אני לא.
B booba 1 New member 29/12/06 #10 ../images/Emo13.gif שם: עדי גיל: 14 עיר: ראש העין שיר השבוע: אחד-עברי לידר שבת שלום אנשים! שנה טובה
M matanky1 New member 29/12/06 #12 שבת שלום לכולםם!! שם - מתן גיל- 14 וחצי עיר - חיפה שיר השבוע שלכם- מרי לנצח תמונה עדכנית
ג גיא לידר New member 29/12/06 #15 בוהו! שם: גיאק גיל: 13 וחצי עיר: [עלק עיר ] "גני תקווה שכונת מוצקה" שיר השבוע שלי: יש יותר מדייי מאלו [איך מזיע?! חורףףףףףף!] תמונה עדכנית D:: כשהייתי אצל ידידה
בוהו! שם: גיאק גיל: 13 וחצי עיר: [עלק עיר ] "גני תקווה שכונת מוצקה" שיר השבוע שלי: יש יותר מדייי מאלו [איך מזיע?! חורףףףףףף!] תמונה עדכנית D:: כשהייתי אצל ידידה
ג גיא לידר New member 29/12/06 #17 עם רוני'לה כפרעלייה @#$ חחח סליחה על האלבום, סתם רציתי מכל הזוויות P: ו... הבעה קצת מעוותת, אני לא שולט עליהן וכן, אני יודע שזה אותו הסווטשירט, זה היה אחרי שבועיים בהופעה של יוני בלוך
עם רוני'לה כפרעלייה @#$ חחח סליחה על האלבום, סתם רציתי מכל הזוויות P: ו... הבעה קצת מעוותת, אני לא שולט עליהן וכן, אני יודע שזה אותו הסווטשירט, זה היה אחרי שבועיים בהופעה של יוני בלוך
ה האגוש New member 29/12/06 #18 אתה מעורר את הפדופילית שבי ../images/Emo12.gif ילד, אתה נראה טוב!! [אני רוצה הרבה " " אחרי ]
E every me New member 30/12/06 #64 אמג אני כ"כ לא קשורה אבל בחתימה שלך יש את אחד השירים הכי יפים באלבום החדש של MCR. סתם למקרה שלא שמת לב>< טוב שמת לב. שיר כ"כ יפה
אמג אני כ"כ לא קשורה אבל בחתימה שלך יש את אחד השירים הכי יפים באלבום החדש של MCR. סתם למקרה שלא שמת לב>< טוב שמת לב. שיר כ"כ יפה