בו

בו

איך קוראים לך? אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך? הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבת שלך על שמך? מזל? מידת נעליים? גובה? חיות מחמד? כיתה? איזה שפות אתה מדבר? בן כמה אתה? החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה אוהב לשתות? צבע עיניים? צבע שיער? רגיש לדגדוגים? . אוהב את החיים או לא? כמה אחים? מסר לחיים? יש לך גשר? יש לך משקפיים\\עדשות מגע? מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? ממה אתה הכי פוחד? גיל שהיית רוצה להיות? קעקועים? האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את יודעת לשיר? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? התאהבת בידידה? אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרבצת למישהו? הסרט הכי דפוק שראית? התחילו איתך? נשארת ער כל הלילה? הרגת מישהו? בגדו בך? עישנת סיגריות? שתית אלכוהול? השתכרת? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? רצית להיות בן המין השני? נשברה לך שן? קיבלת נכשל בתעודה? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורגל? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מביצפר? היית מאושרת? התנצלת על משהו שעשית? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? ביקרת אצל פסיכולוג? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נסעת ברכבת? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פחדת מהחושך? עשו לך תפרים? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? עשית משהו שלא חשבת שתעשי? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? אמרת למישהו שאת שונאת אותו? חיבקת מישהו מפורסם? תפסת טרמפ? היית על במה? ישנת כל היום? חשבת שאת משתגעת? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? היית ברדיו/טלווזיה ? עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? קר לך או חם לך? מילה שעולה לך בראש? את שומעת עכשיו מוזיקה? עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. את... מעשנת סיגריות? מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? מאחרת הרבה? מדברת הרבה בטלפון? משתדלת לאכול בריא? מדברת עם זרים? מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? אוהבת את הקול שלך? תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? האם את סומכת על אחרים בקלות? מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? הדבר האחרון שאכלת? שקנית? דיסק אחרון ששמעת? שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו? אדם אחרון שראה אותך בוכה?

ל א ק י

New member
אממ

מזל? אריה מידת נעליים? 39 גובה? 169 חיות מחמד? שוקי כיתה? סיימתי איזה שפות אתה מדבר? עברית רוסית אנגלית בן כמה אתה? 16.5 החלום שלך? לטוס לירח [סתם, לא] את חושב שהוא יתגשם? לא מה אוהב לאכול? כן מה אוהב לשתות? כן צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור רגיש לדגדוגים? קצת [קצת הרבה] . אוהב את החיים או לא? בטח כמה אחים? 1 מסר לחיים? שוקי רולז יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? לאיודעת יש חבר? כן:$ ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משו רע למישו שאכפת לי ממנו
גיל שהיית רוצה להיות? 4 קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא
את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ישמצב מה החולשה הכי גדולה שלך? לאיודעת מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאיודעת התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? לא זוכרת התחילו איתך? כן:O נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא שידוע לי עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נראהלי שכן רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? נראה לי שכן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? הברזתי מהפגישות
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכרת
היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מגבת
קר לך או חם לך? פסדר מילה שעולה לך בראש? לאיודעת את שומעת עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? נתי
תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. סביר כזה. בא לי נתי :< את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים את אוהבת את איך שאת נראית? לא כל כך אבל זה מה יש
מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? IL orange מאחרת הרבה? תלוי לאן מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? כן מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך? לא כל כך אבל זה מה יש
תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? נתי:$ למרות שקצת יותר שחור לא יזיק לו
עכשיו מבחינה פנימית? נתי בלי כמה דברים
[או שעם לאיודעת] הבית האחרון שהיית בו? שלי, לפני זה של איזה חברים מקרית עקרון]; האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? תלוי עד איזו רמה סומכת.. מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? נתי שאת מכירה הכי הרבה זמן? ההורים\אחי
מי מקשיב לבעיות שלך? מי שמחובר, לרב גליה לדעתי
עם מי את רבה הכי הרבה? לאיודעת, נתי?>: הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? ממ Sum 41
המקום האחרון שהיית בו? החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא בטח הדבר האחרון שאכלת? חלבה שקנית? בורקס
דיסק אחרון ששמעת? צרוב עם איזה 180 שירים עליו]; שיר אחרון שנתקע לך בראש? Sum 41 - Heart Attack אדם אחרון שצעקת עליו? לאיודעת אדם אחרון שראה אותך בוכה? נתי בטח

