בזיון!!

s h e l l y 2 4

New member
בזיון!!

אתמול בתוכנית, הרשו לעצמם יוצרי הסדרה, הכותבים והמפיקים לבזות את קהל הצופים השמנמנים שלהם. חוצפה שנתנו בכלל לגיטימציה ליצור כמו גולדה לצחוק על ה"דבה". בזיון, ויש לפרסם התנצלות פומבית בנושא. אני כבר יכולה לומר, שהסדרה הוחרמה על ידי, ועל ידי הסובבים אותי זו חוצפה לשמה.

coldplay18

New member
../images/Emo207.gif מי יודע מה קרה לעפר??

זה נכון שהוא נפצע שהוא נפל מהאופנוע?

shirkan21

New member
אני בטוחה שזה לא היה בכוונה להעליב.

למרות שהתנצלות ראויה לשמה.

mary17

New member
../images/Emo45.gifמסכימה...

זאת הייתה אמירה לא במקום לשפוט אנשים לפי מראה ולא לפי האופי זה משהו שהרוב עושים וחבל...

אממ זה באמת לא נעים. יש מלא דברים לא במקום

שנאמרים באלופה. צריך לטפל בזה...

הדרוללה

New member
פרק 172

מאז שסיגי מתה כל הסצנות של תום ממש ממש ממש קיצ'יות כאילו אין להם מה לעשות איתו אז מושכים את זה בטימטום! והוא שחקן כל כך טוב.. שיעשו איתו משו מעניין שיהיה פואנטה! והמשפט של עובד..כל כך קרע אותי :"אבא שלי לא נתן לי?! תראה איזה חמוד יצאתי..." XD סה"כ פרק חביב -והקטע עם גולדה זה היה רק להוכיח שהוא עד כדי כך מסכן שלא רק כוסיות מסננות אותו!

s h e l l y 2 4

New member
הכל עניין של פוליטיקלי קורקט

הם צריכים לצנזר ביטויים מעליבים ועאוד עשו מזה וואחד צחוק... אותי, זה ממש לא הצחיק אני מקווה שמישהו בעל ערכים, ושהוא "האט סטאף" בהפקת הסדרה אולי קורא את ההודעה ויעביר את המסר הלאה יש גבול לכמות הרפש שאפשר לשים בפרק אחד, מצטערת

נו באמת...

פסדר גם אותי עצבן שהוא אמר ''אבל היא שמנה'' או משהו כזה.. אבל יאללה, תתמודדו עם המציאות.. למה אף פעם לא נתקלתם במקרה זה? זה לא דבר שבאמת קורה?? כי במציאות זה קורה יותר מדיי, לצערי.. חוץ מזה, מה הופך את גולדה להיות גבר שנשים לא רוצות? העובדה שהוא גבוה?שרירי?חתיך?מתלבש יפה? בדיוק העובדה שכל הדברים האלה הוא לא.... ולא ממש בגלל האופי שלו ולמה לא לוקחים מישהו שנראה ממש טוב והופכים אותו לגבר שנשים לא רוצות? שגם על זה נתקומם כדיי שכמה גברים מכוערים לא יעלבו? אז לקחו משהו מהמציאות, מה הביג דיל וזה לא שאני מדברת בתור איזה אנורקסית, אני מדברת גם בתור מישהי לא בדיוק רזה... אז תקיאו מדיי פעם, מה כבר יקרה חחח סתם סתם.. נו הבנו תקטע..

מה ביזיון? איזה שטויות..

אתם רוצים להגיד לי שביום יום אתם לא משתמשים במילים האלה.. או שאנשים שקרובים אליכם לא משתמשים? בתכלס מביאים לכם את המציאות לפרצוף..

julie90

New member
לא זה שאמרו שם "דבה" הופך את זה לבזיון

אלא זה שאנשים כמוך מייחסים לזה עיניין רב יותר. שמנה ודבה זה לא קללות (טוב אולי שמנה לא) ואנשים בכוח מנסים להפוך את זה למילים לא יפות שאסור לומר אותן. זו מילה לכל דבר. ביזיון זה ההתעסקות היתרה סביב כל זה.

s h e l l y 2 4

New member
סייג לחכמה שתיקה

עדיף שלא תגיבי מאשר שתאמרי שדברי גידופים זה משהו מקובל ולא משנה כלל וכלל אם את/חבריך או בני ביתך משתמשים בהן זו קללה

s h e l l y 2 4

New member
ואגב

אם יש אנשים שזה פוגע בכבודם מי את שתגידי שזה מקובל? מחשבה ילדותית משהו

julie90

New member
אוי נו באמת!!

מה הקשר "אני ומשפחתי משתמשות בהם"?? אם סייג לחוכה שתיקה אז שיתקי. כולה אמרתי שאלו מילים לכל דבר וזה שחס וש"ס הזיכרו את זה בטלויזיה אין זה הופך את זה לביזיון! גם כל "אנורקסית" שאת שומעת בטלויזיה זה בזיון?!...

maya243

New member
אני בוחרת

שלא להגיב לך יותר ילדה, יש לך עוד כמה שנים להתבגר בהצלחה מותק עם הגישה

עזביי אותה, היא סתם ילדה משועממת שחושבת שהיא

"פיקחת" חחחחחח היא לא קולטת שאומרים פיקחיתת.. והיא סתם אוהבת לריב אל תתיחסי אליה...

למעלה