בו-קר

soofgania

New member
בו-קר../images/Emo186.gif

בוקר [ר]טוב לכולנו
ואני פותחת את הבוקר עם בדיחה קטנה.... בניסוי שנעשה בעיר רוטרדם שבהולנד הציגו שאלה זהה ל- 10 משתתפים: עקרת בית, מיילדת, רואה חשבון, איש מחשבים, פילוסוף,פיזיקאי, יהודי, בנקאי ועורך- דין. הם נשאלו: "כמה הם 2 + 2?" השיבה עקרת הבית: "בוודאי שזה 4." ענתה המיילדת: "2+2 הם רביעייה." ענה איש המחשבים: "אני חושב שזה 3 או 4. תנו לי להריץ את המספרים דרך התוכנה פעם נוספת." ענה רואה החשבון: "תלוי אם זה סיכום של ההוצאות או של ההכנסות." השיב הפילוסוף: "תלוי אם מדובר באנשים או בעצמים." ענה הפיזיקאי: "תלוי מה מחברים. למשל, אם מחברים 2 טיפות מים עם 2 טיפות מים, מקבלים טיפה אחת!" ענה היהודי: "למה אתה שואל?" ענה הבנקאי: " 2+2 הם 4. אך בניכוי עמלה, דמי ניהול והוצאות מקבלים בסופו של דבר רק 3." ומה ענה העשירי, עורך-הדין? הוא סגר את הוילונות, עמעם את האורות ושאל את האיש שהציג בפניו את השאלה, בלחש: "כמה אתה רוצה שזה יהיה?"

וואי איזה בוקר מעפן היה לי היום

גם קפתי מקור יצאתי היה בוקר קורררררררר!!! הלכתי לעבודה כרגיל (דווקא היום התלבשתי יפה לעבודה היה לי חשק להתיפיף)ואז איזה משוגע אחד החליט ליסוע מהר דווקא במקום שיש שלולית ענקית ובדיוק אני הייתי ליד השלולית וכול המים הוא התיז עלי לא מספיק שבאתי לעבודה כולי ספוגה במיים ועוד התחלקתי בבלוץ בקיצור נראתי כמו חזיר שהשתולל לו בבוץ אוף אני שונאת את החורף נו מתיי היה כבר קייץ נימאס לי מהבוץ והסריגים אני רוצה ים ללכת חשוף לאוצאי את הציצים כמו שאני אוהבת
באסה עכשיו אי אפשר קר

soofgania

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשמעי נשמה את צריכה קצת הפסקה מהבלוג
כל המילים התבלבלו לך את חושבת כל הזמן על הבלוג כשרשמת בלוץ התכוונת לבוץ או בלוג? כשרשמת לאוצאי התכוונת להוציא או לואיצי
הבלוג התחיל להשפיע עלייך
חולה עלייך נשמה

LIR21

New member
אוכל אוכל אוכל....

הזמתי לי ספגטי עגבניות מ-ו-ק-ר-ם

LIR21

New member
להנהלת הבלוג...

אתם זוכרים את המסיבה שהייתה אז בנמל? מתי תהיה עוד מסיבה...?

למעלה