בזבוז של פרסומת.

בזבוז של פרסומת.

הם כל כך מבזבזים מקום פרסום עם פרסומות כאלה פה... אילו פרסומות מיניות עולות לכם על העצבים בתור א-מיניים? ומנגד, מאילו פרסומת הופתעתם לטובה מה-asexual awesomness שבהם?

ברומבית

New member
הפרסומות סתם מופיעות באופן אקראי ../images/Emo115.gif

(נראה לי) אז אין מה להתייחס להופעה שלהן בפורום כזה או אחר והפרסומת הזאת ספציפית לא מעצבנת אותי יותר מפרסומת לחברת ביטוח... כל עוד היא לא בוטה ולא אומרת שסקס זה הכי חשוב, זה בסדר

לא מדוייק

הפרסומת גם מופיעות בצורה אוטומטית ע"י התאמה לשם הפורום. מאחר ובפורום שלנו מופיע המילה מין, פרסומות שקשורות למין מופיעות כאן יותר. כבר עלו המון תלונות (גם שלי...) בפורום המנהלים על האבסורד שהתופעה הזו יוצרת (מאחר ולא מדובר ביד אדם אלה בתוכנה) אנחנו עוד המקרה הקל.. הכי קיצוני שהיה כאן זו הפרסומת שהיתה עלה בשעות הערב על אתר עם בחורות בלבוש מינימלי ביותר.. לא זוכרת מה בדיוק היה כתוב שם, רק שזה היה סופר מיני. יש פורום לנשים שעברו הפלה ופורום של נשים שלא רוצות ילדים. בשמות של הפורום מופיע המילה ילדים או לידה וכך קורה שמתפרסמות שם פרסומות ליולדות, אמהות, ילדים וכו'... לפעמים זה גובל בחוסר רגישות מטורף..

זה מה שקורה כשנותנים לגולם לעבוד ../images/Emo8.gif

זו תופעה ידוע בכל כלי הפרסום. אם יש לך ג'ימל או פייסבוק למשל, את תראי שקופצות לך פרסומות בצד בהתאם למילים שהם מזהים במייל שלך או בפוסט כלשהו בפייסבוק. או למשל כאלה שמתאימות את עצמן 'עלק' לגיל שלך וכד'. (מבצע לנשים בגיל שלך שיופיע זהה לחלוטין גם אצל מישהי שגדולה ממך פי 2 רק ששם יהיה כתוב שזה עובר בנות גילה!)

Berethor

New member
מה איך יכולת לשכוח? ../images/Emo6.gif

זה היו פרסומות של סקס פארטי, הנה קישור למי שלא היה אז..
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1493&MessageId=138822781

לפני כמה ימים שמתי לב שכל הפרסומת למעלה

הן מהסוג הזה: מטפלים לבעיות במיניות ומוצרים לחשק מיני ועוררות. ברור לי שזה עולה בגלל שם הפורום וחשבתי על כמה זה מגוחך ותהיתי כמה זה מפריע לי. אז לגבי המטפלים - מפריע לי מאוד. אם היה אפשר לפרסם במקומם את המטפלים שמכירים בא-מיניות, זה היה יכול להיות מוצלח מאוד. לגבי התכשירים (זו שסימנת) דווקא אליה חשבתי שלמרות שבמבט ראשון זה נראה לא קשור ומנוגד, אני זוכרת יותר מפעם (בעיקר בעבר) שעלו כאן תהיות ובקשות לשינוי מצב. התכשירים האלו לדעתי יכולים לעזור למי שנמצא על תחום האפור לפחות. בכל מקרה, זה דווקא כן יכול לעניין חלק מהאנשים כאן. עובדה שאנשים חיפשו דרכים לעורר חשק מיני. אותי בעיקר מעצבן פרסומות לדברים שלא קשורים למיניות או לבני נשים שנוזלות מסקס. זה ממש ממש מציק לי!

snoopytush

New member
האמת שאני נמנעת מפרסומות

( למשל אני כמעט לא רואה ערוץ 2
). אז אין לי פרסומת ספציפית אבל כל פרסומת שהיא מינית מאוד וחשופה לעיני הילדים בשעות שהם צופים בטלויזהי נראית לי מוגזמת... חוץ מזה שלא נעים לי לצפות בטלויזיה עם אבא שלי כשמשדרים קטעים מיניים לכן הייתי מעדיפה שיעשו הפרדה. שרב הסרטים על המסך יהיו לכל המשפחה ואם כבר חייבים להכניס סרטים מיניים אז שיהיו משודרים בשעה מאוחרת ולא במהלך היום... שיהיה איזשהו סינון...

Berethor

New member
למה היא דווקא קשורה

יותר מפרסומות לאתרי סטוצים למיניהם בכל מקרה. כתוב שיש להם נוסחה טבעית לעורר תשוקה ויצר מיני, אוליי הם מעוניינים לנסות אותו על א-מיניים, הניסוי האולטימטיבי, והכי קשה..

למעלה