בושם קטלני

העכביש2

New member
בושם קטלני ../images/Emo5.gif

והנה סיפור מהבוקר: התיישבתי הבוקר באוטובוס להנאתי (
) כשבאיזשהו שלב בנסיעה עלתה מישהי לאוטובוס...ראתה מקום פנויי לידי והתישבה. עד פה הכל בסדר...אבל אז.... הגיע גל של ריח מוזר לאף שלי......!! ניסיתי להבין למה אני מריח את הריח הזה כשלחרדתי גיליתי שזה בושם שבא....ממנה!!!!
למה אנשים שמים בשמים שלא מתאימים להם?
מה זה צריך להיות?
ואין ניתן לטפל בבעיה הזאת באלגנטיות??? אני ממש לא יודע מה לעשות.....

טל205

New member
תגיד תודה

אני ישבתי באוטובוס ופתאום עלה תייר מלא סרחון ועוד מרים תיד ומחזיק בידית למעלה... כמעט שהתעלפתי.. אך הסיפור היה מצחיק כיון שאחד הישראלים(החוצפנים..)הוציא דאודורנט מהתיק ושאל את התייר הצעיר אם אפשר לרסס לו.. אוי זה היה מצחיק כי הוא שיתף פעולה ואף הסתובב שגם יתיז על בית השחי של יד שמאל... לא אשכח תצחוק שהיה באוטובוס. אז תתעודד,יש מקרים גרועים מאלה.

טל205

New member
גם לא אוהב

תחברה שמעשנים ומיד אחרי השכטה האחרונה הם עומדים מיד אחורייך בתור בבנק.... בבעעעעע

העכביש2

New member
../images/Emo6.gif יש פה מירמור קבוצתי

יאללה- מארגנים עצומה רחבת היקף!

מה נעשה עכבוביש?

נלחם במסריחים למיניהם בעזרת דיאורדורנטים? ספיד סטיקים? קוטלי ריח? מ ה עושים.זו מכה.

טל205

New member
זכורני שהייתי קטן

אבא שלי ראה אדם עני שאוסף נדבות.. אבא שלי בלי לחשוב הרבה הביא אותו הבייתה,שתבינו,אבשלי הולך אתו ואני 10מטר אחורה.. אוי איזה ריח.אבא הושיב אותו בשולחן מזג לצלחת עמוקה חצי סיר(אשכרה מלא מלא אוכל) ולחם ומעולם לא ראיתי בנאדם רעב אוכל! זה היה מחזה מזעזע שנשאר בי עד היום., הוא אכל במהירות נוראה את כל הצלחת עם חצי לחם.... (ואיך זה קשור? רציתי לדבר על הגרעפס שלו אחרי אבל עזבו! פתחו חלונות...)

ש חף

New member
אוי לא

אני רגישה לריחות בטירוף,אני מסוגלת לא לצאת עם מישהו שאני לא אוהבת את הריח שלו,טוב נו סוג של סטיה. אני חושבת שצריך לאשר חוק שמתיר לעצור את האנשים האלה :)

actress22

New member
אוי, אוי, אוי ואבוי

זה מזכיר לי את הבתים שאני נכנסת אליהם במסגרת העבודה שלי ועולים משם כל מיני ריחות.... אני פשוט עושה את מה שאני צריכה לעשות הכי מהר שאפשר ובורחת משם... ריחות יכולים להיות דבר מאוד טוב ונעים ומצד שני נוראי ומסריח......

actress22

New member
אתה צוחק אני בכיתי ../images/Emo6.gif

נשבעת לך, זה היה אחד הסיוטים הגדולים שלי....

למעלה