בזיון

ניני10

New member
בואנה את משועממת...

ככה חיפשת את ההודעות שלי מההסטוריה של הפורום...? כל הכבוד!!!! דש לטיפטיפון...חחח...

הדר קון

New member
נכון היא משועממת,אבל!

לפחות היא מפיקה דברים יפים מועילים ומעניינים,בכ 5 פורומים בהם מצאתי אותה. אתה! לעומת זאת גם משועמם,גם משעמם גם דביק ולא מעניין,ובקיצור סתם עוד טרול.

ניני10

New member
מה אתה אומר...פששש עוד חוכמולוג

חפש אותי בפורום פילוסופיה, שוק ההון, יזמות, נראה מי מפיק דברים יפים ומועילים. לפעמים אני תוהה מה גורם לאנשים לתקוף ולזלזל רק בגלל שפרסמתי קישור לרשומה האישית שלי בבלוג... לא רוצים...? אל תלחצו-מה יותר פשוט מזה???? אני טרול...?- שיהיה טרול

הדר קון

New member
חוכמולוג תקרא לחבריך הטרולים

בפורום זה אנשים שואלים שאלות ומקבלים תשובות ענייניות,אין לאף אחד פה עניין בבלוגים המשעממים חסרי המעוף והבאנאליים שלך.יש לך מה לתרום בעניין עבודה ומידע מעניין על נתב"ג,אז בבקשה הבמה שלך,בבלוגים שלך,אין לנו עניין,ובטח לא לקביעות הפסיכולוגיות שלך בדבר תכונות האופי שלנו.

ניני10

New member
סליחה לא חוכמולוג....חוכמולוגית...

תקשיבי...מיסי, אני לא שואל אותך מה לכתוב איך לכתוב ואיפה לכתוב. זו את שבחרת להגיב ללינק זה אף אחד לא ביקש ממך! זה שאת בחרת לקשקש שטויות זה כבר עניין אחר, את לא תקבעי את כללי הפורום, זו מדינה חופשית ואני אנהג כפי שאמצא לנכון. אין בכוונתי להגיב יותר לדברי ההבל שלך, תרצי תיכנסי לבלוג שלי לא תרצי תיכנסי לי את יודעת לאיפה... היי שלום חוכמולוגית.

beti sakala

New member
ניני10 הטרול הדביק

הדר זהו בן ולא בת! איך תבחין בין טוב לרע אם אינך יכול להבחין בין בני מינך בני האדם? טרולים רבים ראיתי בחיי הקצרים בפורומי תפוז אתה אחד הפחות אינטילגנטים שנתקלתי בהם אי פעם

goldengate

New member
בטי מסכים עם כל מלה

מזלך שפרסמת תמונתך אחרת הוא יחשוב שאת בן לטרול הזה יש בעיות זיהוי קשות הפוגעות לו ברמת השיפוט.....

למעלה