בזאת אני מכריזה כי....

בזאת אני מכריזה כי....

יש בידי את הדיסק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 האלללהה...!!!!!!!! זוכרים שהתלבטתי אם לחכות ב-9 בבוקר ליד הטאאור רקורדס כדי להספיק לקנות את הדיסק?! מסתבר שהחלטה זו לא הייתה נבונה...כי הדיסק הגיע אליהם רק ב-1 =/ ובצהריים לא יכלתי בדיוק להיות בעיר...חבל! ומה עוד מסתבר? שכשחברה שלי הלכה לקנות נשאר רק עוד דיסק אחרון!!! אחחח כמה שהלב כואב..=( אז היום...כן כן היום הלכתי עם חברתי לקנות קבוקים למשחק (לא מפצחות גרעינים...=/) ומסתבר שכאן-בתחנה המרכזית שלנו, היה את הדיסק ! יושב ומחכה לו במיוחד בשבילי שאני אקנה אותו...=)) דבסט!!! אז כל הדרך לראות את המשחק המדהים שהיה היום (האלללה מכבי האללהה) שמענו שיר ורבע...אהבתי את הפתיחה של אין סופי, שמעתי אותה כבר בהופעה והכי חיכיתי בשביל זה! =) עכשיו אני בבית מתפנקת על הדיסק...שלכולנו יהיה שבוע טוב! בעזרת השם...!! *אגב אחרי סופ"ש עצבני וסוער במיוחד- אני יכולה להגיד לכם שהדיסק הכי שיפר לי את המצב רוח..!

the iron fairy1

New member
מזל"ט...

תתחדשי בובה! הייתי רצה לקנות אותו אם היה לי כסף.. אבל מאחר ואין זכר לרישרוש קל בארנק.. אני אאלץ לחכות :)

דיסק מטורף!!!!!!!!!!!!

אתם חייבים לקנות!!!!!!!!!!!! וגם עוד כמה זמן בסוף מאי יוצא הדיסק השלישי והמעולה של הדג נחש!!! =)) האלללה...!!! חודש הדיסקים! + למה "מי שם ידו" כל כך מפחיד?!?!?!!????!?!? בואו נשיר שיר אימה וזהו! המנגינה הזאת הכי מפחידה בארץ...! אבל דיסק מטורףףף!!!! אין מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפציצו...=)

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifאני מחכה לדיסק של הדג

נחש!! נראה לי הוא הולך להיות מזה טוב...ב21.5

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifקניתי אתמול..:)

תאמת...הרבה יותר אהבתי תקודם.. אבל כנראה שאני צריכה להתרגל קצת..

אצלנו המוכר אמר

שקנו פוללל אנשים, הוא אמר שממש התנפלו עליו (על הדיסק, אתם יכולים להרגע) ומי שם ידו אכן מפחיד!! אבל שולט!!

cutey

New member
נכון לעכשיו..

השירים שאני הכייי אוהבת בדיסק החדש הם: קול גלגל אין סופי יפיפיה

אז ככה....

תודה לכולם על ה"מזל טוב"... =) ולגבי הדיסק של הדג נחש...זה בדיוק מה שאמרתי! שזה יוצא בסוף מאי...! פשוט הולך להיות דיסק מעולה! "חליפות" הסינגל המדהים שיצא לרדיו עם הזמרת ההודית (שיט ברח לי השם!! משו יצחק..=/) + יש עוד שיר ששמעתי שהולך משו כזה "מה נעשה מה נעשה? שאני מסטול כזה.." (משו כזה)... o_O אז זה לא פורום של הדג נחש...אז כרגע נפסיק לדבר עליהם... אבל פשוט אתם חייבים לשמוע את הדיסק שהוא יצא כי הוא הולך להיות דבסט! ולגבי השירים מהדיסק החדש של השוטים...בואו נגיד שמה שעשה לי את זה היו השירים - אין סופי, יפהפיה ואגם הברברים....

למעלה