בזמן האחרון...

orlon

New member
בזמן האחרון...

הפורום מראה סימני חיים אבל הוא מתעסק יותר מדי בארכיטקטורה של העיר. ולכן, אני מכריז על פתיחת שרשור המסעדות הגדול! שרשרו לכאן את כל המסעדות שאתם אוהבים- מהבית קפה השכונתי למסעדה האחרונה שחגגתם בה יומולדת לסבתא שלכם.

orlon

New member
ואני יתחיל!

בר-בורגר- אחת המסעדות האהובות עלי בעיר. המבורגר מבשר איכותי- טעיייםםםם! לבחירתכם: סניף הג´יף-שיק התל-אביבי בנחלת בנימין או הסניף המעוצב בהרצליה פיתוח. (ואני אומר- בטח שנחלת) קופי-בין, אר-קפה, סטארבאקס- הקפה והסנוויצ´ים של קופי-בין עם העוגות והמאפים של אר קפה וסטארבאקס בשביל המשקה מוקה חם והפרפוצ´ינו כרמל בקיץ. אורנה ואלה- טוב...זה באמת פלצני, אבל זה פשוט וביתי וטעים. נו, והבטטות מצוינות. דיקסי, רפאלי-שתיהן מגדירות עצמן כביסטרו אמריקאי ושתיהן טעימות (אבל יקרות...דיקסי היא המומלצת יותר מהשתיים) מיוזיק דיינר- המסעדה מתחת לבית...הטבעות בצל מצויינות והספריבס אלוהי. גם הקלאמרי משובח. וילה פולק- אני חושב שמי שביקר במקום יבין לבד, הביתן המקסים בחצר הוא המקום הכי הרומנטי בעיר. כבר שהמסעדה נפתחה צפיתי לביתן הזה מלחמות עקובות מדם. יטבתה- אני מצטער לכל מי שגרמתי לו כרגע להקיא על המקלדת... אבל אני מכור לבייגל טוסט. עגבניה- פיצה טעיממממה פפאגיו- בשרים מכל הסוגים ומכל המינים. יש עסקית שווה :)) אווירת שדרות רוטשילד: מתוקה- המקום מקסים(בהוהאוס ישן, לא משופץ) , האוכל טעים! ברוהאוס- המבנה משופץ ויפה, יש בירה טובה ואוכל מצויין וגם הופעות ג´אז בימי שישי. לה-סנטרל- ארוחת בוקר מהטעימות בעיר!! מומלץ לטיול של שבת בבוקר. קיבלתי המלצות לבביות על ברונו בעזריאלי, אך טרם הספיקותי!!

eig

New member
מ ע ו ל ה !!!

ראשית אני אכלן גדול ויודע להעריך מסעדות, אבל בעיר מתחת לאף ולא ידעתי , קיימת לה מסעדה כפרית מ ד ה י מ ה ושמה: קימל. כל רשימת המסעדות שכתבת, נחמדות וטובות חלקן, אך לקימל אוכל ייחודי שקשה למצוא במקומות אחרים. קימל למי שלא ממש יודע נמצאת מתחת למגדל שלום סמוך לכניסה לנווה צדק. תהנו

danezeq

Member
אני לא כ"כ מבין במסעדות ובבתי קפה

אני אוהב את כל מה שנמצא בשדרות רוטשליד בעיקר ארקפה
לפני כמה זמן הייתי ברחוב אחד העם וראיתי (ממש ליד מגדל שלום) מסעדה בחוץ, נראה ממש יפה! הכל מואר ויש הרבה אנשים מה זה? מישהו מכיר?

קימל באמת מצוינת

למנה ראשונה אני תמיד לוקחת את הפטריות הממולאות...יאמי
. עוד מסעדה שאני אוהבת היא קיוטו, לאוהבי הסושי, היה לה סניף במונטיפיורי שנסגר אבל יש אחד גם בהרצליה פיתוח ואם אתם כבר שם אז יש גם סאלי. עוד כמה אני אוהבת, על קצה הזלג, הן בויה, כחול וקרן האגדית השמורה לארועים מיוחדים באמת. בתאבון

four seasons

New member
על בית קפה אהוב ושכונתי בדרך כלל...

לא מספרים, אבל נו שיהיה בפלורנטין יש בית קפה נחמד ושכונתי בשם "לני", במונטיפיורי "ערביקה" אני אוהב את שני בתי הקפה, אחד סמוך לביתי והשני סמוך למקום עבודתי, אין כמו קפה בבוקר או בערב במקום מוכר עם אנשים מוכרים ויחס טוב (ואיו מצב כמו לפני המיתון , האנטיפדה וגן העדן הסטארטפי). אני גם מכור לפיצה "דומינוס" פירות ים וסושי אני ממליץ על המכולת הסינית בשוק הכרמל (על שניהן הקטנה בשוק עצמו והגדולה סמוך לחניון האוטובוסים בסוף השוק.

ilsecular

New member
הנה כמה שלי...

בנוסף למה שנכתב כאן,אני ממליץ על מסעדת השנה של גומיו שהיא "מסעדת רפאל" כמובן שהיא מסעדה ברמה בינלאומית ולמרבה הפלא גם לא יקרה כל כך. לגבי בית קפה,אני חושב כמו רבים שארקפה וקופי בין פחות או יותר שולטים בתחום... מסעדה נוספת שאני יכול להמליץ עלייה היא פאסטיס בשדרות רוטשילד,מסעדה יוקרתית ים-תיכונית עם אווירה נחמדה ביותר שווה לבקר בה מדי פעם!
זהו פחות או יותר...

למעלה