בזז בזז...

דיתוּש

New member
בזז בזז...../images/Emo63.gif

בעודי מסתתרת מתחת לשמיכה רכה ביותר בצבע כחול כהה, ויושבת מול המחשב [חשבתי אולי לפתוח את המיטה ואז אני אוכל לשבת עליה ולכתוב במחשב, אבל עזבו, יותר מדי עבודה
], חשבתי לעצמי קצת... וכשאני חושבת - זה לא נגמר בטוב... מוהאהאהאהאהא... טוב, די. [
] אז הנה צצה למוחי מחשבה מעניינת [לפחות אותי {
}]: אם הייתם הולכים לאי-בודד, את מי הייתם לוקחים? כלומר, תמיד יש את השאלה "מה הייתם לוקחים" אבל אולי... את מי? כי הרי אני בטוחה שכולנו מסכימים שאפילו אם להיות לבד זה כיף לפעמים, אחרי כמה זמן אפשר להשתגע. אז... תענו! [
]
התשובה שלי: בהתחלה הייתי מעדיפה להיות קצת לבד, אבל הייתי לוקחת אחד מהאנשים הבאים:
אלה [חברה טובה שלי מגיל 0]
גלעד [ידיד קרוב]
מישהו, לא משנה מי - שאני לא מכירה כ"כ טוב [יכול להיבנות קשר מושלם
] וחוצמזה יש עוד כמה אנשים, אבל אני לא רוצה להזכיר... נשמור משהו לעצמי
תורכם!

דיתוּש

New member
אה ואגב...../images/Emo63.gif

זוהי הודעתי האחרונה עם האייקון
. *אני מצטערת ספר, אבל אני ואתה... אני ואתה כבר לא מתאימים... אומנם אני אוהבת ספרים, אבל אני ואתה צריכים להיפרד... אתה כבר לא האייקון שלי... עברתי הלאה... אני מצטערת... אל תיקח את זה קשה מדי... אני תמיד אזכור ואוהב אותך... שלא תחשוב שאני אשכח... כי אני לא... אני אוהבת אותך מאוד, אבל זה לא מתאים לי עכשיו... מי יודע, אולי בעתיד... בינתיים אל תתלה בי... אני לא אומרת שלום, אני אומרת להתראות, כי בהחלט עוד נתראה...
בוא נסיים את התקופה המשותפת שלנו בחיוך, ונשאיר זאת כך... כשנביט לעבר יהיה מרוח לנו חיוך על הפרצוף
.* זה היה נאומי לספר... נאום ארוך ומייגע... אם אין לכם איך להיפרד מחבר/ה, שלחו לי מסר, יש לי אלף ואחת רעיונות
בכל מקרה, עזבתי אותו. היה קשה, אבל יש דברים שצריכים להיעשות. להתראות...

שלומצי

New member
זהו ככה נפרדים?

האמת, ממש הייתם מתאימים, וגם נראה שהסתדרתם כל כך טוב. אני לא מבינה.. את חושבת שכל כך קל שם בחוץ? את חושבת שהאייקונים יעמדו אצלך בתור? נלחמת ממחוייבות פתאום? טוב נו, יהיה לי מאוד חבל. מותר לי להיות איתו בקשר?

../images/Emo6.gif אני יצאתי איתו תקופה,

היינו יזיזים, אבל עכשיו זה נגמר... הייה שלום, אייקון! {
}

הייתי לוקחת.. |בנחה|

1. את בנחמין המהמם שלללללייי מהמורדיייםם פבלו
2. הייתי לוקחת את לואיסנה לופליייטטטוטוו אני מתה עליייה!! 3. והייתי את הכלבה שלי ספייסי,הדבר הכי חשוב לי בעולם

נעמה ע.

New member
סליחה על הייבוש,

אבל הייתי מוכרחה לשאול.. בלי קשר לטעם שלי בשחקנים וזמרים למניהים (והוא בהחלט לא כולל את "המורדים")-- בעיני, אדם שהייתי לוקחת לאי בודד זה אדם שהכי הכי קרוב אלי בעולם, הכי מבין אותי, שיוכל להיות איתי ביחד גם במצבים קשים.. אדם שיש בינינו קשר של אהבה ושל חברות.. קשר חזק ואמיתי שלא ייפרד גם בסיטואציות מאוד קשות ומורכבות. תחשבי על זה..

עמיתוש

New member
הממ ../images/Emo13.gif.

1. אישתי לעתיד, אבל עדיין יש לי את המשימה למצוא אותה
. 2. את המשפחה המצומצמת שלי
. 3. חבר מאוד טוב שלי, וחברה (לא במובן הזה, אלא כמו החבר, ידידה כזאת
) שאני מכיר עוד מכיתה א', שאני לא אזכיר את שמה לצורך פרטיותה
.

שלומצי

New member
../images/Emo12.gifשאלה קשה מאוד.

מדהים, גם אני חשבתי על השאלה הזו לפני כמה ימים. ממש זו, את מי הייתי לוקחת, ולא את מה (סביר להניח שזה היה המחשב, לא?). אני חושבת שהייתי לוקחת את החברה הכי טובה שלי. או כמו עמיתוש, את בעלי לעתיד, רק שגם לי ייקח קצת זמן למצוא אותו. והוא גם יצטרך לעמוד בסטנדרטים גבוהים מאוד, גם להיות אהוב, וגם להיות החברה הכי טובה. קצת בלתי אפשרי, לא?

את מי הייתי לוקחת? המממ...

אפשר לענות כמה אנשים שאני רוצה? נוווו... בבקשה? פליז פליז פליז? יההה, תודה!
אז ככה:
הייתי לוקחת איתי את כל המשפחה המצומצמת: אמא, אבא, שני האחים המקסימים שלי [
מכירים אותם?], סבא שאני אוהבת כל-כךךךך [
] וכמובן- הכלבה המתוקית שלי! ווף ווף!
הייתי לוקחת איתי את חמשת החברות הכי טובות שלי [שמותיהן שמורים במערכת
].
עוד שני ידידים [אוף, כמה שאני שונאת ת'מונח הזה
] טובים שלי.
את ניסים! מה זת'אמרת מי זה ניסים? מה, אתם לא מכירים את ניסים?! ניסים זה המחשב שלי, תכירו! נעים מאוד! ואותו הייתי לוקחת איתי, כדי שאני אוכל להיכנס לכאן ושאני לא אצטרך להתגעגע יותר מדי... אוווו!
* אחלה שאלה, דיתוש! מתה עליך!
עדי

כל האנשים שכתבתי

הם אנשים שאני מספיק אוהבת, שמספיק מכירים אותי כדי לתת לי אי בודד משל עצמי כשאני צריכה. אז לא. זה לא הורס את הפואנטה.

למעלה