בושה!!!!!!!!

בושה!!!!!!!!

אף אחד לא רוצה לפגוש אותי??? אני דורשת שמישהו ירצה לפגוש אותי גם!!! נעלבתי!!!!
מישהו???
כן כן אני רואה מישהו בקהל קדימה אתה יכול! תרשום פגישה.. גם את הגברת גם את מוזמנת... נו יש מעוניינים?? בבקשה....!!!!
סתם אני חולה עליכם!!! על כולכם!!!!! כל כך אתגעגע!!!! יום טוב ולילה מעולה לכולכם! איב

איב!!!

סדרי לי כרטיס. אני לא רק אפגוש אותך אלא גם אבוא לשגע אותך בכל זמן ההעדרות חח לילה מעולה מלא פז!

*יפעת*

New member
איבוששש!!! ../images/Emo23.gif

אני רוצה לפגוש אותך!!! מאוד! אבל אם יש משהו שאני מודה בו ולא מתביישת לומר אותו זה שאני ממש לא יצירתית (ואני לא מגזימה, אני פשוט לא יצירתית) ולכן אין לי שמץ של מושג איך לרשום פגישה דימיונית איתך! sorry sweety! אני מקווה שהספיק לך לדעת שאני רוצה לפגוש אותך. שמעתי עליך המון!

יפעת יקרה.. ככ ציפיתי לפגישה ..

דמיונית אותה את צריכה לערוך איתי:).. בדקתי.. וחיכיתי..לפגוש אותך.. אם תחשבי טוב טוב.. ולא תצליחי לפגוש אותי בדמיון.. אני כבר אסדר לנו פגישה, טוב? אבל.. לא צריך לדמיין.. רק להרגיש.. שני קיפודת הים. עד לפגישה אמיתית עם חיבוק אמיתי וחיוך.

ג.

New member
יפעתוש... ../images/Emo9.gif

זה בסדר, הריני להרגיעך, בעיקר בהשוואה לנפילים המסתובבים בפורום זה שגם אני לא ביצירתיים שבהם, אבל משתדלת. גם לנו יש אהבה להעניק גם אם אנחנו לא יודעים לבטא אותה נפלא כ"כ על הכתב - זה הכל מהלב, ואני בטוחה ששלך גדול ומלא!!

Mאיה

New member
מה זה רוצים???

תגדירי!! אנחנו ממש עורגים לפגוש אותך! במיוחד אני ולאחר השיחת טלפון שדיברנו בה שעות...(הרגיש כמו שעות) מחכים לך שתחזרי מאירופה, ואז... לא תתחמקי! נשיקה לדרך
, Mאיה.

למעלה