בזיון לסולגוד

FireBird

New member
בזיון לסולגוד

הייתי בתערוכה ולהפך מרוב חברות התקשורת שמכבדות את עצמם, סולגוד סגרו את כל המוצגים שלהם בתוך זכוכיות ואמרו, צ'טערת, אי אפשר לגעת. :-./ אני לקוח פוטנציאלי רציני שבאתי להריח קצת את הIMATE החדש ובתמורה ל50 שקלקלי הכניסה ששילמתי, ממש במיוחד בשביל זה, קיבלתי *** .

castroman

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך בהחלט...

אני ממש שונא תערוכות שדברים נעולים מאחורי זכוכיות, כל היופי שבתערוכה זה לתת למבקר לגעת ולהנות מהמכשירים, אני חושב שאני ילך השנה לתערוכה, לא מספיק שלא נותנים לגעת במכשירים החדשים והבאמת מעניינים, גם אורנג'\סלקום\פלאפון שהם אלו שנתנו בעצם את האטרקציה הגדולה מלפני שנתיים לא משתתפות בתערוכה, ככה שאני לא רואה טעם ללכת.

Blueye1

New member
מסכים גם אבל צריך להיות גם הוגנים..

לאחר שבחת מהתערוכות האחרונות נגנב מכשיר סלולארי החברות יודעות עם מי יש להם עסק!

שוּלה

New member
בסופרמרקט שלי שמים תגית על הגבנ"צ

כלומר, תגיד נגד גניבות שמורידים בקופה, על הגבינה הצהובה הרגילה. מה תגידו על זה... בכל אופן, תמיד אפשר לקשור את המכשירים עם כבל מתכת עצבני, כנהוג וכמקובל בחנויות, אז גניבות זה לא תרוץ.

shed

New member
---->

מבחינתי הדבר הכי מעניין בתערוכה הזו (שאני עדיין לא מבין למה גררו אותי אליה) זה ה-IPAQ הצהלי שהוצג בתוך אקווריום... מה להגיד, בצהל יש דגים חכמים...

2cookie

New member
בחום

שיחקתי ב-MPX, סמארטפון חדש ומעניין של מירס, מכשיר דור שלישי חביב של טליט ובכמה מכשירי מוטורולה מרשימים. הוט הציגו HDTV ובסולגוד הנציגה נתנה לי לכמה שניות לנסות פיליפס עם מסך מגע ואחד הנציגים הדגים סליידר דור 3 של SK.

2cookie

New member
בחום

שיחקתי ב-MPX, סמארטפון חדש ומעניין של מירס, מכשיר דור שלישי חביב של טליט ובכמה מכשירי מוטורולה מרשימים. הוט הציגו HDTV ובסולגוד הנציגה נתנה לי לכמה שניות לנסות פיליפס עם מסך מגע ואחד הנציגים הדגים סליידר דור 3 של SK.

2cookie

New member
בחום

AYELET1

New member
נדמה לי שהבנו כבר בפעם הראשונה../images/Emo3.gif

shed

New member
---> באופן אישי השתעממתי ברובה.

הביתן של סולגד/מוטורולה וכו' נראה כמו גן משחקים. ביתנים רועשים, מעוצבים רע ומאויישים על ידי צוות לא מקצועי שלא ידע לענות על השאלות הבסיסיות ביותר. בביתן 12 אפשר לראות מכשירי GPS שונים (בין השאר גם בגרסאות לפאלם/פוקט), שם גם הביתנים היו מאויישים בצוותים מקצועיים יותר שידעו לדבר לעניין. בביתן 13 (ביתן הסטארטאפים) נפגשתי עם סטארטאפ שמימש רעיון עוד מימי האוניברסיטה ובביתן של צה"ל, יש דגים ששוחים עם ipaq.

shed

New member
---> תמונה אחת שווה....

מישהו כבר טרח לפרסם תמונה ברשת... צה"ל חושב שזה ממש IN להסתובב עם ipaq מתחת למים. אני עדיין בדעה שהמכשיר האומלל הזה לא יחזור שלם אחרי שבוע עם הצוות שלי במילואים

למעלה