בזמני החיים

בזמני החיים ../images/Emo23.gif

בזמני החיים בזמני החיים כל הזמן מחפשים את מה שנמצא עמוק בפנים
את הרגש שקרוי אהבה את הרוגע להעניק במלוא הנתינה
בזמני החיים כל הזמן מחפשים את רגש וחום שאותו אנו רוצים
את הרגש שקרוי אהבה ושאנו מוצאים זאת זה הכי נפלא
מאחלת לכולם בוקר טוב וסופ"ש מלא אהבה

חן (*_*)

New member
חיפוש .............

אדם מחפש משמעות בדרכיו במקום בו היטיב ללכת חוקר משעולי חייו מחפש תשובות פעמים בוחן אורחותיו ומיצר על מעשיו אדם מחפש אהבות כשם שתר אחר משמעות ובבדידותו אובד מול פנים ושמות...

טומי*

New member
כתבתן יפה מעומק ה ../images/Emo23.gif

אוףףףףףף למה אני לא יודע ככה לכתוב? גחלילית הנה לך קצת אבנים מכל מיני שצילמתי באיזה חנות בחיפה,נדמה לי בקסטרא

חן (*_*)

New member
טומי............

חייבת לשאול אותך משהו שלא ממין העניין- מה קורה בפורום שלך? רציתי להיכנס ולכתוב גם בו, ולא מצאתי את ידי או את רגלי בשירשורים הארוכים ארוכים....... מה הפיתרון? איך נכנסים?

טומי*

New member
צ'מעי חן....../images/Emo6.gif

פורום 50+ זה כמו איך לומר לך פורומצ'ט. כמובן באופן החיובי של המילה. כנסי ללא חשש,ביטח שלא יגרשו אותך אפילו יקבלו אותך בסבר פנים יפות. יש שם חברות,פירגון, ואהבה גדולה בין החברות/ים.כמובן יש גם ניצוצות מדי פעם כמו בכל פורום אחר. אלו היו 60 שניות על פורום חמישים. לגחלילית זה בסדר מבחינתך? זה לא ממש פרסומת נכון? תגידי גחלילית מאפו היגרלת את השם הזה? את עוסקת במיסטיקה? את רוחנית זה ביטח...אני ככה מרגיש.

חן (*_*)

New member
תודה טומי, לכשאשוב מים המלח, אנסה

לדחוף את אפי הקט, אין טעם עתה, רגע לפני נסיעה. גחלוליתוש, לא להיות מיפחדת לא אעזוב את הפורום המקסים שלך

לכל הנוסעים דרך צלחה !!!

לכל הנשארים ברכות ואיחולים. וטומינקה, בוודאי שזו פירסומת, אבל את זו אני משאירה. והשם אמממממ אני חושבת שהוא על שם סבתי הזקנה ז"ל שאהבה לעופף רבות בשמיים, בזמן שהיא הייתה עסוקה בטיסות אני הייתי משחקת עם האבנים בעלות הסגולות המיוחדות של סבי וכשהיא היא הייתה נוחתת סבי היה עושה לה תה, מגיש לי עוגית כוכבים ושעות היינו שומעים סיפורים מיוחדים על מכשפות קוסמים פייות ושאר ירקות. רק טוב!!!

למעלה