בזמן האחרון...

• פותח הנושא MILK*
  • פורסם בתאריך

MILK*

New member
בזמן האחרון...../images/Emo41.gif

אני יודעת שמה שאני הולכת לכתוב נוגד את רוח הפורום, אבל אם אני לא אומר את זה פה, איפה בדיוק תהיה לי הזדמנות? בזמן האחרון אני תופסת את עצמי ושואלת את עצמי- האם אני באמת אוהבת את עצמי? נכון, יש לי את כל הסיבות שבעולם לאהוב את עצמי אבל אני תוהה- האם אני באמת מאושרת? יש לי חבר שאוהב אותי, אני נראית יחסית בסדר ואנשים מחמיאים לי אבל לפעמים אני מרגישה שפשוט נמאס לי..מהצמיגים האלה, מהירכיים הגדולות, מהעגלגלות המיותרת בפנים...הזרועות הכבדות.. אני מרגישה כאילו כל זה מכביד עלי, מעיק עלי.. כל החיים שלי אני הייתי מלאה וכל החיים שלי היו את האנשים האלה שאמרו לי עד כמה אני שמנה, מכוערת, מגעילה, ענקית...ואני יודעת שאני לא, ואני יודעת שאני יפה אבל זה עדיין מכאיב. העניין הז אוכל אותי מבפנים כבר די הרבה זמן...אפילו שהביקורת היחידה שלי על עצמי באה מעצמי. אני לא מרגישה יפה. אני מסתכלת על תמונות שלי ואומרת לעצמי- מה יהיה? ככה אני הולכת להמשיך להראות? האם אני נכנעת לביקורת שהיתה כלפיי כל השנים או שאני נכנעת לעצמי, למושגים שלי לגבי יופי? אני מעריצה את האנשים שהיה להם מספיק כח להשתנות והלוואי שגם לי היה את הכח הזה....איפה מוצאים אותו? כשהיה לי חבר שאמר לי שהיה רוצה שאעשה דיאטה, זה הרס את מערכת היחסים שלנו אבל הצלחתי להוריד 7 קילו...(שעליתי בחזרה אחר כך) איפה מוצאים את הכח להשתנות או מה שיותר חשוב- איפה מוצאים את הכח לקבל את עצמך כמו שאת?? באמת לקבל את עצמך, עם כל קילו, כל צמיג וכל פיסת צלוליטיס.

yogibear

New member
מילקי היקרה ../images/Emo39.gif

יופי הוא מושג יחסי כל תרבות מאמצת את "היופי שלה" את האידאל המקובל בעיני חלק גדול מהציבור המרכיב אותה. אז מה, אז את שמנה או מלאה, לא כל מה שהחברה חושבת בהכרח נכון, ובהכרח אידאלי. אל תכנעי לביקורת, אלא אם את אינך שלמה עם עצמך, אך בתוך עמנו אנו חיים, ויודעים שהביקורת היום מתייחסת לעגלגלותך, ומחר לתסרוקתך, ומחרתיים לאיפור סביב עינייך. יופי לא נמדד רק במונחים חיצוניים יופי מורכב גם ממרכיבים פנימיים קרי הנפש . תראי את תרבות הראנסנס, תראי תרבויות נוספות, יש שם סגידה לגוף העגלגל מיס טוויגי אינה מונצחת בשום מקום בתרבות הקלאסית... בתור גבר שחובב שמנות, בחיים לא ביקשתי מזוגתי שתפחית ממשקלה, תמיד קיבלתי את כל בנות זוגי כמו שהן, זו החבילה , לטוב ולרע ... היום הוא יבקש ממך דיאטה ומחר דברים אחרים, מערכת זוגית חייבת להיות הרמונית עד כמה שניתן ... האם את באמת רוצה להשתנות, כלומר לרזות או שמא זו החברה סביבך שלוחצת עליך ? תסתכלי טוב טוב במראה ואם תראי בחורה מלאה/שמנה יפה בעינייך, תביני שלא את רוצה להשתנות, אלא החברה היא זו שרוצה לשנות אותך ... ואם את לא רוצה להשתנות, תביני שבחיים הכלבים תמיד נובחים, והשיירה תמיד עוברת.

