בזמן אמת

shi IL

New member
בזמן אמת

נגיד אתם בבאסה, או שיש לכם הרגשה כללית לא משהו, לאיזה ספר תפנו?

danieljj

New member
אצלי..

אצלי ספרים לא באים לפי מצב-רוח , אם אני אהיה בבאסה לא ישנה לי אם לקרוא ספר עצוב או שמח מה שבטוח עדיף שהוא יהיה טוב אחרת אני סתם אתבאס עוד יותר. וגם אין לי שום ספר מסוים שאני חוזרת אליו כל פעם שאני בבאסה, אני פשוט קוראת כרגיל, מנסה להתנתק לכמה שעות מהכל.

Boojie

New member
ספרים מצחיקים וספרי ילדים.

במצחיקים - "המשכוכית", שלושה בסירה אחת ושלושה בבומל (באנגלית), ספרים של דייב בארי, ספרים של אפרים קישון, ספרים של ג'ראלד דארל ועוד. בספרי ילדים - הארי פוטר, כל מיני ספרים מסדרת מרגנית ועוד אחרים. והרבה פעמים, כשאני חולה, נגיד, ובא לי לנקות את הראש - ספרי מטוסים למיניהם. סו גרפטון, קלייב קאסלר (אם כי לאחרונה הוא התחיל לעלות לי על העצבים), מייקל קרייטון וכאלה. ופעמים אחרות אני בוחרת פשוט ספרים שכבר קראתי הרבה פעמים והקצב שלהם רץ לי בעל פה, כמו ספרים של היינליין, נגיד (שהם בדרך כלל גם די משעשעים).

Danial***

New member
אולי זה ישמע מוזר

אבל אם אני עצובה ובבאסה אני פונה דווקא לספרים עצובים. שאני עצובה אני פשוט לא מסוגלת לקרוא ספר שמח או מצחיק כי זה עושה לי בחילה, אני מעדיפה לקרוא משהו עצוב ולשים שירי דיכאון בסטריאו. משום מה - זה אפילו עוזר! אני נהיית מדוכאת יותר ויותר אבל אחרי זה אני מרגישה יותר טוב - כאילו אני צריכה לרדת לדיכאון הכי עמוק כדי שאח"כ אני אוכל להרגיש טוב שוב.

shi IL

New member
גם וגם

אם כשאני מרגיש בבאסה ואני פונה לספר, לא חשוב לי איזה ספר. העיקר שיהיה ספר טוב אחרת זה באמת מכניס אותך לעוד קצת באסה... אבל מקסימום, לוקחים ספר אחר.פתרון קצת שונה אבל בהחלט טוב, אפשר לכתוב משהו בעצמך. מה שבטוח, זה ימצא חן בעיניך...

Rivendell

New member
תלוי ממה אני מבואסת

אבל בעקרון - בריג'ט ג'ונס, כי זה ספר שתמיד תמיד גורם לי לחייך ולהרגיש יותר טוב עם עצמי. חוץ מזה, לפעמים "עפיפונים", לפעמים "המשכוכית" (בגלל ההומור הנהדר). הרבה פעמים אני אחפש ספר שקשור לנושא שמדכא אותי או לחלופין - ספר שעוסק במשהו שונה לחלוטי. תלוי אם אני רוצה להזדהות או להתנתק.

neta2

New member
"האסופית", "צ'ארלי ובית החרושת

לשוקולדה" "שלושה בסירה אחת". למזלי, אני קוראת אותם גם שאני מאד שמחה
אני מעט מאד מבואסת
!!

Rivendell

New member
יש בעיה עם צ'רלי

והיא שבד"כ אני ממש רוצה שוקולד אחרי שאני קוראת בו, ואז כמובן אני אוכלת שוקולד, ונכנסת עוד יותר לדכאון
("עכשיו אני גם מדוכאת וגם שמנה!!")

roni64

New member
לספר שעדיין לא קראתי

בתקווה שיהיה מן הסוג שבתוכו אפשר לצלול ולשכוח מהכל.

זה תלוי לאיזו מטרה:

אם אני בקטע של להתפרק ולבכות, אני קוראת את: "ילד ושמו זה" אם אני בקטע של לצאת מהבאסה יש שני ספרים. האחד הוא "פוליאנה" שתמיד משרה עלי אופטימיות ושמחה, השני הוא "15 דקות", שתמיד כיף לי לקרא אותו. <15 דקות הוא ספר מאד קריא, בשפה מאד עממית ואפילו רדודה, ובכל זאת- פשוט משרה עלי משהו מיוחד, מעין קסם. ספר שגורם לי לצחוק. איכשהו מזכיר לי את "יומנה של בריג'ט ג'ונס" - הסרט.>

The LOL Girl

New member
אני אלך לספר מתח טוב ../images/Emo13.gif

כזה שישכיח ממני את כל העצב שלי והצרות שלי. ספר עם סיפור עלילתי ברמה, שאני אכנס לתוכו ואשכח לחלוטין מהעולם שלי

למעלה