בזיון של טיפת חלב

מגל3

New member
בזיון של טיפת חלב

אתמול הלכנו לטיפת חלב עם בתנו הצליאקית בת ה-5. לאחר בדיקה קלה וכמובן כמה שאלות הסברתי לאחות הראשית של טיפת חלב כי בתנו צליאקית. היא כמובן ידעה במה מדובר, וציינה אותה לשבח על הגדילה, המשקל וכדומה וכי הכל תקין. ואז היא הטילה את הפצצה: מול ביתנו וכלפיה היא אומרת : "יופי שעבר כבר הרבה זמן עכשיו אפשר כבר לתת לאט לאט אוכל עם גלוטן ולראות מה קורה" ראיתי את אוזניה של ביתי מזדקרות לנוכח המידע המוטעה הזה אבל המפתה, מיד נבחתי עליה נביחה קצרה ומהירה שתפסיק לומר את השטויות האלו. אני מקווה כי ביתי לא קלטה יותר מידי מהשטויות הללו. בכל מקרה תראו את מערכות הבריאות שלנו .....

amitshein

New member
../images/Emo192.gifבגלל אחות טיפת-חלב אחת....

....לא צריך להשמיץ את כולן

daniela21

New member
יש גם לא מעט רופאים שחושבים ככה

לפני כמה חודשים רופאת המשפחה שלי יצאה לחופשה, אז הופנתי לרופא מחליף שטען בפני שכמה מטופלים שלו החלימו מהצליאק. לדבריו אחרי שנה-שנתיים של התנגזרות מגלוטן, אפשר לנסות ולהחזיר את זה לתפריט ואז לאכול רגיל....

בורו

New member
בורות של רופאים

רק השבוע יצא לי לספר לשני אנשים חדשים שיש לי צליאק, אחד מהם אמר שלדודה שלו היה וזה עבר לה, והשני אמר שלאחיו היה וזה עבר לו. מלבד להגיד "לפי מה שאני יודעת זה לכל החיים..." לא היה לי הרבה מה להוסיף ואני מניחה שאותם אנשים חזרו לאכול רגיל בגלל בורות של רופאים.

../images/Emo45.gif

רופאים, אחיות, דיאטניות... הקטע הזה מתסכל במיוחד - גם על רופאים ועובדי מערכת הבריאות אי אפשר לסמוך?

shirili

New member
בגלל טעות כזאת גוייסתי לצה"ל!!

באמת חשבו כולם שהצליאק עבר לי וכשהתגייסתי וטחנתי מהבוקר עד הערב רק קמח קמח קמח אז הבנתי שזה לא עבר בכלל אלא שינה צורה

למעלה