s h e e p i t

New member
נושא להודעה

איך קוראים לך? רותם אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? השם הכי יפה לילד? השם הכי יפה לילדה? הכינויים שיש לשם שלך?כותם הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? פרח[?] האם תקרא לבת שלך על שמך? בטח מזל?טלה מידת נעליים? 39 גובה? 170 חיות מחמד? כלב וחתול כיתה? חופשששששששששש איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ומלמולים בהודית בן כמה אתה? 18 החלום שלך? את חושב שהוא יתגשם? מה אוהב לאכול? מה שטעים מה אוהב לשתות? כן... צבע עיניים? חום צבע שיער?חום רגיש לדגדוגים? . מישהו לא? אוהב את החיים או לא? בדרך כלל כן כמה אחים? 1 מסר לחיים? אל תתקעו ידיים בטוסטר יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? גיל שהיית רוצה להיות? 18 זה אחלה קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?מושלמת את יודעת לשיר? חח לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי מה החולשה הכי גדולה שלך? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? התאהבת פעם? כן התאהבת בידיד? מממ אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? אכן הסרט הכי דפוק שראית? הכפר התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? אופס בגדו בך? עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? בטח התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? תמיד זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? אולי התחרפנת? חחח ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? פעם פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? היית גאה בעצמך?
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון?
ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? אני תמיד צורחת אם אני רוצה אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן
היה כיף חיבקת מישהו מפורסם? לא שזכור לי תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? תמיד סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת היית ברדיו/טלווזיה ? כן
בקצפת עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? חולצה של התנועה ומכנס קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? יונה את שומעת עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם רועי תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. תמיד יכול להיות טוב יותר את... מעשנת סיגריות? לפעמים. מה היית משנה בעצמך? את אוהבת את איך שאת נראית? מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? "קישטא" מאחרת הרבה? לא ממש מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? כן. אבל זה לא הולך ממש מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? עכשיו מבחינה פנימית? הבית האחרון שהיית בו? לא מדברים על זה האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שאת מכירה הכי הרבה זמן? משפחה[?] מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי את רבה הכי הרבה? אפחד הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? חברה בטלפון המקום האחרון שהיית בו? אמרנו שלא מדברים על זה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ^ הדבר האחרון שאכלת? בורגוס אתמול בערב שקנית? שמלה וחזיה
דיסק אחרון ששמעת? יוסלס או קווין שיר אחרון שנתקע לך בראש? אדם אחרון שצעקת עליו?דרור אדם אחרון שראה אותך בוכה? הודגש באמצעות מדגישומטיק

dors

New member
אוכל

איך קוראים לך? דור אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאיודע השם הכי יפה לילד? אין לי כח לחשוב על שמות אני באמצע פיהוק השם הכי יפה לילדה? כנל הכינויים שיש לשם שלך? רק דור הכינוי הכי אהוב? דור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? טלה מידת נעליים? 42 בערך גובה? 174! חיות מחמד? יש כיתה? אין איזה שפות אתה מדבר? עברית בן כמה אתה? 18 החלום שלך? לאיודע את חושב שהוא יתגשם? כן מה אוהב לאכול? כמעט הכל מה אוהב לשתות? קולה צבע עיניים? חום צבע שיער? בהיר רגיש לדגדוגים? תלוי איפה אוהב את החיים או לא? סבבה כמה אחים? יותר מדי מסר לחיים? היי יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? דברים יש חבר? חברה ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים גיל שהיית רוצה להיות? לאיודע קעקועים? יש האם אתה חי את הרגע? לא נראה לי יש לך סודות? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אני לא את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא חושב מה החולשה הכי גדולה שלך? לאיודע מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? כנל התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? היה איזה פעם משהו בקולנוע, שכחתי את השם שלו התחילו איתך? לא נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא רציני קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן רצית להיות בן המין השני? לא נראה לי נשברה לך שן? נדמה לי שכן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא זכור רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא בדיוק התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? אולי ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? אולי אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? סביר להניח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יש מצב עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? אולי אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא חושב תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכר היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנס וחולצה קר לך או חם לך? חם מילה שעולה לך בראש? אין את שומעת עכשיו מוזיקה? רדיו עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? הילה תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. רעב את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? את הרוב את אוהבת את איך שאת נראית? לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? IL ORANGE מאחרת הרבה? לפעמים מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? לא מדברת עם זרים? לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? משתדל שלא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? אני אוותר על בנזוג עכשיו מבחינה פנימית? חמודה הבית האחרון שהיית בו? שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? מה האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? הילה שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא? מי מקשיב לבעיות שלך? אפצ'י עם מי את רבה הכי הרבה? עם עצמי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? רדיו המקום האחרון שהיית בו? מטבח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא הדבר האחרון שאכלת? לא זוכר שקנית? כנל דיסק אחרון ששמעת? כנל שיר אחרון שנתקע לך בראש? אין אדם אחרון שצעקת עליו? לאיודע אדם אחרון שראה אותך בוכה? כנל

