בזק החדש של יהושע

מצאתי קרדיטים

מנהל קריאייטיב: משה גליס סמנכ"ל פלנינג: ניסים מויאל קופי: ניר לוי ארט: מיקי תורג'מן צוות נוסף: עידו קריב ודינת זיצנר תקציבאית: אפרת ויינגרטן סופר: שרון אמיר מנהלת לקוחות: אלה גולדשטיין פלנינג:הילה עוזר

מאומאו

New member
ואם כבר קרדיטים

צוות הקריאייטיב גונב שם את ההצגה בגדול. שלושת הראפרים שנותנים בראש הם עידו (טייני) קריב ניר (SUBS) לוי ומיקי (קום!) תורג'מן ריספקט!

ערN

New member
עידו היום היה ב1 נגד 100 והוא ממשיך שבוע הבא

בהצלחה

מה זה לעזאזל

הקופסא הענקית והכעורה הזו, המכונה "הדבר הבא"? הדבר הבא לא אמור להראות בגודל של קופסת גפרורים מתקפלת לפירור?! כך או כך אחלה יציאה. פרסומת משעשעת וקלילה עם פרזנטור מוצלח מאד.

אורז

New member
מיוחד אבל מיושן

נתחיל מהדברים הטובים- יהושע טובים בבחירת פרזנטורים מפתיעים. קודם גיא פינס למגדל ועכשיו קוטנר לבזק. אז באמת שאפו על הבחירה המקורית כי באמת נמאס לראות את אותם הפרצופים על המסך וסחתיין על כושר השכנוע כי קוטנר ידוע כסרבן קמפיינים עיקש במיוחד. אהבתי את הקונספט הבסיסי של הסרט הזה. הרעיון שקוטנר מגדיר שירים ענתיקות (כמה עלו כל הזכויות של כל השירים הללו???) כדבר הבא לבין המוצר החדש הוא נחמד ומשעשע אבל יש פער גדול ולצערי בלתי נסלח בין הרעיון הגולמי לבין התסריט בפועל ובמיוחד לאור התוצאה על המסך. הדבר הראשון שמפיל את הסרט הוא האילוץ הלקוחי להראות שהמוצר הוא נייד ולהדגים שאפשר להשתמש בו בכל מקום. זו הסיבה שכל הסרט קוטנר עובר מחדר לחדר בבית, מה שמסרס משמעותית את הקריאייטיב ויוצר סיטואציות מעפנות. הבימוי מזעזע, המשחק של כולם מוגזם להחריד ורק קוטנר תמיד חינני לא משנה מה הוא עושה. אהבתי את המחווה לימי זהו זה למרות שיש לי הרגשה שקהל היעד הצעיר של הסרט לא יידע במה מדובר והבדיחה הזו תישאר אצל היוצרים בלבד. שורה תחתונה- רעיון טוב, פרזנטור פצצה אבל סרט בינוני מינוס.

אני האיש הקטן - מהרדיו.

לחיצה על הכפתור ואני נעלם. נדמה לי שקוטנר שר את זה בזמנו בזהוזה. הידע המופלג, הטרוף וההומור עושים את קוטנר למה שהו כל כך הרבה שנים. אבל כאן,אני חושב שבלי קוטנר כולם היו קוטלים את הסרטון הזה, ובצדק לטעמי.

barometer

New member
סתם סרט

הדבר הכי קראיטיבי היחיד בסרט הוא הקסטינג של קוטנר שאולי מפיגה משהו משממונו של הסרט. ומה זה הטרנזיסטור הזה שמנסים למכור לנו ??

למעלה