בחדר הלבן

בחדר הלבן

חדר המדרגות הקטן היה מוגף בדלת כבדה במיוחד. כבר כמעט נואשתי וחשבתי שטעיתי בכתובת, אך הידית נעתרה לבסוף לדחיפתי והכנף הכבדה נפתחה כנגד התנועה ההודפת. נכנסתי פנימה, הדלת נסגרה אחרי בצליל נקישה רועם.
מדרגות בטון ישנות מטפסות, קומה ועוד קומה, ואין אף דלת. בקומה השלישית היה פודסט קטן, ושתי דלתות לבנות אטומות. וזהו, המדרגות פסקו. זו כנראה הקומה העליונה.
מעל הפודסט היה חלון עילי שאיפשר לאור היום לחדור פנימה ולהאיר באור חיוור את החלל הצר.
התבוננתי בדלתות, מנסה לשער איזו היא הדלת הנכונה.
בהוראות ששלחת לי לא ציינת שום פרט, רק כתבת את שם הרחוב ומספר הבניין, וציינת שזו קליניקה של קוסמטיקאית חברה שלך, שהסכימה להשאיל לך את הקליניקה לשעה קלה, וזהו.
על הדלתות לא היה שום שם, לא זיהוי, גם לא על הפעמון.
מאד משונה חשבתי לעצמי וכבר התכוונתי לסוב על עקבותי, ובכל זאת העפתי בדלתות מבט אחרון. הדלת הימנית הייתה מוגפת ולא היה שום חריץ אור בינה לבין המשקוף. שקט ודממה.
התבוננתי בדלת השמאלית במבט מעמיק, משהו בה נראתה לי מוזר ולראשונה הבחנתי כי מישור הדלת נטוי מעט פנימה, כאילו לא סגרו אותה היטב.
הדפתי קלות את מישור הדלת הלבן ברגלי, ולהפתעתי הרבה, הכנף נסוגה פנימה אל החלל בשקט מופתי, וחדר קטן ולבן נגלה לעיני.
רצפת בטון חלק צבועה לבן, קירות חשופים לגמרי בלבן בוהק, בצד אחד של החדר היה מישור של שיש גדול ולבן צמוד לקיר ובו כיור שמתחתיו ארונות (לבנים..) ותו לא. וילון גדול לבן בקיר המרוחק מן הדלת, הסקרנות משכה אותי פנימה. פסיעה אחת, שתיים, אני בעומק החדר. נעצרתי ונעמדתי, סוקרת את החדר. היה בו משהו סטרילי מדי, כמו מעבדה מתוחכמת רק בלי מישורי נירוסטה, ונטול ארונות זכוכית, מינימליסטי וסגפני.
צעדתי צעד נוסף, והדלת נסגרה מעצמה מאחורי.
מאחורי הדלת הסתתר חצי חדר נוסף, ובו מיטת טיפולים של קוסמטיקאית, צרה ומכוסה בבד לבן, מעליה תלויות מנורות מתכווננות עם פלורסנטים חוורים וזכוכית מגדלת, לרגע לא הייתי בטוחה אם זו קליניקה של קוסמטיקאית או רופאת שיניים.
הקיר המרוחק היה מכוסה וילון לבן גדול ואטום, מרצפה עד תקרה, וכשהסטתי אותו גיליתי להפתעתי חלון קטן מאד עם זכוכית חלבית, ולידו ארון אחסון גדול ובו מגוון מוצרי קוסמטיקה ומכשירים שונים, מספר בקבוקים, מגבות, חלוקים.
החזרתי את הוילון למקומו והסתובבתי לדלת, בדיוק ברגע שבו פתחת אותה, ונכנסת פנימה.
גופך תמיר, שזוף כנער חוף הולל, אך לבוש כאילו יצאת עכשיו מדיון בבית משפט.
לפי המבט המופתע על פניך, ניכר בך שגם אתה ציפית למשהו שונה, אך זה כלל לא הטריד אותך. נעלת את הדלת אחריך, הנחת את התיק שלך בפינת החדר.
את הנייד ואת השעון על שמת על השיש, הסתובבת כשפניך פונות אלי ובחיוך מתריס התחלת להתפשט.

giligil55

Member
דרוש המשך

ככה יפה? להשאיר אותנו במתח ?

