בו בו בו בוקר טוב!!!!!

yavin

New member
בו בו בו בוקר טוב!!!!!

מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה אנחנו צוות השקמה! מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה אנחנו צוות השקמה! חי מה קרה לכם נירדמתם?! ספרו מה עשיתם בינתיים? ומה התוכניות בהמשך...

daywalker

New member
מה?!?!

איך אתה מכיר חשבתי שהמה מה מה זה המצאה של הפולנים:)

yavin

New member
חחחחח הידעת ש...... ?

בניו ג'רזי אין זבובים אך ברחובות תוכל למצוא אבני שפה מדליקות הידעת-שמספר קורבנות השחפת השנתי על פי רוב הוא מספר עגול הידעת-הפלישה לנורמנדי לא הייתה מאולתרת הידעת-שנשיא ארה"ב בוש היה פעם ילד הידעת-שקולומבוס גילה את אשדוד כשבועיים לפני גילוי אמריקה הידעת-בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך הידעת-מוצאם של קופי הלאמור בראש פינה הידעת-במקרר של זאהי ארמלי לא תמצא טחינה הידעת לא ידעתי כן ידעת לא שמעתי איך ידעת התעניינתי... הידעת-מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור הידעת-שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור הידעת-ששלושים מעלות הם בעצם עשרים ושתיים הידעת-ששים וחמש אחוז מאוכלוסיית קרית-ארבע נמנית על שבט אפרים הידעת-שחמש מתוך ששת קיבותיו של האדם הם לא קיימות בכלל הידעת-זובין מהטה תפקד כמדריך תיירים לפני הפך למנצח הידעת-המניפסט הקומוניסט נכתב בעיפרון מכני הידעת-שהשיר הזה הולחן על בסיס של ההמנון היפני הידעת לא ידעתי כן ידעת לא שמעתי איך ידעת התעניינתי...

Fe

New member
חחחח גלעדדדד חזרתתתת

תתקופף שנייה חחחחחח התגעגעתי

sai girl

New member
הממ

חשבתי שאולי תזהה את סגנון הכתיבה שלי...הממ אבל לא דיברנו כבר כמה זמן...אזזז כן...טוף...נו...אני יעלי, זוכר אותי? *בושות, אני בתפוז*

sai girl

New member
יכוליות ../images/Emo6.gif

יפנית רולז!!! אבל אני זוכרת שדיברנו הרבה...ואני זוכרת שאתה אוהב מלך האריות...ואני זוכרת שחברימים שלך מפחידים חח

Im A PrInCeSs

New member
?!!?

אוקיי. זה מזכיר לי, יש לי בני דודים יפנים, וגם דודה יפנית! ודוד שלי גר ביפן.:)

sai girl

New member
יהההה

איזה מגניף לך!!!! גם אני רוצה! והם מדברים ביפנית?! יהההה יפן רולז! יפנית רולז!
ומי את..?

Boran

New member
וואו

מסתבר שאני לא היחיד בעולם שלא יפני ואוהב יפנית...

Im A PrInCeSs

New member
כן כן!

הם מדברים יפנית ויש להם עיניים כאלה מאאאגניבות כאלה מלוכסנות כאלה!
ממ, אני ניצן.:] מי את?

sai girl

New member
יההה

אני יעלי.. ואם יש לך דוד ביפן... ביקרת אותו פעם? תבקשי לבקר אותו!!!! שיה איזה כיף לך...אני רוצה מתישו להיות ביפן...איכשהו חח ואפילו הם מדברים יפנית...אם היה לי מישו במשפחה שמדבר יפנית הייתי מדברת איתו כל כל כל כל כל כל הזמן! אני מקנאה בך נורא. האיש היפני היחידי שאני מכירה הוא המוכר היפני בעזריאלי שדיברתי איתו מלא זמן ביפנית חיחי....(כןןן והוא אמר שאני חמודה!)

למעלה