בושות

חנהר

New member
יפה בעיר הגדולה

לפחות את לא צריכה לעמוד בפקקים. במה החברה עוסקת?

ayala26

New member
אני לא עומדת בפקקים כי אני מגיעה לעיר

בתחבורה הציבורית

ayala26

New member
אני לא מכירה את העיר כל כך

להגיע לאמסטרדם = ללכת לעבודה אהבה לא הייתי אומרת שיש במשוואה הזו
לפני חודשיים חזרתי לעבודה אחרי חצי שנה חופשת לידה שבה כף רגלי לא דרכה בעיר, מה אגיד לך, לא התגעגעתי באופן מיוחד.

חנהר

New member
There is nothing like the Noordoostpolder

אני אוהבת לבוא לבקר באמסטרדם, כמו ללכת כל פעם למוזיאון אחר או הופעה, לגור באמסטרדם לא הייתי בוחרת, אני לא אוהבת עיר גדולה. אבל אין כמו Noordoostpolder איפה שאנחנו גרים, מרחבים חקלאיים ענקיים, עיירות חמודות והשקט פשוט Geweldig!!! אני מרגישה כאילו אנחנו קיבוץ גדול שקרוב לקיבוצים גדולים אחרים, פשוט תענוג.

חנהר

New member
אני מנסה להבדיל

בין סטטיסטיקה למקרה פרטי. את אומרת שאת מתכנתת האם את מוצאת את הקשר בין פוליפורמיזם לבין מה שאנחנו מדברות?

ayala26

New member
לא

אני לא מוצאת את הקשר בין פולימורפיזם לבין סירוס כימי. ואם יש קשר לדעתך או לדעת בעלך אני מצטערת שהדיון לא מעניין אותי עד כדי כך. תצטרכו להמשיך בלעדי

ayala26

New member
עוד מילה על סרטן

אני לא יודעת בת כמה את אבל בשנתיים האחרונות אני הייתי בכמה הלוויות של נשים שמתו מסרטן (האחרונה ביום חמישי לפני יומיים
) וכולן היו בשנות ה-40 לחייהן... זה הגיל המבוגר שהתכוונת אליו?

חנהר

New member
סטטיסטיקה

עם כל הצער שבדבר, ואני מתכוונת לכך (תשכחי מהחיקוי של בייגה שוחט מארץ נהדרת של אני אני אני אני בא), מקרה פרטי לא מבטל סטטיסטיקה, גיל הממוצע לתמותה הוא 80, רק משום שאבא של בעלי נפטר בגיל 70 ולא בגיל 80 לא מבטל את הסטטיסטיקה. כנ"ל לגבי הסטטיסטיקה עבור הגורם העיקרי למוות מסרטן שהוא גיל. אכן יש הבדל בין ממוצע לחציון, חציון עליון וחציון תחתון וחישוב עפ"י סטיית התקן וישנם ילדים חולי סרטן ונשים צעירות וכו' אבל רוב החולים המתים מסרטן הם מבוגרים וזו עובדה קיימת.

Siegel

New member
חנהר, את נשואה להולנדי? או שאת ההולנדית

במשפחה?

Siegel

New member
סתם מתוך עניין

זה נראה שלפעמים את כותבת את ההודעות שלך ושלפעמים מישהו אחר כותב על פי סגנון הכתיבה אבל אולי אני טועה.

למעלה