dors

New member
די איזה מטומטם אני :(

שאחד מעשרות המנהלים ישרשר את זה לשאלון

ללוווש

New member
מואה ../images/Emo69.gif../images/Emo152.gif

איך קוראים לך? סנופקין אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? גרגמל השם הכי יפה לילד? יובל, פלג השם הכי יפה לילדה? אופק הכינויים שיש לשם שלך? ללוש, לולי, ללי, ללושקה הכינוי הכי אהוב? ללוש האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. בערך.. האם תקרא לבת שלך על שמך? לא יודעת מזל? מאזניים
מידת נעליים? 38\9\7 גובה? לא יודעת.. נורמלי חיות מחמד? אין לי והיתי רוצה כלב כיתה? אני עדיין בגן
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית, פרסית וזהו נראה לי בן כמה אתה? 87 החלום שלך? יש לי הרבה את חושב שהוא יתגשם? כן בעזרת השם מה אוהב לאכול? הכל ובעיקר עוף בגריל מה אוהב לשתות? הכל ובמיוחד נסטי אפרסק צבע עיניים? חומות כהות [ ולא שחור!] צבע שיער? חום שטני רגיש לדגדוגים? . כן
אוהב את החיים או לא? הם בסדר ברוך השם כמה אחים? 4 כולל אותי מסר לחיים? חיו את החיים ותנו לחיות יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? הרבה דברים חשוביפ לי יש חבר? לא
ממה אתה הכי פוחד? פורצים גיל שהיית רוצה להיות? 17 קעקועים? בעע וגם לא של הצ'יטוס!!! זה מגעיל!!!
האם אתה חי את הרגע? לא יודעת
יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה יפה את איזה חמודה ומותק וכל החרא הזה את יודעת לשיר? כן ממש כמו נינט [כן, בטח
] אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת מה החולשה הכי גדולה שלך? זיפים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הרבה! ואחד מהם תדאג רק לתחת שלך התאהבת פעם? לא ממש.. יותר הידלקות.. התאהבת בידידה? לא .. בערך.. אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן בערך.. היית פעם בחו"ל? לא
הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? רומי ומישל - ההתחלהה בואנה סרט מפגרררררר התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? כן [חח סתם תרגעו
] בגדו בך? לא עישנת סיגריות? לא
שתית אלכוהול? קולה נחשב? השתכרת? ולא מיין [הא?
] קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא אני לא אחת שמדברת הרבה
רצית להיות בן המין השני? כן בערך נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? ממ לא נראה לי
רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? לא שאני זוכרת.. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן ברור התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן.. זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא יודעת אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא אבל אני רוצה לאכול
נסעת ברכבת? כן
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן.. פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן כן כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? לא ובחיים לא בעזרת השם היית על במה? כן ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא שאני זוכרת.. היית ברדיו/טלווזיה ? ממ בעיתון הרבה פעמים עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? סתם פיג'מה כזו..[רק לפני שעתיים ככה קמתי.!!! מה!!] קר לך או חם לך? חם
מילה שעולה לך בראש? תרמוס [האאאאאא?!!?] את שומעת עכשיו מוזיקה? לא אין לי כוח לפתוח תווינאמפ ולשים שירים חח
עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אחד
תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. חם לי ולא כיף לי
את... מעשנת סיגריות? לא
מה היית משנה בעצמך? את זה שאני רגישה במות מטורפות ואת החוסר הביטחון הנורא שיש לי ובחיצוניות?? ממ כלום :] חח את אוהבת את איך שאת נראית? כן בערך.. מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? סלקום
מאחרת הרבה? כן מדברת הרבה בטלפון? לא אני לא אהבת לדבר בטלפון לעומת כל שאר הבנות שחיות בעולם משתדלת לאכול בריא? כן מדברת עם זרים? כן בערך מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? כן
אוהבת את הקול שלך? כן תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? זיפים עיניים יפות [ לא חשוב כחול או ירוק או חום או שחור] וגוף שרירי וגדול ממ וזהו
|ריר| עכשיו מבחינה פנימית? כמו שכולם רוצות רגיש רומנטי מתחשב אוהב מבין חמוד עוזר מתוק
וכל השאר נו..
הבית האחרון שהיית בו? שלי אלא מה
האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא ממש לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן לצערי
מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? לא יודעת שאת מכירה הכי הרבה זמן? אמא ואבא? מי מקשיב לבעיות שלך? חברות עם מי את רבה הכי הרבה? אחים ואחות שלי הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של אמא המקום האחרון שהיית בו? בבית האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ממ מדריך אחד שאני אפילו לא יודעת מיזה הדבר האחרון שאכלת? קוקומן וחלב
שקנית? ממ טילון
דיסק אחרון ששמעת? דיסקר מהמם שאני צרבתי.. שיר אחרון שנתקע לך בראש? פרומיסיוס גירל - נלי פורטדו עם טימבלנד אדם אחרון שצעקת עליו? אבא
ואני מצטערת על זה
אדם אחרון שראה אותך בוכה? ממ וואי הרבה זמן לא בכיתי לפני מישהו.. לא זוכרת..

