בזכות GLEE

5ifi

New member
../images/Emo207.gif ליה מישל משחקת לראשונה בסרט!

היא שלחה טוויט וככה הוא הולך: Leaving for NYC to go shoot my first movie!!!! But don't worry I won't be missing any episodes of Glee!!!! :) ובעברית: "עוזבת לניו-יורק בשביל לצלם את הסרט הראשון שלי!!! אבל אל תדאגו, אני לא אפסיד שום פרק של גלי!!!! :)" שתי דקות אחר כך היא מצייצת את זה: Sending lots of love to my cast and crew...thank you guys so much for wishing me lots of luck!! I'll miss you guys so much!!! הם כאלה נשמות טובות...

וואו באמת להיט! כמה כוכבים...וג'ון סטאמוס גם

הולך להיות שם

shaharory

New member
אוף אני שונאת סרטים כאלה..

מסתמכים רק על הכוכבים כדי לייצר עוד קומדיה רומנטית ממוצעת לאוסף =\

5ifi

New member
קומדיה רומנטית עם ג'וש דאהמל...

זה לא ממוצע! זה ג'וש דאהמל!
אבל קומדיות רומנטית נוצרו בשביל להרוג זמן בכיף...הן לא יצירות אומנות! סתם פאן...

shaharory

New member
אבל יש כאלה שכן טובות!

הז'אנר בכללי מאוס אבל יש כאלה שטובות לדעתי, נגיד "זה מסובך" ו"הוא פשוט לא בקטע שלך" הסרט הזה אמור להיות המשך ל"ולנטיינס דיי" לא? לא ממש אהבתי אותו וההמשך בטח דומה

5ifi

New member
האמת שבכלל לא ראיתי את "וולנטיינז דיי"

אבל מה אכפת לי להתלהב בשביל ליה?

אני גם ממליץ על לזרום עם זה

הסרט עם ג'ניפר אניסטון ואדם סנדלר (והופעת אורח של ניקול קידמן!!!) סרט ממש מצחיק!

shaharory

New member
אהבתי ממש את הפרסומת סופרבול של זה

רואים כזה את ברוקלין דקר הולכת עם בגד ים בסלואו מושן וקריין אומר: just go with it. tell you girlfriend its a romantic comedy חחח אבל אני שונאת את ג'ניפר אניסטון (כמו בערך כל דבר שקשור לחברים) אז לא נראה לי שאני אראה את זה בקולנוע..

5ifi

New member
אמרת ניקול קידמן?! ../images/Emo2.gif

הולכת לראות או משהו...

Loriella

New member
נראה לי שנצל"ש?

אני לא יודעת מה זה נצלש, אבל יש לי משהו לא קשור לכתוב..!!! אתם כולכם בטח מכירים את זה כבר אבל אני חדשה בלהיות פאנגירל של דארן... אז...הנה
זה אחד השירים האהובים עליי של דיסני. והוא עושה עוד מלא מלא מלא קאברים והוא כזה מושלם ולמה הוא לא גר פה ברחוב שלי..?? וגם באמצע הוא מתבלבל וצוחק ואוף! מהמם
http://www.youtube.com/watch?v=1DZVOR4K93k&feature=related

mich223

New member
אני שומעת את זה עכשיו!

~צירוףמקריםמגניב~ ואני כאילו;שומעת את זה כבר משבוע שעבר ברצף.

למעלה