בוש. בן זונה.

dirty boots

New member
אני אנסה לענות שוב

אני חושב שמאבקים צריכים משהו להיאחז בו. ובגולת הכותרת, סך הכל, נישואים, במיוחד באמריקה השמרנית והנוצרית, זאת זכות טבעית והגיונית, והיא נמנעת מפלג של אוכלוסיה. זה אבסורד שהגיוני מאוד שישתמשו בו בצורה תקשורתית וציבורית, ואין לי הרבה מה להרחיב מעבר לזה. כנ"ל על נושא הקבלן ופיטום האווזים - פיטום האווזים הוא מאבק שנתפס בעיניי הציבור כלגיטימי בגלל התמקדות חזקה מאוד. ניצחנו בשטח הפיטום, עכשיו נעבור לעגלי חלב, משקים מתועשים וכו'. או בקבלן, ננצח בתחום הקבלן - נעבור לשכר, זכויות תלמידים, זכויות מורים.. ז"א, אפשר לעשות הכל בו זמנית, אבל חשוב להתמקד במשהו מבין כל אלה. לא שאני אומר שצריך להיות מאבק שקט - אני אומר שצריך להיות מאבק מתוקשר ומבוסס. וגם פה, אני לא חושב שזאת טעות - האמריקאים לא מבינים מה זאת הומופוביה? אז שיבינו איך הם מזלזלים בערכי החופש דרך חוק שהם עצמם חוקקו.

אני טענתי ואטען שוב

מתוך הכירות עמוקה ורציניםת אני יכול לספר לך שהקמפיין נגד הפיתום גרר את כל המאבק לזכויות בעלי חיים חמש שנים אחורה. הוא פגע קשות במאבק לצמחונות במקום לעזור. מה שאתה אומר הוא אולי נחמד תיאורטית אבל הוא פשוט לא עובד במציאות. מאבקים ספציפיים הם בד"כ מאבקים שתלושים מהקרקע ואין להם שום אחיזה בשורש הבעיה. אתה בעצמך אמרת את זה בסוף ההודעה, האמריקאים צריכים לה בין מה לא בסדר בהומופוביה, לא מה לא בסדר בנישואים דתיים.

הבחירות מתקרבות? (-:

טוב, באמת הרבה זמן הוא לא עשה שטות אטומית. אם כי, על אף שהתפיסה מאחורי כוונותיו, אמירותיו ומעשיו היא ללא ספק הומופובית, ההשלכות של תיקון כזה, גם אם יעבור, הן שוליות במובן הפרקטי - כפי שמצויין בכתבה, המדינות השונות יוכלו לאפשר רישום זוגיות גם לזוגות חד מיניים, פשוט ללא הסמנטיקה של "נישואין".

האמת היא שהוא כן.

לא מזמן פורסם החשד לטבח שביצעו חיילים אמריקאיים בעיראק, ולמרות שקשה לי להאמין שהוא היה שוטף להחלטה הספציפית, קשה לי להאמין שזה יעזור לו בבחירות.

hushhash

New member
האמת היא ששום דבר לא יעזור לו

בבחירות. בוש כבר ניצל את שתי הקדנציות שלו.

למעלה