בזוג או לבד?

טמפורה

New member
לא הייתי אומר בכל

אני למשל לא יודע לרדת לגברים. הנה דבר שנשים טובות יותר ממני. טוב. לא כולן....

טמפורה

New member
ועל האמירה המונומנטלית הזו,

ראוי להחזיר את השרשור למקום הראוי לו. למעלה

טמפורה

New member
אני חושב שרק הודעות עם עיגולים מלאי

מלאים, הוא מעלה. ייבדק לאלתר. עכשיו התחלתי לדבר עם עצמי...

לא מדוייק

הן מכות כדי שתתחתן איתן ואחר כך מכות על"למה התחתנת איתן?" ואחרי הגרושין הן קורעות אותך במכות ע"י עורך דין בגלל שאתה חסר לב

magenta73

New member
ואחר כך

הן גם אוכלות לך ת'לב... כשהוא עוד פועם ומדמם... ורצות לספר לחבר'ה.

בת מלכה

New member
כואב הלב...

רק אני התגרשתי באהבה? שש שנים אחריי עוד היינו בקשר...

בת מלכה

New member
פעם גמני הייתי כזו

עוברת ממע' יחסים אחת לשניה. כל גבר שרציתי - השגתי! בכלל, בתקופת הצבא, עשיתי סטטיסטיקות. (מה יותר טוב, קרבי או ג'ובניק? קצין או חפ"ש? קצין מקצועי או חי"רניק? טבח או נהג? משרת קרוב לבית או רחוק? וכו'). היום אני הרבה יותר בררנית. גם הגברים כבר יותר תפוסים בגילי. וגם אני פחות כוסית...

shelly1975

New member
המממממ.....

אחי הוא די כזה.... שתמיד מצליח להשיג בני זוג ותמיד קשרים ארוכים, אם כי הקשר הנוכחי הוא הכי ארוך משהיה לו עד כה

© RoNa

New member
אין סיכוי שבעולם

שאהיה מוכנה לחיות בפשרה. לא רע לי לבד ומעדיפה את זה מאשר להיות עם מישהו שאני לא שלמה לגביו. מחזרים יש בשפע, השאלה איזה.. זה כלל לא קשור לאיכות, אלא לחיבור ולהתאמה.

יומנוש

New member
מכירים בודאי

יש אנשים כאלה. אני נוטה לחשוב שזה נכון בייחוד אצל גברים. זה לא בגלל זה שהם מאד מוצלחים. הם באמת פשוט לא מסוגלים לחיות לבד. הם מוכנים להיות כמעט עם כל מי שמסכים להיות איתם. לגבי מה עדיף? איש הישר בעיניו יעשה ומה שטוב לו סבבה. אצלי זה ממש לא ככה. אני מחפש מישהי שאני אחשוב שהיא ממש מיוחדת ולא הייתי רוצה להיות עם אף אחת מלבדה. זה קרה עד עכשיו רק פעם אחת ולא החזיק. מקווה שיקרה שנית.

MaYcHuK

New member
מאחלת לך מכל הלב שיקרה שנית

ובטוחה שיקרה. אני אגב מהבחורות שלוקח להן זמן לעבור מאחד לאחד לפעמים אני מנסה להיכנס לשוונג של דייטים אחרי פגישה ולא מצליחה. חייבת הפסקה מאחד לאחד , חושבת שצריך את החופש הזה מאחד לשני כדי ללמוד לקחים, להפנים וכו'

למעלה