בוש. בן זונה.

בוש. בן זונה.

חשוב לציין שאני מאמין שהמאבק של הגאות למען הכרה בנישואיהן מוטעה בעליל. ובכל זאת

גוטשה

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif

זה ממש הצחיק אותי עכשיו. ומשהו ברצינות, באמת- שמישהו ידפוק לו איזה בלוטה בראש. מה עובר עליו?

שוטיות.. מה אתה אמריקני?!

מה אתה מבין במה שטוב לארצות הברית ומה טוב לעם האמריקאי! בוש נבחר באופן דמוקרטי! וגם אם מותר לקלל אז מפחינתי גם יוסי ביילין זונה והרב עובדיה יוסף בן זונה וכו..

Fleddermaus

New member
אז אסור לבקר את ההתנהלות שלו?

אם אדם נבחר לכהן באופן דמוקרטי, אתה מיד נהפך למעריץ שלו, ומסכים לכל מילה שהוא אומר? זה לא עובד ככה בדמוקרטיה. לפי שיטתך, אסור היה לבקר את גרמניה הנאצית, כי "מה אנחנו מבינים במה שטוב לגרמניה ולעם הגרמני" (שום השוואה, כמובן). ומבחינתי, "מבחינתי" כותבים עם ב', לא עם פ'.

וצריך להדגיש נבחר..

והוא נבחר רק ב33 ולאחר מכן הוא שלט במדינה בצורה לא דמוקרטית. הבחירות שהתקיימו בשנת 33 לא גורמות לי לחשוב שגרמניה הנאצית הייתה דמוקרטית אגב מפחינתי וזה כנראה לא ידעו הגרמנים לפני עשרו ת שנים בחירות שיש בהן מפלגות גזעניות לאומניות וכו.. זהוי אל דמוקרטיה אותו דבר כמו אצל החאמס ארגון טרור שמשתתף בבחירות זו לא דמוקרטיה

ב33 ואצם בחירות זה כל 4 או חמש שנים

למה לא היתקיימו בחירות שוב ב 37 או 38? למה לא התקיימו בחירות ב 42 או 43?

טעות

בבחירות שקדמו לעליית היטלר לשלטון נרשמה ירידה בכוחה של המפלגה הנאצית. מה שהעלה את היטלר לשלטון היה תרגיל פוליטי שעירב את המפלגה הקתולית ואת אידנבורג, הנשיא באותה תקופה. לא שזה באמת משנה משהו, כן? יש מספיק דמוקרטיות, שנשארו דמוקרטיות, ועשו מעשים איומים ונוראים. ע"ע עבדות.

the mnm factor

New member
אוי לא, פליז תפסיק לקלל את יוסי שלי

על מי אתה מאיים? ואני מסכים עם עומרי בכל מילה.

צודק.

מה שטוב לעם האמריקני זה לעבור חצי עולם בשביל לכבוש מדינה שרק במקרה מפוצצת משאבים טבעיים שארה"ב לא עשתה בהם שימוש מאז שכבשה את עירק. חשוב גם לציין שרק אמריקאים יכולים להבין את המאזן העדין של המערכת השלטונית בעולם, ורק הם (שיודעים טוב מאוד מה קורה בעירק ומודעים לכמה שאוהבים אותם שם) מבינים את גדולתו של אייל הנפט שעומד בראשם. איפה אתה חי?

אני יודע איפה אני חיי

אני חיי במזרח התיכון בלב ליבו של האזור המוסלמי הקיצוני, ולא שוודיה ולא אנגליה וכו.. ומחר בבוקר לא יהיה שלום .. השאלה האם אתה יודע איפה אתה חיי ? (וזה לא בשוויץ)

אני חי, חשוב לציין

במוסד בסיכיאטרי סגור בו אני מטופל בתרופות נגד פרנויה כרונית שגורמת לי לעשות מעשים לא רציונליים בגלל פחד מהעולם.

למעלה