../images/Emo192.gif

איך קוראים לך? הילה אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לירי נשמע נחמד. וגם לירון O: השם הכי יפה לילד? אריאל, דניאל השם הכי יפה לילדה? דניאל, לין, לירי, לירון הכינויים שיש לשם שלך? לולי, לולו, להלה, לולה, הילי הכינוי הכי אהוב? לאמשנהלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? שור מידת נעליים? 37-8 גובה? 160 חיות מחמד? יש כיתה? י"א איזה שפות אתה מדבר? עברית (ואנגלית?
) בן כמה אתה? - החלום שלך? מ את חושב שהוא יתגשם? ברור מה אוהב לאכול? פיצה. אבל לא מסמי בורקס!! ;[ מה אוהב לשתות? קולה, אשכוליות צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום רגיש לדגדוגים? כן אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 2וחצי מסר לחיים? הכל סבבה יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא מה הדבר הכי חשוב לך? אנשים יש חבר? כן ממה אתה הכי פוחד? מוות, מזרקים גיל שהיית רוצה להיות? 15 קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לא? יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת, כל מיני את יודעת לשיר? יודעת, לא כדאי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי! :O מה החולשה הכי גדולה שלך? ממ לא יודעת. קולה? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אמ התאהבת פעם? כן התאהבת בידידה? כן! :O אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? לא הרבצת למישהו? בטח
והיום כמעט תלשתי תשיער לבלונדינית מטומטמת ששהתה בביתי הסרט הכי דפוק שראית? לא יודעת ;[ התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? כן עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? כן קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? פוני. מסכן, הייתי חסרת לב פעם רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא חושבת :O שיחקת כדורגל? לא הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן!. למשל, הלילה (זה מעניין) חלמתי שאני+אחותי (אין לי אחות) שתינו סינדרלות שבורחות מהאמא החורגת הרעה שלנו ומהאח+אחות החורגים הרעים שלנו. כדי שהם לא יתפסו אותנו התפצלנו ואני איכשהו התחלתי לעוף אבל במקום לעוף במרחקים כדי שהם לא יתפסו אותי כמו טיפשה עפתי ליד מעקים ומבנים וחלונות ובסוף הם איכשהו תפסו אותי וככה התעוררתי.
~!! נרדמת בשיעור? לא התעקשת על משהו מטופש? בטוח כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא חושבת התחרפנת? אולי ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא? :O אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא מתחת למיטה אבל בתוך הארון. נחשב? פחדת מהחושך? אולי כשהייתי קטנה עשו לך תפרים? כן[?] נשבר לך הלב? לא שברת למישהו את הלב? לא היית גאה בעצמך? בטחחח הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? אולי סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? לא היית על במה? כן ישנת כל היום? לא כל היום חשבת שאת משתגעת? אולי סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי כשהייתי קטנה O: אבל לא זוכרת בדיוק היית ברדיו/טלווזיה? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? בגדים קר לך או חם לך? בסדר לי מילה שעולה לך בראש? בואי את שומעת עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אני הכי רוצה לישון עכשיו תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? ס ב ב ה ! את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? לא יודעת, מורידה 5 קילו? את אוהבת את איך שאת נראית? ^ מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? Yup, gonna take over the world מאחרת הרבה? כן ;< אבל בקטנה! מדברת הרבה בטלפון? לא, תודהלאל משתדלת לאכול בריא? לא מדברת עם זרים? לא אם הם ערסים עם משקפי שמש ענקיות שנדבקיים אלייך בים ומוכיחים שהאייקיו שלהם מאוד מאוד נמוך מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? חי עכשיו מבחינה פנימית? חיחי הבית האחרון שהיית בו? תמרה האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? דור ותמרה? שאת מכירה הכי הרבה זמן? יארה מי מקשיב לבעיות שלך? דור עם מי את רבה הכי הרבה? :] הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? בלונדינית מטומטמת שצרחה בבית שלי כמו פרה גוססת? המקום האחרון שהיית בו? ים ועבודה של אמא האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא הדבר האחרון שאכלת? אממ, ווא פיצה בצהריים D: שקנית? פיצה דיסק אחרון ששמעת? בלאקפילד שיר אחרון שנתקע לך בראש? Pain אדם אחרון שצעקת עליו? בלונדינית מטומטמת שצרחה בבית שלי כמו פרה גוססת. איימתי שאני אדפוק לה תראש בקיר אם היא תמשיך :> אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא

