צליליתה1
Well-known member
מדיווד הוקני, אחד הציירים החביבים עלי
מעשן דגול, נפטר בגיל 88, שעישן למען בריאותו הנפשית, נלחם למען זכויות המעשנים, ואם הבנתי נכון, היכולת לעשן במסעדות אחרי האוכל היוותה שיקול מכריע בהחלטתו לעבור לצרפת.
מישהו עדיין מעשן?
אני הרבה, בעבר, ולשמחתי, כבר מזמן לא. להפסיק לעשן היה אחד הדברים הקשים שעשיתי, ועשיתי לא מעט קשה בחיי. במבט מרחוק, אני אפילו לא יכולה להגיד שנהניתי מהעישון. זו היתה התמכרות מסריחה. וגם יקרה. חבר אהוב, שכבר כמה שנים לא איתנו אמר פעם, מניחה שהיינו בני 50+, שהוא כבר עישן וילה גדולה. בפריים לוקשיין.
דיוויד הוקני מעשן למען בריאותו הנפשית
www.theguardian.com
מאחת הסדרות האהובות עלי (ואני אוהבת את כולן)

מעשן דגול, נפטר בגיל 88, שעישן למען בריאותו הנפשית, נלחם למען זכויות המעשנים, ואם הבנתי נכון, היכולת לעשן במסעדות אחרי האוכל היוותה שיקול מכריע בהחלטתו לעבור לצרפת.
מישהו עדיין מעשן?
אני הרבה, בעבר, ולשמחתי, כבר מזמן לא. להפסיק לעשן היה אחד הדברים הקשים שעשיתי, ועשיתי לא מעט קשה בחיי. במבט מרחוק, אני אפילו לא יכולה להגיד שנהניתי מהעישון. זו היתה התמכרות מסריחה. וגם יקרה. חבר אהוב, שכבר כמה שנים לא איתנו אמר פעם, מניחה שהיינו בני 50+, שהוא כבר עישן וילה גדולה. בפריים לוקשיין.
דיוויד הוקני מעשן למען בריאותו הנפשית
David Hockney on why he will always be devoted to cigarettes
Following our G2 special on the smoking ban, artist David Hockney offers a personal view on why he will always be devoted to cigarettes.
מאחת הסדרות האהובות עלי (ואני אוהבת את כולן)