חמודה,

ההשלמה יכולה לבוא רק מימך.... וההחלטה אם לקבל את עצמך בצורה הזו או לא... את צריכה לחשוב פנימה מה טוב לך ורק לך. ולפי זה לפעול..... אם לא נוח לך עם המראה שלך , וזה כי לך לא נוח, ולא בהקשר לאחרים.. אז את יודעת תמיד אפשר לעשות משהו בנידון, ואם את חושבת שטוב לך איך שאת, ונוח לך, ורק ההערות המציקות של אחרים מסביב מפריעות לך, אז פשוט לפתח חוזק , זה משהו שקורה לאט לאט , אבל לפחות לנסות.. זה משהו שבא מתוך תוכך.... זה משהו שרק את יודעת ויכולה לגרום לו לקרות... והכי חשוב, מה שאני באמת מאחלת לך. זה בכל דרך ורצון שתרצי לפנות, שתהייה זאת עם השלמה שלך בלבד... ובהצלחה בכל דרך והחלטה שתחליטי אישה יפה.

את יודעת משהו? יש דרך !

קודם כל צריך לדעת שזו לא עבודה קלה למחוק שנים של השפלות והעלבות (מצד אחרים וגם מצד עצמנו כלפי עצמנו). אני יכולה לספר רק על הדרך שלי לעשות את זה, ואני חייבת לומר שזה די הצליח לי. ראשית, ערכתי שתי רשימות : I - דברים שאני אוהבת בעצמי II- דברים שאני לא אוהבת בעצמי. הדברים יכולים להיות פיזיים, רגשיים, מה שתרצי או קיי? יופי. עכשיו לקחתי את הרשימה השניה ופיצלתי אותה לשתי רשימות : I - דברים שאפשר לשנות II- דברים שאי אפשר לשנות שלב ב´: יש משפט באנגלית שאומר - fake it till you make it מרגע שהרשימות האלה מוכנות, בכל בוקר, הבטתי במראה, ואמרתי לעצמי "אני אוהבת אותך כמו שאת, יש בך עולם מלא של טוב ושל אהבה (בתוספת כמה מהדברים הטובים שכתבתי על עצמי)" את הרשימות של הדברים שאני לא אוהבת בעצמי סידרתי לפי סדר מהקל אל הקשה לשנות. עכשיו מתחילים לשנות את הדברים לאט לאט. למשל, לא אהבתי איך שנראה השיער שלי, הלכתי להסתפר. או לא אהבתי את העובדה שמישהו בעבודה מצליח להרגיז אותי בקלות, התחלתי לספור עד מאה לפני שאני מגיבה אליו. לאט לאט גיליתי שגם דברים שחשבתי שלעולם לא ישתנו - בהחלט השתנו. אבל העיקר, העיקר שבפנים את יודעת שאת אדם איכותי, שיש לו ערך גבוה, ושימים כאלה מגעילים באים, אבל גם עוברים. ואני אישית חושבת שזה לא בניגוד לרוח הפורום. כל אחת ואחד פה הוא עולם שלם של רגשות, ומותר גם להרגיש זיפת או קצת דיכי - זה עושה את הימים השמחים הרבה יותר טובים
הרבה אהבה.

גילה37

New member
מילקי יקרה

כל אדם ביקום עובר רגעים קשים ורגעים אולי לא קשים אבל פחות טובים, יש ימים רעים ויש ימים טובים.... אז בימים הרעים לא כל כך אוהבים את עצמניו וזה ללא קשר למבנה הגוף, אבל מאחר ואת שמנה או בעלת משקל עודף, אז בימים הרעים שלך מה שמטריד אותך הוא המשקל , יש מישהי שאני מכירה חתיכה לפי כל הנורמות החברתיות ומי שרואה אותה בב\ובת ברבי אבל......... יש לה גם ימים כאלה ואתן יודעות מה מטריד אותה??????? הגוף שלה, שום דבר כבר לא עולה עליה , הישער לא צבוע יפה וכו´ וכו´ ויש לה שערות ברגלים ונמאס לה מהן וכאלה , מה שאני מנסה להגיד שכל אחד מרגיש קצת חוסר ביטחון בעקב האכילס שלו,... אז מה שאני מציעה לך ולעצמי תמיד ... שיום כזה יהיה שקט כמה שרק אפשר להתעלם מהכל להתכנס בתוך עצמך ולחכול שיעבור והוא עובר מהר מכפי שחושבים ... אז שיהיה לך יום אחלה , כייפי , מהנה ואופטימי

למעלה