אוף את.

איך קוראים לך? שחר אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?לא גולן השם הכי יפה לילד?גולן השם הכי יפה לילדה?הממ הכינויים שיש לשם שלך?שחרותה הכינוי הכי אהוב? האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל?מאזניים מידת נעליים? 44 גובה? 179 חיות מחמד? כלב חתול ואחים כיתה? 27.7 איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן כמה אתה? 19 החלום שלך? דרום אמריקה וחולצה ירוקה את חושב שהוא יתגשם? בטח! מה אוהב לאכול? כל מה שטעים מה אוהב לשתות? בירה בעיקר צבע עיניים?כחול צבע שיער?בלונד רגיש לדגדוגים? .כן אוהב את החיים או לא? כן כמה אחים? 2 מסר לחיים?תהנו יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? כן מה הדבר הכי חשוב לך? אני יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד?מכלום גיל שהיית רוצה להיות? 21 קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? קצת יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חתיך מגניב וכו... את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אחזקת קשרים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא להיות קשה מידי התאהבת פעם?לא יודע התאהבת בידידה?לא יודע אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית?הממ התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה?כן הרגת מישהו? לא בגדו בך?לא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? לא נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים?כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל?כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית?כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור?כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע?כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים?לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון?כן ניתקת למישהו בפרצוף?כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם?לא תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלווזיה ? לא עכשיו... מה את לובשת ברגע זה?בוקסר קר לך או חם לך?חמים מילה שעולה לך בראש?בלומפה את שומעת עכשיו מוזיקה? כן עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם המכינה תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?.מתרגש, מעוצבן, שמח, אדיש, מצפה את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? כלום את אוהבת את איך שאת נראית?כן מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה?לא מדברת הרבה בטלפון? לא משתדלת לאכול בריא? קצת מדברת עם זרים? כן מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם?כן אוהבת את הקול שלך?לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? רזה, קטנה, יפה אבל לא יותר מידי מהכל עכשיו מבחינה פנימית? אני הבית האחרון שהיית בו? של ידידה בכפר סבא האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? כן מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך?דניאל שאת מכירה הכי הרבה זמן? אבא אימא מי מקשיב לבעיות שלך? אלוהים עם מי את רבה הכי הרבה? הממ הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אבא המקום האחרון שהיית בו?מטבח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סלון הדבר האחרון שאכלת? יוגורט שקנית? מרכך כביסה:X דיסק אחרון ששמעת?depech mode-playing the angel שיר אחרון שנתקע לך בראש? pink floyd- dont leave me now אדם אחרון שצעקת עליו?דניה אדם אחרון שראה אותך בוכה?מזמן...

