בוש או קרי?

evike

Well-known member
מנהל
בוש או קרי? ../images/Emo6.gif

טוב, אם בקול ישראל מותר, מקווה שזה יעבור גם את הצנזורה של הפרדס. כה אמר יענקלה פרוינד באחד ממשחקי הלשון שלו: שוורצנגר הלך לעזור לבוש להבחר. אשתו כעסה, ואמרה; אתה עוזר לבוש ביום, אז אני אנקוט סנקציות, ויהיה לך קרי (ב) לילה.

B T1

New member
ובהונגרית: אשתו של קרי אמרה

לבעלה, כאשר תרצה סכס, menj a busba תרגום: לך לבוש או בסלנג: לך בעצוב הסבר: יש קללה בהונגרית: Menj az anyad bus pi..... לך לכו... העצוב של אמך.

כה אמר ה'

"ואם בזאת לא תשמעו לי והלכתם עמי בקרי" (ויקרא כ"ו,כז) אז "והלכתי עמכם בחמת קרי..." (שם כ"ו,כח), והתוצאה הסופית היא "ואתכם אזרה בגויים..." (כ"ו,לב). תגובה שראיתי בוואלה לאחר פרסום הסקרים המראים שקרי מוביל. וגם שמעתי שסבו היהודי התפלל היטב לקב"ה.

agibagi

New member
מה זה משנה ?

העיקר שיהיה טוב ליהודים, שיתנו לנו תמיכה כספית ותמיכה מורלית בצדקתינו נגד הטרור ! דרך עגב הייתי רוצה לקבל אחוז אחד קטן מכל הכספים שנשפחים בבחירות נהכה למחר ,בכל זאת טוב לראות פרצופים שמחים של מנצחים

טומי*

New member
ב'מת מה שחשוב בתוצאות....

אם הנשיא הבא יהיה טוב ליהודים או לא? כל היתר אותנו לא הכי מעניין

jud1001

New member
מעצמה בוחרת מנהיג..../images/Emo41.gif

את האמת? אין בי שום הגיג.. זולת הגיג רציונלי אחד.. אילו רק היו חוברים יחדיו.. אומות מנהיגים.. ואנשים חשובים.. ובכוחות משותפים.. לעניי העולם דואגים.. את הילולי הבחירות מקטינים.. את סגור ליבם השמן פותחים.. אילו אל הרחוב האחורי היו יוצאים.. את חרפתם היו מגלים.. jud

siofok

New member
אל תהיו אגואיסטים

תנו לנשיא איחול שיהיה טוב גם לאמריקאים

למעלה