בחדשים

dune d

New member
בחדשים../images/Emo178.gif

והשבוע כמה דברים חדשים בסימני קיץ ,סינגלים ואלבומים, אתם מוזמנים להוסיף כמובן: Rich Boy - Good Things סינגל שלישי לריץ' בוי ביחד אם קארי הילסון שרק הולכת וגדלה ואפשר למצוא אותה בכל מקום היום, האלבום שלה צפוי לצאת בחודשים הקרובים, בסינגל משתתף גם Polow Da Don שהפיק את הסינגל. הבחור גם עובד אם Nicole Scherzinger על האלבום שלה, וגם אם קארי על האלבום שלה. הסינגל הראשון של קארי יהיה Happy Juice ביחד אם לודה וסנופ, פאלו הפיק כמובן.

dune d

New member
Cassidy - My Drink N My 2 Step

זה הסינגל הראשון והחדש של קאסידי מתוך האלבום החדש שלו The Barry Adrien Reese Story. על ההפקה יושב Swizz Beatz שעושה כאן אחלה של עבודה לדעתי למרות שאני לא חובב גדול שלו. באלבום שלו יתארחו בין הייתר: Angie Stone John Legend Beanie Sigel Fabolous Bone Thugs-N-Harmony Eve בהפקות נראה את: Scott Storch Timbaland Cool & Dre וסויס כמובן, מה שמוזר זה לראות את טימבה וסקוט עובדים על אותו האלבום, ביף משהו?

dune d

New member
דוחים אותי

גם פידי וגם איב דוחים את יציאת האלבום שלבם לספטמבר (11 לספטמבר). איב הוציאה לאחרונה סינגל שני מתוך האלבום שלה ,Give It To You ביחד אם שון פול. פידי הוציא את She Wants It ביחד אם ג'אסטין (הפקה של טימבה).

dune d

New member
Wyclef Jean - Sweetest Girl

סינגל ראשון וחדש לוויקלף, בשעה טובה. ביחד איתו משתתפים גם ליל ווין, ניה ואיקון שנותן כאן את הפיזמון ואת הטון לשיר. נחמד לראות לפחות חבר אחד מהפוג'יז שעוד מוציא חומרים ועוד טובים, האלבום צפוי לנחות עלינו לקראת סוף ספטמבר.

dune d

New member
Killah Priest ft. Nas - Gun For Gun

אני חושב שכבר רשמו על זה כאן (דרקון?) אבל בהחלט שווה לרשום שוב על הסינגל הראשון של קילה מתוך האלבום החדש שלו. The Offering הוא שם האלבום החדש והוא יוצא בסוף אוגוסט. נאס שורף את השיר !!!

חולוני

New member
Wale - 100 Miles and Running

מיקסטייפ חדש של הראפר המבטיח Wale שמוקסס ע"י Nick Catchdubs. לאחרונה הוא הצטרף לסיבוב ההופעות של האלבום החדש של מארק רונסון וכנראה שהוא גם יחתום בלייבל שלו - Allido. להורדה (חוקי לגמרי) הטראליסט: Let’s Ride f. Daniel Merriweather (Produced by Mark Ronson) DC Gorillaz (Produced by Best Kept Secret) Breakdown (Produced by HitterQuitter Boyz) Ice Cream Girl (Produced by Best Kept Secret) Tasty Skit Payback Jay Joint (Produced by Judah) Please Listen (Produced by Judah) The People Daytona Squared (Produced by Judah) Bonified f. Tabi Bonney (Produced by DJ Book and DJ Jealousy) W.A.L.E.D.A.N.C.E. Good Girls (Produced by Teamwork Music) Work Warming Up Cane Smile Remix (Produced by Mark Ronson) Camp Lo Nobody (Produced by Osinachi) Rehab (Produced by Mark Ronson) Rediscover Me (Produced by Aqua)

dune d

New member
Tech N9ne Collabos: Misery Loves Kompany

האלבום יוצא מחר רשמית אבל כבר דלף לנט' בסופש האחרון, בינתיים תענוג של אלבום, גאנגסטה לפנים!!

dune d

New member
טופ 10 קאברים של שירי היפ-הופ

פרוייקט מאוד נחמד של קאברים לשירים מפורסמים בעולם ההיפ-הופ שמבוצעים ע"י נאכהים/זמרים/זמרות שלא מהסיגנון הזה, אפשר כמובן לשמוע את הכל ולהתרשם.

ףרמיוםFm

New member
Lateef & Z-Trip- Ahead 0f The Curve

המיקסטייפ הכל כך מדובר מכמה שמיעות ראשונות, לא מאכזב אותי בכלל למרות הציפיות הגבוהות ביקורת עם קצת יותר בשר בהמשך

למעלה