You Are My Only One../images/Emo110.gif

איך קוראים לך? מתן אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? לאיודעת השם הכי יפה לילד? יובל השם הכי יפה לילדה? יובל, תומר הכינויים שיש לשם שלך? בת, בתי, בתן, בט, צ'אב הכינוי הכי אהוב? בת/בתי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? חג מתן תורה נחשב? האם תקרא לבת שלך על שמך? לא מזל? חרא [סתםנו, תאומים] מידת נעליים? 40 גובה? 168 חיות מחמד? איכ כיתה? סיימתי בי"ס
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפה ספרדית, רוצה לדעת צרפתית
בן כמה אתה? 18 וטיפה החלום שלך? להיות מאושרת את חושב שהוא יתגשם? אני מקווה
מה אוהב לאכול? הכל והרבה [חוץ מחומוס ונקניקים ודברים מגעילים] מה אוהב לשתות? קולה צבע עיניים? חום-דבש-ירוק-כזה צבע שיער? חום כהה רגיש לדגדוגים? .לא נראה לי אוהב את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 3 אחיות מסר לחיים? יהיה טוב יש לך גשר? חלילה יש לך משקפיים\\עדשות מגע? חלילה מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות ואושר יש חבר? הלוואי ממה אתה הכי פוחד? מוות, שיקרה משו לאנשים חשובים לי גיל שהיית רוצה להיות? נחמד לי ככה קעקועים? לא האם אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? לכולנו יש, לא? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? חכמה? :| את יודעת לשיר? הלוואי אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ישמצב מה החולשה הכי גדולה שלך? הרבה.. אני נפגעת מהר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנשים הם זונות התאהבת פעם? נראה לי התאהבת בידידה? כן אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? כן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? ויייי, יש המון התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא עישנת סיגריות? שאחטה או שתיים שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא נראה לי התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא... למרות שזה היה עוזר לי חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? בערך אכלת קופסא שלמה של אוריאו? אולי נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא פחדת מהחושך? לא עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא נראה לי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? תמיד עשית משהו שלא חשבת שתעשי? לא יודעת סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? רק עם אנשים שאני מכירה היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא נראה לי היית ברדיו/טלווזיה ? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? פיג'מה קר לך או חם לך? נחמד לי מילה שעולה לך בראש? פאק את שומעת עכשיו מוזיקה? כן, Yellowcard - Only One עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? צ תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים?. אנאעארף, יהיה טוב. מתישהו. אנימקווה את... מעשנת סיגריות? איכ לא מה היית משנה בעצמך? מורידה במשקל, ופנימית נותנת לעצמי קמת יותר בטחון עצמי וגורמת לעצמי לא להיפגע כ"כ מהר ולבכות הרבהרבה פחות את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? Shit Happens מאחרת הרבה? לא מדברת הרבה בטלפון? תלוי מתי משתדלת לאכול בריא? לא ממש, אבל בכל מקרה אני אוכלת ירקות וזה מדברת עם זרים? לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לפעמים אוהבת את הקול שלך? לא ממש תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? לא יודעת עכשיו מבחינה פנימית? נו מה, שיהיה חמוד ומתוק ויאהב אותי ויהיה לנו על מה לדבר הבית האחרון שהיית בו? שלי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? יש ויש מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אורית, יפעתי שאת מכירה הכי הרבה זמן? משפחה מי מקשיב לבעיות שלך? מי שבאלי להפיל אותן עליו... יפעתי, רותם, אורית, לירי... עם מי את רבה הכי הרבה? כולם הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? הסולן של ילוקארד המקום האחרון שהיית בו? חדרי הקט האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? מי שעשיתי אצלם בייביסיטר הדבר האחרון שאכלת? שניצל או חציל מטוגן שקנית? הרבה זמן אל קניתי משו... אולי גלידה? דיסק אחרון ששמעת? הרבה זמן לא שמעתי דיסק שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת אדם אחרון שצעקת עליו? בטח אחת מהאחיות שלי אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא? הודגש באמצעות מדגישומטיק

