בחג האהבה

בחג האהבה

את חג האהבה איתך חגגתי הנשיקות המתיקו את חיי החיבוקים העשירו את רוחי והחיבוק עטף אותי באושר היש חג שמח מזה יקירי בחג האהבה אתה ממלא את לבי כי האהבה אליך ממלאת אותי נשמתי לך מזמרת ביום ובליל האושר הוא להיות לצידך לחלום שבזרועותיך נמה ומקיצה לחיוך המתוק שלך בחג האהבה לך אהבתי שולחת אותך עוטפת באהבתי החמה אוןהבת אותך כי כך בחרתי לאהוב את הגבר האיש האהוב אתה הנשמה התאומה שלי הישן לצידי בחג האהבה שלי

odo13z

New member
חלף החג....../images/Emo66.gif

החג חלף אך אהבה...עדיין בי מתק שפתייך על לשון קימור גופך..בדימיון ניגון תשוקה עוד מתנגן זורם לי בעורקים פרחי לילך על הסדין פזורים מיטה סתורה....כרית זרוקה... עוד מזכירים.... מכל האהבות...ביקשתי רק אותך אייך...אהובתי..? עת ערב רד מביט בלבנה במילואה זוכר היאך היבטני שניינו בה נשבענו....שנאהב.

חג האהבה

חג מיוחד שונה מכל החגים אין לו מועד או עת קבועה זה יקרה עת נפגש יחד בפינה ששם התרחשת האהבה החג שאותו נחגוג יחד אז העינים יפגשו במבט העיניים שלנו מבריקות הלב מלא באהבה אליך החיוך יכסה את הפנים את האהבה נחגוג בכייף שפתיים יפגשו זו בזו האהבה שלנו תפרח ותשגשג

odo13z

New member
מילים....מילים....../images/Emo66.gif

parole parole מילים גבוהות מבטיחות חגים וזמנים גוף אמיץ לב פחדן שוכנים .. באותו המשכן מי ייקח ? מי ייגבר ? לאלוהי האהבות פתרונים. מכסה במילות אהבה פנייך , שפתייך..כל שתרשי... parole parole מתנגנות המילים עשי את הצעד....אני בפנים.

למעלה