המשך

לפי המבט המופתע על פניך, ניכר בך שגם אתה ציפית למשהו שונה, אך זה כלל לא הטריד אותך. נעלת את הדלת אחריך, הנחת את התיק שלך בפינת החדר, והתחלת להתפשט.
ללא גינונים, ישר ולעניין, הסרת בגדיך בזריזות, קיפלת והנחת בזהירות את המלבושים האלגנטיים, עד אחרון הפריטים.
הוספתי לעמוד במרכז החדר, מתבוננת בך בפליאה קלה מהולה בשעשוע, ילקוט הגב שלי עדיין על גבי, לגופי מכנס כותנה שחור ארוך ורפוי, נעלי בובה שחורות שטוחות, וחולצה שחורה גדולה לגופי, מבד קשיח, מעט עבה עם שרוולים גדולים במיוחד, מן חולצה שנדמה כי מכילה את הנפח של הגוף גם כשאיננה עליו.
צמידי פלסטיק שחורים גדולים וכבדים במיוחד מעטרים את זרועי הלבנה, ושיערי הכהה הגזור בגובה הלחיים.
תוך שתי דקות עמדת בגוף השוקו הארוך והפנתרי שלך ערום מולי, ומבטך שואל, מבלי מילים, משהו כמו ׳את לא מתפשטת?׳
ניגשתי אל השיש.
הסרתי את הצמידים והנחתי אותם עליו.
לאט,
את הילקוט הסרתי מגבי והנחתי על הרצפה.
הסרתי את העגילים מתנוכי אוזני,
ואת הנייד העברתי למצב ׳טיסה׳.
כמה סימלי, גיחכתי ביני לבין עצמי.

הפסיעות השקטות שלך הוליכו אותך לעברי, ידיך האיתנות אחזו בזריזות ברוכסן החולצה וסייעו לה לרדת. לאחר מכן ניגשת אל רוכסן המכנס שלי וקילפת אותו ממני בחיפזון, עם התחתון, פעולותיך גסות ומהירות,
הנעליים נבעטו הצידה,
לבסוף, עמדנו זה מול זו, ורק החזיה הכתומה לגופי.
נצמדת אלי, נשען עלי קדימה, אגני נמעך כנגד השיש שמאחורי, איברך הרפוי נבלע בגבעת תלתלי השחורים, שפתיך מתחפרות בצווארי וידיך מנסות לשווא להתיר את החזיה.
הפעם החלטתי לתת לך להתמודד לבד עם החזיה.
כל כולך מרוכז, קרס אחר קרס נאבקת עד שלבסוף צלח בידך הדבר, והחזיה הושלכה אחר כבוד לרצפה הלבנה.
היית כה מרוצה מעצמך, חפנת את שני שדי בשתי ידיך, כאומד את גודלם, שוקל אותם בכפות ידיך, מלטף, מערסל, מועך, נהנה להרגיש את הטקסטורה המשתנה של העור, איך הוא נעשה חידודין חידודין, איך הבלוטות הקטנות בהיקף העטרה מתקשות, הקצה מתחדד, הפיטמה מזדקרת.
נשקת קלות לפטמות, ואחרי כן נשכת ומשכת בשיניך.
אנחה נמלטה בין שיני, מעומק הגרון.
אני אוהבת כשאתה סוגד לשדיים שלי, כשאתה יודע על איזה כפתור ללחוץ כדי להפעיל אותי, כאילו אני בובה מכנית שבלחיצת כפתור מעפעפת בריסיה, או משמיעה את קולה.
ידיך עברו לחפון את לחיי ישבני, ובבת אחת הרמת את ישבני והושבת אותי על השיש.
פישקת את רגלי, והתיישבת ביניהן על שרפרף קטן ששלפת מאיפהשהוא.