The Damned

New member
|אאור|

איך קוראים לך? רוחמה אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר, איך היו קוראים לך? ג'סיקה השם הכי יפה לילד? ג'יימס השם הכי יפה לילדה? מישל הכינויים שיש לשם שלך? ג'ס, ג'סי, ג'סינקה [רייל], ג'סיל'ה [רק מאיר!!11] הכינוי הכי אהוב? ג'סי, הכי אישי כזה מה:$ האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מה האם תקרא/י לבת שלך על שמך? לא>< מזל? בתולה מידת נעליים? 41 גובה? 1.65 חיות מחמד? אין כיתה? עולה ל-י"ב אילו שפות את/ה מדבר/ת? עברית, אנגלית, קצת ספרדית, מנסה ללמוד קצת צרפתית:$ בת כמה את? 17 [בקרוב
] החלום שלך? לכתוב שאלון שכל תפוז יענה עליו~!@% [או שלא*-)] את/ה חושב/ת שהוא יתגשם? בטח מה אוהב/ת לאכול? השאלה היא מה מותר
מה אוהב/ת לשתות? מים[?] צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה רגיש/ה לדגדוגים? ממש לא אוהב/ת את החיים או לא? קצת מצחינים לפעמים אבל בד"כ מסתדרים איתם כמה אחים? 2 מסר לחיים? Silence is not the way יש לך גשר? לא יש לך משקפיים ו/או עדשות מגע?
מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי, מוזיקה [ואמנות באופן כללי] יש חבר? כן
ממה את/ה הכי פוחד/ת? מלהשאר לבד גיל שהיית רוצה להיות בו? אני בסדר ככה, נדמה לי קעקועים? אין האם אתה חי את הרגע? לא כ"כ יש לך סודות? תלוי ממי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? נחמדה את יודעת לשיר? כן :$ אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? היום, כן מה החולשה הכי גדולה שלך? אכפתיות התאהבת פעם? Duh התאהבת בידיד/ה? כן, אנחנו חברים עכשיו
אמרת למישהו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בהחלט היית פעם בחו"ל? כמה פעמים הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? "ג'יי ובוב השקט מכים שנית" התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא בגדו בך? לא ממש עישנת סיגריות? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? לא קיבלת נכשל בתעודה? כן רכבת על אופניים? רק עם גלגלי עזר
רכבת על סוס? כו רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא שיחקת כדורגל? ישמצב, כשהייתי קטנה הוצאת מלא כסף על שטויות? אולי, לא זוכרת הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? ברור קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן התעקשת על משהו מטופש? הרבה פעמים ;[ הברזת למישהו בלי להודיע? כן
התחרפנת? כן[?]
ביקרת אצל פסיכולוג? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אולי פחדת מהחושך? יש מצב עשו לך תפרים? לא נשבר לך הלב? אולי שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? הורים או משהו ניתקת למישהו בפרצוף? לא שזכור לי רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? לא שזכור לי חיבקת מישהו מפורסם? לא תפסת טרמפ? כן היית על במה? כן
ישנת כל היום? לא חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא היית ברדיו/טלווזיה? אמ לא נראה לי עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? מכנסיים שחורים ארוכים וחולצה שחורה מגניבה [שני הפריטים חדשים, הופהופה], ואמ, אני בלי נעליים:$ קר לך או חם לך? נעים לי מילה שעולה לך בראש? קר את שומעת עכשיו מוזיקה? לא, אלא אם הנחירות של איתמר נחשבות למוזיקה בעיני מישהו עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? אני כבר נמצאת איתו
אבל חוץ מאיתמר - ריילי. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? נחמד, מאוכזבת [שמול], כואב [הגב], רעבה, רועש את... מעשנת סיגריות? לא מה היית משנה בעצמך? משקל ועור, ואני עובדת על זה עכשיו. את אוהבת את איך שאת נראית? יכול להיות יותר טוב מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? כלום מאחרת הרבה? משתדלת שלא מדברת הרבה בטלפון? לא ממש משתדלת לאכול בריא? כרגע, בהחלט
מדברת עם זרים? לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? לא אוהבת את הקול שלך? לפעמים תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? נו אין לי כוח עכשיו מבחינה פנימית? ^ הבית האחרון שהיית בו? של איתמר[?] האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא כ"כ מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? איתמר[?] שאת מכירה הכי הרבה זמן? רייל, נדמה לי מי מקשיב לבעיות שלך? איתמר, יהודית, דימו, רייל [למרות שבזמן האחרון כבר אין לה כ"כ זמן
] עם מי את רבה הכי הרבה? לא יודעת נו הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? של איתמר המקום האחרון שהיית בו? סלון[?] האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? איזה בחור שעובד בקופי טרי - התקשרתי להזמין מקומות להערב. הדבר האחרון שאכלת? טוסט, בבוקר שקנית? לא זוכרת דיסק אחרון ששמעת? מוניקה סקס - "פצעים ונשיקות" [ואז נתקע לי "רקוויאם לבלונדינית - עד עכשיו, בעצם] שיר אחרון שנתקע לך בראש? "כשאת איתי" של רן דנקר
אדם אחרון שצעקת עליו? בטח אחי
אדם אחרון שראה אותך בוכה? מלא זמן לא בכיתי, אבל בטח איתמר.

