מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה אנחנו צוות השקמה! מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה מה אנחנו צוות השקמה! חי מה קרה לכם נירדמתם?! ספרו מה עשיתם בינתיים? ומה התוכניות בהמשך...
בניו ג'רזי אין זבובים אך ברחובות תוכל למצוא אבני שפה מדליקות הידעת-שמספר קורבנות השחפת השנתי על פי רוב הוא מספר עגול הידעת-הפלישה לנורמנדי לא הייתה מאולתרת הידעת-שנשיא ארה"ב בוש היה פעם ילד הידעת-שקולומבוס גילה את אשדוד כשבועיים לפני גילוי אמריקה הידעת-בעשור שעבר הוחלף מסטיק עלמה באורביט וחבל שכך הידעת-מוצאם של קופי הלאמור בראש פינה הידעת-במקרר של זאהי ארמלי לא תמצא טחינה הידעת לא ידעתי כן ידעת לא שמעתי איך ידעת התעניינתי... הידעת-מטאור הוא בעצם חבילת שי לחייל שעברה את מהירות האור הידעת-שהצבע הכתום מורכב מהצבעים כתום ושחור הידעת-ששלושים מעלות הם בעצם עשרים ושתיים הידעת-ששים וחמש אחוז מאוכלוסיית קרית-ארבע נמנית על שבט אפרים הידעת-שחמש מתוך ששת קיבותיו של האדם הם לא קיימות בכלל הידעת-זובין מהטה תפקד כמדריך תיירים לפני הפך למנצח הידעת-המניפסט הקומוניסט נכתב בעיפרון מכני הידעת-שהשיר הזה הולחן על בסיס של ההמנון היפני הידעת לא ידעתי כן ידעת לא שמעתי איך ידעת התעניינתי...
אני יעלי.. ואם יש לך דוד ביפן... ביקרת אותו פעם? תבקשי לבקר אותו!!!! שיה איזה כיף לך...אני רוצה מתישו להיות ביפן...איכשהו חח ואפילו הם מדברים יפנית...אם היה לי מישו במשפחה שמדבר יפנית הייתי מדברת איתו כל כל כל כל כל כל הזמן! אני מקנאה בך נורא. האיש היפני היחידי שאני מכירה הוא המוכר היפני בעזריאלי שדיברתי איתו מלא זמן ביפנית חיחי....(כןןן והוא אמר שאני חמודה!)