בוKר Tןב

שם לא היכה הצונאמי..

הצונאמי הכה בפוקט (פאטונג ביץ' ) ובעיקר בקופיפי הקטנה והיפיפייה.. בפוקט רואים לא מעט בנינים חדשים, עצים חדשים (צירפתי תמונה), טיילת חדשה, ובכל דוכן כמעט מוכרים CD של הצונאמי.. בקופיפי הקטנה, זה נושא ממש כאוב ודי טיבעי שהם לא אוהבים לדבר עליו.. כמעט וכל משפחה שם נפגעה איך שהוא.. בכניסה לאחד הבתים, ראיתי בצד הדלת תמונה בגודל טיבעי של 2 ילדים קטנים וחמודים... הבנתי שהם נספו באסון.. זה היה רגע מאוד כואב.. אפשר לראות פה ושם סימנים, והיא עדיין לא חזרה למצב בו היתה לפני.. אבל לקופיפי יש יופי מדהים וטיבעי..

הכנות למסיבה בקופנגן...

רמקולים ענקיים, בכמה מקומות פזורים מסביב, הדיג'י מנגן טראנסים בעוצמה שמרעידה את כל הגוף...

הכנות למסיבה בקופנגן..שתייה

בר באורך של קילומטר.. דליים ובתוכם משקאות שונים - 150 באט כל אחד.. (בערך 16 שקל) ממלאים אותם, מוסיפים קרח , ויש שתייה לשעתיים.. מסביב מציעים אקסטזי, וגראס.. (לא לקחתי ולא עישנתי!! )

Kטלנית

New member
../images/Emo196.gif

חסר לך והיית
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחח תמנות המממות קציצוני
שבוע נפלא מאמי סיי יו אין מנדיי

אני ילד טוב...../images/Emo9.gif .. בואי פנימה..

ויש לי עוד לפחות 2000 תמונות.. הנה תמונה קצת מצחיקה של ליידי בוי.. "אשה" שבעברה היתה גבר.. שימי לב כמה "מעט" איפור היא שמה בפנים.. אגב, התאילנדים עצמם לועגים להם מאחורי הגב.. אצל הליידי בוי הכל מוקצן, האיפור, הלבוש, ההליכה והעינטוז.. יום מקסים גם לך יקירתי. ועוד פעם יום הולדת שמח.

Rinattt

New member
אוווהווו ממש עשית חיים

תמונה אחת שווה אלף מילים
ליידי בוי אה? טוב נו כל אחד וההעדפות שלו
סתםםםםםםםםםם כפרות אני רק צוחקת...

Rinattt

New member
איייייייייייייייייייייייי...

קרוב זה נשמע לי טוב תמיד

הכנות למסיבה.. תופסים ראש.

יושבים על שטיחים, מסביב לפידים להבריח את היתושים שזאת ה-מכה של האיים. ככה לפחות שעתיים, עד שהראש "ממריא" אל על

המסיבה...

מחזה פשוט מדהים.. אנשים, קופצים, רוקדים, משתוללים, כאילו אין מחר.. רוקדים רוקדים ולא מתעייפים.. אולי נעשה שם פעם מפגש קומונה..

מצוטטת

New member
../images/Emo208.gif

ובוקר טוב לג'נטלמנים לחוצופים למנומסים לאדיבים למתביישים לנבוכים למאוהבים למצצים למתחזים עכשף על אמת

נדמה לי

New member
לילה טוב

עוד שבעשרה דקות נוחתים...זה לא היה קל להעביר הטיסה כשכולם חורפים. חושב מישהו צריך להשאר בתורנות, שלא ארדם לי בעבודה.

למעלה