בו!(חדשה, וזה)

Susan Death

New member
בו!(חדשה, וזה)

אני לא מבטיחה לכתוב פה, אני אפילו לא מבטיחה להיות פה, ואני מניחה שזה לא עד כדי כך יפריע לכם כי אתם לא מכירים אותי, אבל פשוט סיימתי לפני כמה זמן, ולחברים שלי נמאס לשמוע על "אומג! הדמות מהספר מתה!" ו"אוי, לא! למה היא לא מתה?!" (אני לא אזכיר שמות כי אני לא יודעת מה מדיניות הספויילרים כאן) בכל אופן, חשבתי לקפוץ להגיד שלום, ושאני גם כמוכם, מכורה סופית לסדרה, אז... שלום, אני רוני, ואני מכורה סופית לסדרה, אבל נתקלתי בבעיה: אחרי שהתמכרתי הבנתי פתאום שאנחנו בבעיה קשה- מה אם, חס וחלילה, כמובן- ימות לנו הסופר באמצע הסידרה?!?!?!?1 זה נורא באופנה עכשיו! מה יקרה? אף אחד אל יוכל לסיים את זה כמו מרטין! אעאעאעאעאעאעאעא! לא. זה לא יקרה. בכל אופן, היי

scops owl

New member
לאאאא!!!

חס וחלילה טפו טפו טפו זורקת מלח מסובבת תרנגולת פלסטיק סביב הראש עומדת על רגל אחת ושרה רבי נחמן מאומן

scops owl

New member
אני לא יודע למי משתינו התכוונת

גם אני חדשה... ואני על פסק זמן ויש לי עכשיו נטייה קלה לצחוק בקול רם מכל דבר קטן. עמכם הסליחה

ברוך הבא!

חברים שלי נמאס לשמוע על "אומג! הדמות מהספר מתה!" ו"אוי, לא! למה היא לא מתה?!" חחח בהחלט מכיר את זה ברוך הבא!

dorgilyt

New member
ברוכה הבאה!

טירוף של אנשים חדשים בפורום, שרק ימשיך ככה...

קשקשת של ילדות קטנות.

רואים את זה בכל ההודעות שלהן בשרשור הנוכחי והקודם, ובסיבות הילדותיות שלהן לאהבות ולשנאות שלהן אל דמויות מהסדרה...

R o t e m O p

New member
בד"כ זה לא הקטע שלי להטיף מוסר אבל

ההערה הזאת באמת לא נחוצה וסתם מעליבה...

scops owl

New member
סליחה

הלכתי לחפש סיבות יותר בוגרות למה אני אוהבת את הדמויות. אחרי שאני אחשוב על זה טוב אני אתן לך לאודישן חוזר

Susan Death

New member
אני נורא מצטערת

שנולדתי 4 שנים אחריך, "איש זקן", ושמחה לדעת שיש אנשים בעלי רצינות בעולם, שוידעים לשמור על משמעות עמוקה וכבדה לחיים. אני באמת שמחה, כי בלעדייכם, לאן היה מגיע המין האנושי? אני לא יודעת מה איתך, אבל אני רואה קצת דברים חיוביים בלהיות קצת קל דעת בחלק מהדברים, ואני גם חושבת שאתה לא בדיוק האדם להגיד לי שאני ילדותית וקשקשנית מהודעה אחת, כי, עם כל הכבוד וכל הצניעות, אני לא. ולא, זה לא עניין אישי על זה שאמרת לי את זה, כי בכל מקרה, הצורה שבה התבטאת די מעליבה...

Moon Light10

New member
רוני :}

long time no speak. ברוכה הבאה. למרות שגם אני לא נכנסתי לפורום הזה כבר חודשיים בערך...

למעלה