boobookittyfuck

New member
טוב

איך קוראים לך? שרון אם היית יכול לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? יש כמה השם הכי יפה לילד? יש הרבה השם הכי יפה לילדה? יש הרבה הכינויים שיש לשם שלך? שרוני, נוני, שרונצ', פורן. [ברצינות] הכינוי הכי אהוב? שרוני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא בדיוק האם תקרא לבת שלך על שמך? לא, זה דפוק מזל? גדי מידת נעליים? 37-8 גובה? 1.58 חיות מחמד? כלב כיתה? לא לומדת איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית וקצת יידיש, גרמנית, ספרדית. בן כמה אתה? 17 וחצי החלום שלך? יש כמה. את חושבת שהוא יתגשם? אני מקווה שחלק גדול יתגשם. מה אוהב לאכול? כל מיני מה אוהב לשתות? קפה, אייסארומה, נסטי אפרסק, בירה. צבע עיניים? כחול-ירוק צבע שיער? חום-שחור [צבעתי לפני 3 ימים] רגיש לדגדוגים? מאוד. אוהב את החיים או לא? לפעמים כמה אחים? 2 מסר לחיים? people suck יש לך גשר? לא יש לך משקפיים\\עדשות מגע? לא
מה הדבר הכי חשוב לך? החברים שלי, המשפחה שלי. יש חבר? לא ממה אתה הכי פוחד? לא רוצה להכנס לזה. גיל שהיית רוצה להיות? 18 קעקועים? שניים האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כלמיני את יודעת לשיר? לא אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אני חוששת שכן מה החולשה הכי גדולה שלך? זכרים. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לפתוח את הלב לאנשים הלא נכונים. התאהבת פעם? לצערי התאהבת בידידה? לא אמרת למישהו "אני אוהב אותך" והתכוונת? לצערי היית פעם בחו"ל? כמובן הרבצת למישהו? כן הסרט הכי דפוק שראית? יש כמה. התחילו איתך? כן נשארת ער כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא, אבל חשבתי על זה. בגדו בך? לא עישנת סיגריות? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן רצית להיות בן המין השני? כן נשברה לך שן? לא
קיבלת נכשל בתעודה? יותרמדיי רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורגל? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? בשביל זה אני חיה הברזת מביצפר? כן היית מאושרת? כן התנצלת על משהו שעשית? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן ביקרת אצל פסיכולוג? לא חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? ישמצב, אבל לא נראה לי. נסעת ברכבת? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כן פחדת מהחושך? כן עשו לך תפרים? כן נשבר לך הלב? אני אשקר אם אני אגיד שלא. שברת למישהו את הלב? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשי? כן סיננת מישהו בטלפון? אני עושה את זה יותר מדי ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן אמרת למישהו שאת שונאת אותו? כן חיבקת מישהו מפורסם? כן תפסת טרמפ? ישמצב היית על במה? כן ישנת כל היום? כן חשבת שאת משתגעת? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן היית ברדיו/טלווזיה ? כן עכשיו... מה את לובשת ברגע זה? תחתונים קר לך או חם לך? נעים מילה שעולה לך בראש? מוזיקה את שומעת עכשיו מוזיקה? לא עם מי הכי היית רוצה להיות עכשיו? עם הג'ינג'ית. תארי איך את מרגישה כרגע ב- 5 מילים? אני צריכה להשתין מילה מילה את... מעשנת סיגריות? קורה מה היית משנה בעצמך? כלמיני את אוהבת את איך שאת נראית? לפעמים כן, לפעמים לא מה כתוב על הצג של הפלאפון שלך? לא זוכרת מאחרת הרבה? כן, אני לא יכולה להגיע בזמן מדברת הרבה בטלפון? פעם. עכשיו אני לא סובלת שיחות טלפון משתדלת לאכול בריא? תמיד מדברת עם זרים? לפעמים מדברת עם אנשים למרות שאת שונאת אותם? משתדלת לנתק קשרים עם כאלה אוהבת את הקול שלך? לא תארי את בן-הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית? משתנה עכשיו מבחינה פנימית? מצחיק, אינטיליגנט, רגיש [במידה הנכונה], סרקסטי, זורם, ספונטני. קיצר יש הרבה דברים שאני רוצה הבית האחרון שהיית בו? בטח של רומי האם את תמיד מרגישה שמבינים אותך? לא האם את סומכת על אחרים בקלות? לא מי הבן-אדם שיודע הכי הרבה עלייך? סיון, רומי, תאמי וחן. שאת מכירה הכי הרבה זמן? יש כמה שאני מכירה מהגן מי מקשיב לבעיות שלך? כל מי שמתחשק לי ליידע אותו בבעיות שלי באותו רגע. עם מי את רבה הכי הרבה? ת'כלס חן הדבר האחרון... הקול האחרון ששמעת? אבא המקום האחרון שהיית בו? בית קפה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סיון הדבר האחרון שאכלת? תפוחאדמה שקנית? קפה דיסק אחרון ששמעת? לא זוכרת שיר אחרון שנתקע לך בראש? האמת שאין כזה עכשיו אדם אחרון שצעקת עליו? אבא אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת.

למעלה