בזזזזזז מעצבן בנייד HP

בזזזזזז מעצבן בנייד HP

יש לי ברוב זמן העבודה במחשב בזזזזזזזזז מעצבן כזה... זה לא המאוורר - נראה לי שזה הדיסק הקשיח.... גם לכם זה ככה? מה אפשר לעשות? האם זו בעיה במחשב? זה ממש משגע אותי... תודה!

yanirda

New member
זה היה כשקנית תמחשב?? לפני כמה זמן התחיל הרעש

תן יותר פרטים ואולי נוכל לעזור... בברכה, יניר דהן.

איזה פרטים צריך לתת?

אני לא ממש זוכר אם זה היה בהתחלה או לא -המחשב בן חודש בסה"כ... זה לא מרעיש תמיד - רק לפעמים - רוב הזמן יותר נכון...

yanirda

New member
יש אחריות

יכול להיות מאוורר אחר של ההרדיסק למשל אם הוא בן חודש בן פנה לספק שממנו קנית תמחשב ... יש לך אחריות אל תשבור תראש והכי חשוב אל תשבור תאחריות !!!(בזה שתנסה לתקן אותו לבד)! בברכה, יניר דהן.

אבל...תגיד...

תודה - אבל יותר רציתי לדעת בעצם אם זה לכולם ככה בניידים או שאצלי זה משהו מיוחד...?

Jan22

New member
תן שם דגם

עברתי כמה HPים ,ואף אחד מהם לא הרעיש יותר מדי.

yanirda

New member
אם זה יעזור לך...אצלי זה לא ככה

אתה חייב לתת פרטים כדי שיוכלו יותר לעזור לך בברכה, יניר דהן.

bar666xp

New member
יש איזה דגם או 2 של HP

שדובר הרבה על זימזום בזמן עבודת הנייד.. משהו דומה לרעש של קצר לפי מה שהצלחתי להבין... בכל מקרה אאל"ט יצא עידקון BIOS שאמור היה לפטור את הבעיה... לפי מה שקראתי בנושא זה לא פתר את הבעיה אבל רמת הרעש ירדה.

baraka5

New member
אפשרות נוספת לפתרון ...

ישנם מחשבים ניידים שכאשר מחלישים את תאורת המסך , הוא מפיק סוג של זמזום - תבדוק את העניין .

shayf1

New member
פתרון לבעיה

תופעה זו מוכרת. פנה לשירות התמיכה של HP - נדרש לבצע עדכון גרסה. הגדול אם הרעש הינו מכיוון לוח המגע של העכבר - אזי יש פתרון. פנה למרכז תמיכה הטלפוני של HP והם ייסיעו לך!

bonbonori

New member
כנס

לי יש pavilion 5282 וגם לי היה את הרעשים האלה ולאחר עדכון ביוס הכל הסתדר. כנס לאתר HP וכנס מצד ימין למטה לדרייברים, שם תעשה חיפוש לדגם שלך ואז תוריד עדכון ביוס שיתאים למערכת ההפעלה שלך.

למעלה