בזבוז זמן

בזבוז זמן

לכל הגולשים פה, אתם לא מרגישים שאתם שורפים את הזמן שלכם כאן בפורום? אני אישית מרגישה שאני כן שורפת את הזמן. אבל בכל זאת ממשיכה לגלוש פה.... תראו מה זה יצר הרע....

אז זהו ש...

במקום להיות פה, אני יכולה יותר להשקיע בלימודים, לעזור יותר בבית, אני נסיכה לא עושה כלום....הפרינססה של הבית.... וסתם לצאת עם חברות ....במקום להיות תקועה כאן. אשכרה יש למחשב הזה כח משיכה.

אם כך אז זה באמת בעיה!

וזה חרא של דבר ושל חיים כי בזמנו כשההיתי גם מכור אז לא ההיתי עושה כלום כל היום ויושן מאוחר גם מאוחר וגולש כל הזמן, וזה דבר שאת צריכה ליתפוס את עצמך בכח ולהציב לך גבולות בכח כדי שתירגעי קצת או עד שתרגישי פחות משיכה.

אפילו שמוגבל זה צרה ועוד איך צרה

כי אפשר לשבת כל היום על הטלפון ולגלוש ולא חסר נוער שיודו בזה

ואלה כשרואים את זה ברחוב זה ניראה

ממש מגעיל כזה ליראות תבחורים ככה הולכים ברחוב ותקועים עם הראש שלהם למטה בתוך הפלאפון... טוב לפחות הם שומרים שמירת העיניים..

בזבוז זמן פירושו:

אם את גולשת כל היום או כל שניה פנויה זה באמת בזבוז זמן. אבל כשאת קוראת קצת ספר או מדברת בטלפון עם חברה או עושה כל דבר אחר זה ניקרא בזבוז זמן?

אני ?

לא מרגיש בזבוז זמן, מכיון שרק כאשר אני פנוי לחלוטין אני כאן, כמעט חודש לא הייתי כאן בגלל לחץ של עבודה, ועכשיו.../tapuzforum/images/emo13.gif

toxic2004

New member
בזבוז זמן?

כשהפוטושופ מבצע פעולות ואין מה לעשות נכנסים ובודקים מה חדש בפורומים ובקומונות.
לא בזבוז זמן בכלל.

אולי,

אבל זה בגדר תחביב. לאחד יש תחביב לצייר, לשני לשיר ולאלו שכאן לגלוש. יש בזה סכנות זה נכון, אבל כל עוד זה בטעם דווקא בזבוז זמן אני לא רואה בזה. תלוי מה באמת עושים כאן.

19אריאל

New member
אני לא חושב כך.

אני לא אומר שצריך לשבת פה כל היום, אבל בהחלט אני רואה את הפורום הזה כדבר חיובי, שנוער באותו ראש יכולים לדון בנושאים הבוערים של הגיל ושל השעה. יש פה חברים ברמה ודיבורים ברמה .יש פה חבר`ה עם יראת שמים ,ידיעות בתורה והשקפות בריאות. באמת יישר כח לכולם!

למעלה