בחדירה האם הגבר מכון וחודר או שזה בסדר שהאשה מכוונת את הגבר אם היד שלה
א אנדי222 New member 31/7/06 #1 בחדירה האם הגבר מכון וחודר או שזה בסדר שהאשה מכוונת את הגבר אם היד שלה
ד דרדקן New member 31/7/06 #3 כמו שאומרים, מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה שאפתנית, אם לא היו לנו נשים שיכוונו אותנו, איך היינו מוצאים את הדרך? והפעם לשם שינוי אני לא ציני בכלל.
כמו שאומרים, מאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה שאפתנית, אם לא היו לנו נשים שיכוונו אותנו, איך היינו מוצאים את הדרך? והפעם לשם שינוי אני לא ציני בכלל.
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 31/7/06 #5 חחח.. אחרי כמעט 13 שנות נישואים ועוד מאה אלף בחורות שהוא היה איתם לפני.. הוא עדיין מחדיר לי בכל פעם מחדש לחיבור של הירך... לעומת זאת, הוא מומחה בלפתוח חזיות ביד אחת..
חחח.. אחרי כמעט 13 שנות נישואים ועוד מאה אלף בחורות שהוא היה איתם לפני.. הוא עדיין מחדיר לי בכל פעם מחדש לחיבור של הירך... לעומת זאת, הוא מומחה בלפתוח חזיות ביד אחת..
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 31/7/06 #9 אגב.. כשהייתי בבריכה השבוע.. ילד אחד עומד שם עם רובה מים וצועק לכל עבר: אממממממממממממממממאאאאאאאאא תראי איך אני משפריץ............
אגב.. כשהייתי בבריכה השבוע.. ילד אחד עומד שם עם רובה מים וצועק לכל עבר: אממממממממממממממממאאאאאאאאא תראי איך אני משפריץ............