כל אותו הזמן לא החלפנו מילה.
לא היה צורך במילים.
לא ׳שלום׳, לא ׳כמה את יפה׳ לא מילות אהבה מדומה ולא מילות געגוע. אין לנו המותרות הללו, להתגעגע, לבזבז חמצן על חיזור וחיבה, עלינו להסתפק במועט. בליטרת הבשר.
תכליתיים ונחושים, המשכנו לגעת, לעורר, לחמוד, לבעול, ורק נשימותינו יכלו להסגיר את המתח, הדריכות, את החשמל שעמד באוויר, מעקצץ בקצות איברינו שהתאפקו זמן רב מדיי, כמהים לרגע הזה, ועם זאת
חוששים. מתוחים. ספקנים.
בבת אחת שיקעת פניך בין רגלי, כאילו מימים ימימה קפצת לשם לביקור, ביד מיומנת הפרדת בין שפתי ושלפת את הדגדגן ממחבואו.
לשונך החלה מלטפת.
בתנועות קלות,
סיבוביות,
מפעילה לחץ מתון, מקיפה, מצליפה
יורדת מטה ללוע הנפער
נעלמת בתוכו.
ושוב חוזרת לתנועות הסיבוביות, ללכידה, ללחץ, לטבילה.
עוויתות קלות מניעות את גבי באופן שאין לי אלא לשתף איתו פעולה.
ראשי נטה לאחור, אל תוך הקיר, כפות ידי אוחזות בקצה השיש, רגלי מתקפלות מעצמן וכפות רגלי מחפשות להן נקודת אחיזה, שיהיה להן מישור להפעיל לחץ כנגדו.
משלא מצאתי על מה להשעין אותן, פשוט כופפתי ברכי כלפי מעלה, והנחתי את כפות רגלי משני צידי ראשך, על השיש הקר.
החום בין רגלי עלה, הדם הזורם ביתר שאת פועם בעוצמה בדגדגן, שצבעו וודאי ארגמן כעת, נתון בין שיניך, ולשונך עושה בו שמות.
שפתי וודאי שמוטות לצדדים, והלחות הנוצרת יש מאין זולגת לה, מחליקה באיטיות, נקווית אל עבר פיך השוקד על המלאכה.
ידי אינן שקטות, מלטפות את ראשך, משחקות באוזניך, אצבעות נדחקות לתווך בין פיך לגופי, יד שניה אוחזת בעורפך ומצמידה את פניך אלי.
אתה מעביר את סנטרך המכוסה זיפים קטנטנים, סמויים כמעט מהעין, באיטיות על שפתי, על הדגדגן, מטלטל אותי למגעו המשייף, הדוקרני, המעקצץ! עד שפרץ צחוק בלתי נשלט התגלגל ממני, ואתה מופתע, התרוממת ונעמדת באיבר מורם, מולי, ובבת אחת פילסת דרכך בחדירה נחושה שמילטה זעקה של תשוקה מגרוני הניחר.

מה שיפה

בדמיון, זה שהוא נזיל, איש איש ודמיונו.
אבל,
מתי לאחרונה ראית מיטת טיפולים של קוסמטיקאית??!!
יש עוד כמה אי התאמות....
אבל בדמיון שלך תעשה מה בראש שלך....;)

yaron599

New member
יש

קוסמטיקאיות שיש להן מיטות כורסא...:)
וצודקת...השמיון פתוח לכל דיכפין שייטה ויאכל...:)

הייתה

לי פעם קוסמטיקאית שהורידה את שערותי עם גוש סוכר. מכיר את השיטה? היה לה מתכון סודי של קרמל שהייתה מכינה לבד, עם ניחוח לימון, היא הייתה נוטלת את גוש הקרמל המתוק והמבריק ולשה אותו מעט בידיה, אחכ משטחת אותו על גופי, ובתנועות זריזות ומדויקות תולשת. אחרי הטיפול הייתי מתוקה כולי, מכף רגל ועד (כמעט..;) ראש.
והוא היה מלקק בהנאה את טעם הקרמל מרגלי החלקות....

yaron599

New member
בוודאי

שזוכר את השיטה הזו אבל לא כפציינט...:)
&nbsp
הטעם והריח(המשכר) של העיסה הזו היה מזמין ליקוק מיידי...
&nbsp
&nbsp

למעלה