בזמן האחרון

בזמן האחרון

בזמן האחרון יש לי תחושה של אובדן דרך. או יותר נכון, של אובדן האשליה שיש לי דרך. של קרבה לסף, ושל חוסר הערכה למצב הנוכחי, שאני עוד אתגעגע אליו. וכבר לא ברור לי אם זה רק אישי, או שזה קשור גם לטבעת החנק הלאומית הסוגרת עלינו. זהו. פשוט הייתי זקוק למישהו לדבר איתו, וההודעה הזו זה הכי קרוב שיש.

סאקותאי

New member
בוקר יקירי../images/Emo107.gif

עם כמה שאני אוהבת בחורים שעושים פרצוף של כלב מסכן, כואב לי ממש לשמוע כמה עצוב לך. קודם כל נעים מאוד ,אני סאקותאי ,יש לי OCD מגיל 10 וגם אני חותמת לישכה. עכשיו אחרי שהכרנו רציתי להגיד לך שהשיר שצרפת מאוד מרגש ותודה על שגרמת לי לרגע לחייך כי גם אני כמוך סובלת מדיכאון עמוק בעיקר לאחרונה וכל הזמן מנסה לחשוב מהי הדרך הנכונה ומה לעזאזל אני אעשה בחיים. אני בת 22 ואני מקווה להתחיל ללמוד בשנה הבאה משהו. בכל מקרה אני מקווה שתצא מההרגשה הלא נעימה ששוררת עליךאני מציעה לך ואני יודעת שגם זה לא קל למצוא משהו, כל דבר, לעשות. לא לשבת בבית כי אז הדיכאונות האילו משתלטים עלינו .אני לדוגמא עושה עכשיו רשיון לקטנוע וזה מעסיק אותי איזה שבועיים. תרגיש טוב יקירי. ודרך אגב בן כמה אתה ומאיזה איזור שלך סאקותאי.

סקותאי- כל הכבושד איך שאת מעודתת

יפה מצידך נשמה=- איך שנתת כזו תשובה לבבית וחמה לבוקר ,ככה עכשיו אני יודעת ומכירה בך צד של טוב לב שלא ידעתי עלייך כמע טכלום קודם עד עכשיו שבמיקרה קראתי את התשובה שלך התגובה לבוקר, תמשיכי ככה ממש יפה מצידך. מאחלת לך שתרגישי טוב תמיד רק טוב ורק וורוד בעיניים- אמן! מ י שיודע לעודד הגורל יעודד ויראה לו דרכים ושבילים יפים בחיים ככה לפחות מנקודת הראייה האישית שלי, זה סך הכל פורום וכאן אחד מעודד את השני כמו שצריך. בהצלחה מתוקה אני היום לא מרגישה טוב. אוהבת אותך כמו שאת נשמה וטהורה- מיקי.

למעלה