בזמן האחרון

Kfirwi

New member
בזמן האחרון

אני פוגש יותר ויותר ילדים שמתעניינים במיסטיקה ומאגיה, ורוצים ללמוד את זה כדי לדעת לקרוא מחשבות, להזיז חפצים, לירוק אש.. וכדומה. הדבר באמת מעציב אותי. הדרך היחידה של אנשים ללמוד לא לרוץ היא קודם ליפול? האם הדרך היחידה של אנשים להכיר במסגרת בה הם חיים היא ללכת על המסגרת עצמה, להיות בגבול שבין השיגעון למוות ורק משם אולי בנס לראות איפה הם נמצאים? לי יש עבר בתחום, עבר שמתחלק למספר תקופות. תקופה אחת שלמה הייתי מנותק מהמציאות. חייתי במציאות שיקרית שיצרו ויצרתי. האמת והשקר התערבבו, האמונות שפיתחתי קראו את המקרים בדרך מעווטת, ומה שיצא זה חבורה של אנשים שחושבים שהם בדרך להציל את העולם.. חבורה של ילדים שחושבים שהם חזקים, בעלי כוח וחכמים. בקיצור, חבורה של עיוורים גמורים שמשחקים עם אנרגיות, ועושים לעצמם נזקים מפה ועד להודעה חדשה.. מספר לא קטן של אנשים השתגע, כמה אחרים מדחיקים את הנושא ולא רוצים עוד לגעת במיסטיקה, ואני התמודדתי עם הדבר, עדיין מתמודד, ומביא לי למודע עד כמה טעינו ועד כמה עיוורנו זה לזה את העיניים.. ואתם באמת שלא רוצים לדעת עד כמה עיוורים היינו.. זה מדהים, היכולת הזאת של האדם ליצור לעצמו את המציאות לפי אמונותיו, בין אם הוא מודע להן ובין אם לא. בכל מקרה, רק רציתי לקבל עצה- מה עלי להגיד לכל אותם ילדים שבאים אלי ורוצים שאני אכוון אותם לכשפים, לחשים , טקסים וכדומה..? אני כעקרון אומר להם ללכת לקרוא פילוסופיה, לפתח להם את המודעות, ומשם נראה מה יהיה. ומצד שני יש את האינטרנט, שם יש להם גישה לאיזה מאה אלף "מיסטיקנים" שיודעים לעשות כל מה שילד קטן רוצה לעשות.. והם ילמדו כל אחד לעשות את זה, כי זה מגניב .. באמת שהמצב מעציב אותי. אך לא לי לרחם על אנשים.. לרחם על אדם זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות. הרי מי אני שאומר שהצדק עימי...

המצב...

באמת דיי מעציב...אבל כל אנוש ברייה או איך שתקרא לזה מתעניין במיסתוריות...מה לעשות זה מושך... אני חושבת שכדאי שאם באמת יש לך את הזמן והנכונות אז כן, תלמד אותם..הם רק ירוויחו מזה..וגם אתה...אבל-כמו שתמיד יש אבל תבחן את הנפש של אותם ילדים זאת אומרת תנסה להכיר אותם כדי שלא ייצא מצב שהם הופכים להיות משוגעים מ"הכוחות" שלהם או יתלהבו מזה... בכל מקרה מיסטיקה זה לא סוד אבל צריך לדעת איך לגשת אלייה.... זה כמו שאתה בוחר להיות רופא, עורך דין, או כל סוג של מקצוע.... מקווה שעזרתי שלך

nepthys

New member
אני די שותפה להרגשה הזו

ואישית זה לא מעציב אותי כמו שזה מעצבן אותי. אני עושה בערך כמוך, מנסה לגרום להם להבין שמאגיה זה דרך חיים ופילוסופיה יותר מסתם כלי. אני גם עושה עוד דבר - את אלו שפונים אלי, אם הם בכל זאת רוצים להמשיך ללמוד, אני מפנה למקורות איכותיים וטובים. או לפחות מזהירה אותם מהזבל שיש ברשת.

למעלה