בזוג או לבד?

בזוג או לבד?

אתם מכירים את האנשים האלה שאף פעם לא לבד? תמיד בזוגיות? כאלה שאתמול נפרדו מהחברה והיום יש להם חברה חדשה. אני מכירה כמה גברים כאלה ואני שואלת: האם זה מכיוון שהם כל כך מוצלחים שכולן נדבקות אליהם או שזה מהסיבה שהם פשוט לא יכולים להיות לבד אלה שאני מכירה פשוט לא מסוגלים להיות לבד, ואני חושבת שמערכות היחסים שלהם נוטות להיות פשרניות. אז מה עדיף? זוגיות בכל מחיר או לבד בלי להתפשר?

Barvazoom

New member
אני יכולה לתרום למדע את אחותי...

אחותי הקטנה היא כזו ("קטנה" בת 25), מעולם לא היתה לבד... תמיד תמיד כשנגמר "קשר" התחיל לו אחר, לעיתים אפילו במקביל... ניסיתי להבין אותה, ניסיתי להסביר את דעתי בנושא אבל אלו החיים שהיא מכירה. וכל עוד בחורים נמצאים סביבה היא מרגישה טוב.
לגבי בחורים "כאלו", אין לי שמץ, לא מכירה כאלו אבל שמעתי שיש..
אני אישית לא מסוגלת להבין איך אפשר לשים בצד, לעכל, להבין מה היה ומה נגמר בקשר האחרון אם עוברים ככה מאחד לשני. נו מילא. לא ממש עזרתי לתובנות...

ק י ק ה

New member
התשובה נמצאת בשאלה

יש כאלו שיעדיפו להתפשר ולא להיות לבד ויש שיעדיפו להיות לבד ולא להתפשר. אנדבדואלי

ד נ י ת3

New member
אז ככה:

זה נורא אישי ואינדיווידואלי. כל אדם ומה שמתאים לו. יש אנשים שלא מסוגלים להיות לבד. הייתי כזאת בעבר. עברתי מקשר לקשר. ואני חושבת שאת לא צריכה לשפוט את אחותך. היא זו היא, ואת זו את. יתכן וזה שהיא מחוזרת עוזרת לתחושת הביטחון העצמי שלה, אז למה להרוס את זה? תני לה להיות.

ד נ י ת3

New member
נ.ב.

אחת הבעיות הכי גדולות של הגזע האנושי הוא ביקורת ושיפוט.נסי לקבל אותה כמו שהיא.ו.. עוד אחת קטנה...העבודות שלך יפות.

Barvazoom

New member
../images/Emo2.gif לא אמרתי את זה כלל...

היא אחותי, אני אוהבת אותה. ומעולם לא נתתי לה הרגשה שאני שופטת אותה..... אמרתי את מה שעל ליבי, שמעתי אותה. ורק בשביל ה- record: היא זו שבאה אלי ואמרה שזה קצת לא נורמלי מה שקורה לה כל פעם שהיא מסיימת קשר.. אז אם זה השתמע מדבריי - חלילה.... תודה על ההערה אבל דנית.

Barvazoom

New member
כן..ואח בן 32 ואח נוסף בן 19 ואחות

נוספת בת 14....... לא ספרתי?!

Barvazoom

New member
בראוניז עם צ'וקולד צ'יפס.... ../images/Emo6.gif

מסאג', הקראת סיפורי עם אוזבקים לפני השינה, קפיצה לרוחק מהמטבח עד לחדר עם תבשיל מדהים. להמשיך?

מסאג' מימני?השתגעת?

שכחת שאני עוסק בריצוף? עדיף שאסע לך על הגב עם הרולרבליידס שלך
כל השאר בסדר רק שלא יבוא לך מרק כי לקפוץ איתו זה לא....... אבל סגור שזה 25 כן

חחחחחחחחח ענק

לא חשבתי על זה אוקיי את תכיני את התבשיל והמסאג' אני את השאר

רגע רגע רגע רגע

אני אמור להתחנף לברי בשביל שתינו וגם אני אמור לעשות לך מסאג' ותבשיל משו פה לא פייר,לא?

למעלה