בוש לא יקטע

Felicityy

New member
בוש לא יקטע../images/Emo68.gif

את החופשה השנתית שלו בגלל כמה בעיות סביבה בכדה"א,רובן באשמתו. ואתן/ם? מעניין אתכן בכלל?

Felicityy

New member
נא לקרוא ../images/Emo68.gif

אמנם באנגלית,אבל כמה פעמים יש אירוע כזה? נא לקרוא ולהביע דעתכן. אני אישית הייתי שמחה להיות שם,לאו דפקא בשביל ללכת מכות ולאכול מכות,אלא כדי להביע הזדהות. אם במקרה(אני בספק)מישי שיש לה מכרים בהפגנות האיילה קוראת שורות אלה-אנחנו איתכן! אמנם מרחוק,אבל מעריצות ומעודדות!

Felicityy

New member
מי שחשבה שעל דבר כזה../images/Emo68.gif

קוראים רק בספרים,או לחלופין קורה רק בחו"ל,אז אפליז---

גולדי2002

New member
ועוד מאותו נושא, מאותו עיתון

על פרסום בבתי ספר בתמורה למימון מזגנים. חברת "פפסי" החליטה לממן מזגנים בבצפר תיכון בתל אביב תמורת הוצאת מוצרים מתחרים מהמזנון והתחייבות של התלמידים לרכוש רק מוצרים של "פפסי". ואם אני לא אוהב פפסי? ואם יתחשק לי לבוא לבצפר עם פחית ספרייט? ישלחו אותי הביתה? מה זה זה? שמשרד החינוך ידאג למזגנים, לא פפסי. הרי לא טובת הילדים לפניהם, אלא טובת הפרסום. ומה רע בפרסום? כלום, רק שיכול לקרות מצב שהם גם יתחילו להתערב בתכני השיעור. הרי אם הם מממנים בצפר מסוים, הם גם יכולים להגיג לו מה ללמד ואיך, לא? אם לא, הם לא יממנו אותו. חוץ מזה, למרות שכבר דיברנו על זה (ואנחנו עוד נדבר על זה), בצפר זה לא מקום לפרסומות. זה מקום שצריך להישאר סטרילי ולהתרכז בחינוך גרידא.

ANTiADi

New member
מי יודע, אפילו עוד קישור

ומה אתם יודעים? זה אפילו מאתר חדשות לא ממסדי.. שיווווווו יעל כהן ממגמה ירוקה מדווחת

הכינוס הזה בדרו"א זה סתם כינוס של

אנשים אלימים שממש לא יודעים על מה הם מפגינים... ובוש לא רוצה עינין איתם, מכיוון שהם פועלים נגד העקרונות שלו.. לבוש יש עקרונות חזקים מאוד, הרבה יותר מהשמאל הרדיקלי הזה שלא ממש רוצה את התועלת של העולם.... אני מכבד את בוש בהחלטה שלו, זה לא היה קשה להחליט את זה.... תאמינו לי שבוש באמת רוצה לראות עולם טוב יותר ועולם בו הצדק מושלט ובו החיות יכולות לרוץ, טהפרחים יכולים ליגדול.... אבל לא בדרך הזו..........

למעלה