man” 11.“Momma” 12.“Brand New” Feat. Rick Ross & Snoop Dogg 13.“Livin’ It Up” 14.“Getting’ 2 Da Money” 15.“Hustlenomics” 16.“Thugg Love” 17.“Chevy Smile” Feat. Trick Daddy​
כזכור האלבום הקודם שלו New Joc City הגיע למקום הראשון מצעד האלבומים השחורים בארה"ב בשנה שעברה.

12356

New member
הג'וק הצעיר הזה לא פראייר בכלל...

יש לו 2 שירים מצויינים בNew Joc City.... Yung Joc - Its Goin Down ואפילו יותר טוב... Yung Joc - Hear Me Coming

dune d

New member
Kanye West - Stronger וידאו

על הבימוי יושב כמובן הייפ ויליאמס, בין המשתתפים בקליפ אפשר לראות את קאסי ואת דאפט-פאנק שמהם הוא מסמפל את השיר... השיר הזה רק צובר אצלי נקודות חיוביות ככל שאני שומע אותו. הקליפ צולם ב-9 ימים ביפן.

Pootie Tang

New member
נשמע די רע...

אבל גם את גולד דיגר שנאתי בשמיעה ראשונה. בכל מקרה, יש עוד פרטים לגבי האלבום? אורחים? פלייליסט? תאריך? רשימת סימפולים? מפיקים אורחים? משהו?

skretch

New member
השיר נחמד

סימפול מגניב, בפעם הראשונה ששמעתי את השיר חשבתי שזה מאש אפ בין השירים. הקליפ עושה כאב ראש

DJ$upreme

New member
דווקא נחמד חוץ מהראפר

כראפר הוא ממש DIDDY החדש - מספיק בקושי מה שנקרא. דווקא ההפקה מוצלחת, שונה מהעבודות לו בשנים האחרונות. לראשונה מזה הרבה זמן הוא מצליח להביא משהו מגניב ומעניין בהפקה. נכון שהנהייה אחרי אלקטרו ואייטיז הגיעה למיינסטרים היפהופ כבר די מזמן (למשל, DIDDY...) אבל אם קנייה עושה את זה נחמד אני אשמח לפרגן, וזה דווקא נחמד. בטח יציק אחרי כמה פעמים אבל בינתיים, נחמד.

extra g

New member
מצד אחד

זה בהחלט פופי מדי בשבילי... מצד שני קצת מזכיר את דאפט פאנק, שהם ממש אחלה, ואפילו גם קצת מדבק/ממכר. נעלם לי שם קנייה ומופיע ראפר חדש שהוא לא משהו מיוחד מדי. בקיצור דעותיי חלוקות. אני די בטוח שהשיר הזה יתנגן לי בראש לפחות ביממה הקרובה

למעלה