בושה

וסל

New member
בושה

ממש בושה וחירפה.ה-wwfהזה!חבורה של אנשים שמרביצים אחד לשני והקהל האמריקאי המטומטם מתלהב מזה!תתביישו לכם,ילדים,שאתם מתעסקים ורואים דבר כל כך אכזרי!חוץ מזה זה בכלל לא חינוכי ואתם עתידיים לקבל ערכים של אלימות כתוצאה מהצפייה

actress

New member
כל 1 ודעתו

ולפי מה שנראה מהכרטיס האישי שלך אתה בנאדם ממש מרוגז ואני לא אתפלא אם אתה מוציא את כל האנרגיות שלך בחוץ על העולם הוירטואלי לא נוח לך עם wwf יש כפתור של איקס תצא מפה יש אנשים שממש אוהבים את זה ועובדה שאני מתה על זה ואני לא עתידה לקבל ערכים של אלימות כתוצאה מהצפייה אני נהנת מזה ואני לא בדיוק ילדה אבל אם לך יש בעיה אז תצא בחוץ אתה החוליה החלשה, שלום!

נכון.

WWF זה אחלה, אני לא רואה את זה בגלל האלימות אלא בגלל השואו. וינס מקמהון הוא גאון אדיר, ואפשר רק ללמוד ממנו.

TripleRVD

New member
וסל יש לי כמה דברים להגיד לך תקרא..

דבר ראשון אתה הומו דבר שני אתה PUSSY ASS דבר שלישי אתה ממש הומו דבר רבעי כן אני רואה דבליו אף כי אני אוהב את השואו את הקרבות את המתאבקים ולמרות שזה מבויים וכן אני כן אלים זכיתי מקום רבעי בחיפה והקריות בקיקבוקסינג לפני תקופה מסויימת וכן פיצצתי תיריב אם נוקאוט אז מה יש לך להגיד על זה לוזר? WHAT!? ואני מציע לבנאדם נמושה כמוך לעוף מהר מהפורום כי אני מאד מקווה ש על האש ו טי מאן יחסמו לך תכניסה לפה ולתפוז בכלל YOU SLAPASS

actress

New member
TripleRVD לא צריך לרדת לרמה שלו ../images/Emo13.gif

ועוד משהו הומואים הם אנשים נפלאים!

TripleRVD

New member
גם לסביות אנשים נפלאים :) סתאאם

בכל מקרה את צודקת ב 100% באמת לא צריך לרדת לרמה כזאת סתם נסחפתי חוצמזה אני חושב שצריך למחוק את כל ההודעות האלו זה סתם הורס את הפורום

למעלה