בושה..

Ras Or

New member
בושה..

אחרי כל הדיבורים וכל הלרדת לגובה העיניים, 120 ש"ח להופעה? עם כל הכבוד ויש כבוד עצום לבן אדם , יש אנשים ש120 שקל בשבילם רק להופעה ועוד לפני נסיעות זה חלק משכר דירה מדלק לאוטו וחלק מהאוכל לארוחת ערב, אני יקריב ארוחות ערב לכמה ימים בשביל ללכת להופעה, אבל באמת בנאדם... למה לחתוך לאנשים את הכיסים? יש אנשים מהצפון כמוני שבשבילי כיוון אחד לת"א זה 50 שקל נעשה חשבון ויצא לנו מינימום רק על נסיעות והופעה 250 שקל... שבוע טוב אור.

אור

אכן 120 שח זה סכום לא פעוט גם בשבילי (אני חיילת וזה שליש משכורת שלי) אבל צריך לזכור שזה לא הכל הולך לכיס שלו,ואני בטוחה שאם הייתה לו אפשרות הוא היה מוריד את המחיר...

דביר444

New member
מה אתה רוצה ממנו?

אני בטוח שהכסף לא משחק אצלו תפקיד חשוב,והוא עושה הכל על מנת להתפרנס בכבוד בס"הכ,זו העבודה שלו.אחרת לא תוכל להסביר את זה שהוא תרם את כל הכסף שקיבל מאקו"ם. ומיעץ לאנשים בחינם!! בנבל עשור..אז קצת כבוד,ועוד אחרי זה אנשים יכתבו פה שיש לו אלוהי ממון,בושה.

אור היקר, רק כדי לסבר את אוזנך

בהופעה בבאר שבע ספרתי 7 נגנים חוץ מעמיר: נדב (פסנתר) שמוליק (תופים) דרור (גיטרות) אסף (כלי הקשה) אבי (גיטרות) והבסיסט והעודיסט שאיני יודע את שמם. כולם צריכים להתפרנס איכשהו מהענין. (לצורך הענין, בפסח האחרון הייתי בהופעה של ארקדי דוכין, שעה נטו. רק הוא והפסנתר. עלה לי אחרי הנחה 80 ש"ח. צא ולמד. אגב, תוסיף לזה תאורה סופר מושקעת (עדות של מי שנכח בעשרות רבות של מופעי מוסיקה) סאונד משובח ומופע של מעל לשעתיים. אחי, תאמין לי. בסופו של דבר עמיר לא רואה מזה הרבה. וכמו שהוא שר ב"בחייאת" - אם כסף גדול היה באמת מעניין אותו, כבר היו לו, ועדיין, מיליון הזדמנויות לעשות אותו במקומות אחרים, אז באמת - די להדביק לו גרידיות.

אור חמודה, אני אילתית

וחד הורית ומבינה את מה שאת אומרת אבל תנסי להבין שעמיר גם מוציא הון בכדי להעלות הופעות, הוא מממן הכל מכיסו (אם אני לא טועה ודומני שלא....) ו-120 ש"ח להופעה שלו מחוץ לאילת זה הרבה יותר יקר מ-250 ש"ח נסיעות ובכל זאת, אני חושבת שהיה שווה להוציא הוצאה מכובדה שכזו, אני מתכוונת להיות גם בהופעה בת"א (שעולה 120 ש"ח) וכרטיסי הטיסה לבד יעלו לי בסביבות 250 ש"ח ומה עם נסיעות בתוך העיר? אוכל? לינה וכו'???????, מבטיחה לך אחותי , שווה כל שקל וכל כאב ראש, בחילות (את יודעת....טיסה)חחחחחחחחחחח, תבואי מאמי, אני בטוחה שאם תתאמצי קצת, אני אבוא מהדרום הרחוק ואפגוש אותך - מהצפון הרחוק.......יאללה נשמה, תעשי מאמץ והסטלה שלי יכולה לגרום לי לכתוב פה עד אין סוף......אז ביייייייייייייייייי

סליחה נשמה...אור חמוד.....לא דה ../images/Emo9.gif

למעלה